Én meglehet, hogy egyes dolgokat elírok és hogy nyelvtanilag helytelenül írok, de ennek az oka az hogy nem volt lehetőségem az iskoláztatást végig magyar nyelven végbevinni... Ti pedig vegyetek egy piros ceruzát és javitsátok... nagyobb lesz az élvezet
Nem haragszom, negondoljátok, túl vagyok én azon....
üdvözletem, bocsi az offolásért
#1520542010-09-16 12:26:48 Válasz a #152041. hsz-ra
ÁRPI!!!
Nehogymár megharagudj,olyan aranyos vagy,hogy magyarázod,mi értjük,csak a piszkos fantáziánk indult be,a strandba élvezéstől IGY már biztosan te is érted?
Kedves Árpi!
Ne haragudj ránk! Roszalkodtunk egy kicsit. Tényleg, amit írtál az erősen félreérthető volt, de minimum két értelmű. Egyrészt, hogy nagyon élveztétek a strandot. Másrészt, hogy beleélveztetek a strandba. Azért a kettő közt talán érzed a külömbséget. Ha nem érted ebben mi miért láttunk humort, akkor bővebben ki fogom Neked fejteni, de privátban, mert szexuális vonzata is van. Ezen élcelődtünk Vscotinával, úgymond ugrattunk Téged. Semmi bántó szándék nem volt emögött. Szoktunk egymással viccelődni. Ez inkább annak a jele, hogy befogadtunk Téged. Vscotina írt is emiatt, egy kétségbe esett levelet nemkem privátban, mert őt is bántotta, hogy megsértődtél. Olyannal sohasem viccelődünk, akit nem szeretünk. Ha mégis megbántottunk, az semmiképpen nem szándékos volt. Ez esetben elnézést kérünk.
Üdvözlettel: Josza
#1520762010-09-16 16:18:33 Válasz a #152055. hsz-ra
Szervusztok!
Mindkettőtöknek írtam privátban, és bocs, ha én is nem vettem poénra a reagálásokat. Árpivajdaság tényleg ne haragudj, senki sem bánt, sőt örülünk, hogy velünk vagy. A szép magyar beszéd, pedig ilyenkor válik igazán ízessé, ha kicsit kificamodik az értelem.
Sziasztok!
Úgy gondolom,hogy örüljünk annak,hogy a vajdaságból is figyel valaki bennünket / még ha mindent nem is sikerűlt a mi ragozásunkkal leirnia.De sak Ő van ezzel így????/ A mi segítségünkkel is megismerte ezt a csodálatos helyet Görögországban.Stavros tényleg páratlan kis hely.
Sziasztok!
már "remélem" érthetően megírtam, hogy nem haragszom... Vagy azt is féreértettétek?
Igazán nem haragszom, nem vagyok az a tipus és most már ne offoljunk...