Mi a Bluu See hotelben laktunk, ez Kos elõvárosában van a tengerparton. Gyalog kb. 3 km a távolság. Hát igazi homokos tengerpart a déli oldalon van, elszortan. A part egyébként a legtöbb helyen homokos, aztán apró kavicsos, majd nagyobb kavicsos aztán nyálkás szilapad és utánna tök jó homokas. Ha ezt a 20-30 métert leküzdöd utánna mindenhol jó. Egyébként ne engedd eklõre elvenni a kedvedet mert ami az egyik embernek jó, az nem biztos, hogy jó másnak is. Én nagyon jól éreztem magam, mert mindig kicsit alacsonyabbra veszem az elvárásaimat utazás elõtt.
Sziasztok! Sajna mi is hazaérkeztünk
Fantasztikus nyaralás volt, gyönyörû a sziget, szuper volt a szállás és az utazás is, szóval tökéletes nyaralás volt.
A hétvégén kiválogatom a képeket és összeállítok egy albumot, valamint remélem egy beszámolót is sikerül összehoznom
Üdv
Era
Szia Ferrari Olvastam a beszámolód, örülök, hogy jól sikerült a nyaralásod.
Jó volt az utazás a Travel Service gépével indultunk 4-én 11.20-kor, pontosan. Muszakát kaptunk a gépen, jó volt a kiszolgálás is, bár az utaskísérõk gépiesen és kimérten dolgoztak, õszinte kedvességnek nyoma sem volt, de szó se róla, korrektek voltak Visszafelé 20 perccel korábban indult a gép. Szóval simán ment minden. A szállás szuper volt, az idegenvezetõ kedves és segítõkész, szerencsére minden rendben volt, nem volt semmi problémánk. Kevés magyar volt az apartmanban, fõleg németek és hollandok, de nem tettek kivételt. Gyönyörû kert, tiszta szobák, csak a tenger volt kicsit messze, úgy 5-10 perc laza séta, de a szép környezet miatt megérte.
A sziget gyönyörû, dehát ezt Neked nem kell mondanom egyik legszuperebb nyaralásunk volt ez a két hét. Robogóval jártuk be többször is, el tudnám képzelni ott az életemet
Bodrumban és Nissiroson voltunk, Rodoszra egyszer majd egy teljes nyaralást szánunk, oda azért nem mentünk el. Valamint így jutott elég idõ a sziget felfedezésére.
Era
Üdv. újra itthon! Nagyon örülök, hogy Neked is tetszett ez a szép sziget, és nem bántad meg hogy ide mentetek. Kíváncsi vagyok én is a fotókra és a beszámolódra, hogy merre jártatok. Nisszírosz hogy tetszett?
Üdv.:
Nagyon fantasztikus kis sziget. Remélem egyszer még eljutok oda úgy, hogy pár napot ott tölthetek és robogóval végigjárhatom. Így sajna kevés volt az idõ.
Remélem egyszer ha majd öreg és nyugdíjas leszek, újra eljutok Kószra
Szerintem is csodálatosan érdekes, hangulatos, bûbájos, igazi görög kis sziget Nisszírosz. Kár hogy oda csak magánúton lehet eljutni, vagy Kos szigetérõl. Én (és gondolom Te is) mindenkinek csak ajánlani tudom, ha Kos szigetén nyaral, ezt a kirándulást ne hagyja ki, mert fantasztikusan klassz. Kívánom, hogy sikerüljön egyszer visszamenned ezekre a szép szigetekre.
Üdv.:
Nagyon régen voltam ezen a fórumon! Szóval én is visszajöttem Kosról és nekem is nagyon-.....-nagyon teszett! Rengeteg hasznát vettem a fórumolvasgatásnak!!!! Rengeteg idõt, pénzt, energiát spóroltunk és hatalmas szerepe volt benne, hogy ilyen fergetegesre sikerült a nyaralás! Úgyhogy aki mostanság tévedne ide nehogy elkattintson! Ha végre összeszedem magam én is megpróbálok hozzájárulni a bõvülõ kép- és beszámolókészletnek!!!
Addig pár képet feldobok ide legalább!
Mi szept 10-17-ig voltunk Marmariban a marmari Beach hotelben a Gulettal, Skyeuroppal. Ha bárkinek konkrét kérdése van nagyon szívesen megosztom a tapasztalatokat!
Üdv mindenkinek!
No, átmáreteztem pár képem. Próbáltam olyanokat választani amik csak ilyen kis szösszenetek és talán segít nosztalgiázni annak aki maár volt, és kedvet adhat annak aki még nem!!! )))
Aztán megyek és megnézem az új beszámolókat és albumokat!