Most értem ide, hogy megosszak néhány képet a szállásunkról, az Agios Sostis-i Hotel Zante Sun alagsori, spar-tipp szoba kilátásáról. Csak hogy Ti ne csalódjatok akkorát, mint mi...
Szia!
A közvetlenül a második (lezáró) img elé kell tenni a / jelet, és nem a szögletes zárójelen kívülre...
...azon kívül, nem ártana a képek méretét csökkenteni (különben a hozzászólások teljesen eltorzulhatnak...
...és görgetni kell, hogy valamit is láthassunk), illetve máskor, az elforgatott képet,
még a kép feltöltése előtt egyenesbe kellene hozni...
pmonika25 írta:
Sziasztok!
Most értem ide, hogy megosszak néhány képet a szállásunkról, az Agios Sostis-i Hotel Zante Sun alagsori, spar-tipp szoba kilátásáról. Csak hogy Ti ne csalódjatok akkorát, mint mi...
Így utólag már csak a szép görög tájra, és az amúgy szuper nyaralásra emlékszünk, de akkor nagyon földhözvágott minket ez a szoba, amiért nem keveset fizettünk.
Idén egy Grandos apartmant választottam, ahol garantált az erkély és a jó kilátás!
Szia Mónika!
Melyik apartmanházba mész? Mi tavaly előtt a Jennyben voltunk. Pazar volt. A Grand Tours nagyon jó utazási iroda. Igazad van az életben és az
utazásban nagyon fontos a pozitív gondolkodás.
Üdv : Josza
Idén Korfura megyünk és a Grandtours kínálatában egy új apartmanba, a Clio-ba fogok foglalni. 2 éve, Toloban a Demosban voltam és akkor sem csalódtam, azt kaptuk, amit vártunk
De Zakynthosra mindenképp visszatérünk még, mert kevés volt az az egy hét abból a csodálatos szigetből!
Agios Sostis-ról tudna nekem valaki mesélni, aki már járt ott? Május végén érdemes-e menni? Nagyon szépen köszönöm előre is! Minden érdekel!
Ha visszafelé olvasod a topikot hamarosan sok mindent megtudhatsz Ag.Sostisról,de ha egy két beszámolót is elolvasol akkor az sem rossz.
...és mindent meg fogsz tudni,ha minden érdekel... Ennyi fáradtságot venni kell.
Folyamatosan nézelődöm és olvasgatok, de nagyon nem találtam semmit. Az érdekelne legjobban, hogy aki járt már ott májusban mit tapasztalt. Milyen volt az idő, mennyi volt a turista,vannak-e szezonkezdeti leárazások,árengedmények. Képeket már nézegettem. Főszezonos infokat meg hiába olvasok. De azért köszi!