Most értem ide, hogy megosszak néhány képet a szállásunkról, az Agios Sostis-i Hotel Zante Sun alagsori, spar-tipp szoba kilátásáról. Csak hogy Ti ne csalódjatok akkorát, mint mi...
Szia!
A közvetlenül a második (lezáró) img elé kell tenni a / jelet, és nem a szögletes zárójelen kívülre...
...azon kívül, nem ártana a képek méretét csökkenteni (különben a hozzászólások teljesen eltorzulhatnak...
...és görgetni kell, hogy valamit is láthassunk), illetve máskor, az elforgatott képet,
még a kép feltöltése előtt egyenesbe kellene hozni...
pmonika25 írta:
Sziasztok!
Most értem ide, hogy megosszak néhány képet a szállásunkról, az Agios Sostis-i Hotel Zante Sun alagsori, spar-tipp szoba kilátásáról. Csak hogy Ti ne csalódjatok akkorát, mint mi...
#1549802011-01-17 22:24:56 Válasz a #154978. hsz-ra
Szia Josza!
Így utólag már csak a szép görög tájra, és az amúgy szuper nyaralásra emlékszünk, de akkor nagyon földhözvágott minket ez a szoba, amiért nem keveset fizettünk.
Idén egy Grandos apartmant választottam, ahol garantált az erkély és a jó kilátás!
#1549832011-01-17 23:33:28 Válasz a #154980. hsz-ra
Szia Mónika!
Melyik apartmanházba mész? Mi tavaly előtt a Jennyben voltunk. Pazar volt. A Grand Tours nagyon jó utazási iroda. Igazad van az életben és az
utazásban nagyon fontos a pozitív gondolkodás.
Üdv : Josza
#1549902011-01-18 08:52:29 Válasz a #154983. hsz-ra
Szia Josza!
Idén Korfura megyünk és a Grandtours kínálatában egy új apartmanba, a Clio-ba fogok foglalni. 2 éve, Toloban a Demosban voltam és akkor sem csalódtam, azt kaptuk, amit vártunk
De Zakynthosra mindenképp visszatérünk még, mert kevés volt az az egy hét abból a csodálatos szigetből!
Agios Sostis-ról tudna nekem valaki mesélni, aki már járt ott? Május végén érdemes-e menni? Nagyon szépen köszönöm előre is! Minden érdekel!
Ha visszafelé olvasod a topikot hamarosan sok mindent megtudhatsz Ag.Sostisról,de ha egy két beszámolót is elolvasol akkor az sem rossz.
...és mindent meg fogsz tudni,ha minden érdekel... Ennyi fáradtságot venni kell.
#1550362011-01-18 22:22:53 Válasz a #155034. hsz-ra
Folyamatosan nézelődöm és olvasgatok, de nagyon nem találtam semmit. Az érdekelne legjobban, hogy aki járt már ott májusban mit tapasztalt. Milyen volt az idő, mennyi volt a turista,vannak-e szezonkezdeti leárazások,árengedmények. Képeket már nézegettem. Főszezonos infokat meg hiába olvasok. De azért köszi!