11-kor volt a találkozó mikor mentünk a Kalóztúrára, de mi 10-kor elindultunk a Sarti Beach-ről, biztos, ami biztos:D! Már amikor elhagytuk az összes éttermet, kezdtünk kicsit kétségbeesni, hogy jó helyen járunk-e és egészen addig, míg fel nem tűnt a láthatáron a Maria Natasa...hát paráztunk, hogy jó helyen vagyunk-e !
Kíváncsi lennék, hogy valaki be tudná-e azonosítani a tájat, partot ahol jártunk kép alapján: )
vállalkozik rá valaki ?Sartitól nem messze, Klimateria fele volt de nem rémlik és sehol nem
volt tábla sem. Vagy legalábbis nem láttuk.
Nekem lenne kedvem menni, de nem lesz rá keretünk, meg akikkel szilveszterzni szoktunk, nekik se. Sajna, evvan. De nyáron, ha lehet megyünk Görögországba:)
Remélem jó sokan összejövünk szilveszterre. Sajnos nem tudom kik azok akik jelentkeztek. Egyelőre még csak a szálláshelyet választottam ki, és arra is kiváncsi leszek, hogy a Neraidának van-e zárt része? Nyáron elég szellős volt
Sajna a szilveszter nekem se jó, egyrészt anyagilag sem másrészt a gyerkőc miatt sem. Akik mennek azoknak jó bulizást kívánok. Egyre kevesebbet vagyok én is itt fent, de azért mikor van időm bekukkantok