haliho emberkek
nekem is lenne nehany kerdes.
hany km-re van a Narancspart Sartitol? mennyire ajanlott bicajjal nekivagni az utnak mondjuk minden nap?
vagy esetleg robogoval konnyebb? mennyi a robogo es bicaj berles?
Szia egyedke
1: x=6km
2: Teljesen ajánlott, egészségileg indokolt.
3: Nyilván könnyebb (tudod, nem kell tekerni )
4: ...
(na, hagyok másoknak is)
bicajjal ? hát amennyiben elég combosok vagytok egész nyugodtan emlékeim szerint 5 km tuti van, bár elég régen voltam ott, igaz háromszor nyaraltam már Sartin a km távolság még szerintem nem is gond még ha több is mint 5 km (szerintem több) leszámítva a lejtőket és hegymeneteket szóval gyúrjatok combra
#1553842011-01-26 17:17:16 Válasz a #155364. hsz-ra
Hát ha ti minden nap bicajozni akartok Sarti környékén, akkor igen edzett emberek lehettek....Húzósak a dombok, nem igazán ajánlom, mi kipróbáltuk...A robogó jó ötlet, szeptemberben azzal barangoltunk. Sassosnál kölcsönöztük 10euro volt egy napra. A bicajokat is nála béreltük 2005-ben, nem volt panasz egyik járműre sem.
A tavaly arra járóktól kérdezem: nem volt nagyon lepusztulva a narancspart? Mert 2009-ben elég szemetes-csikkes-tábortűzmaradványos-"barnamacis" volt... Nem mondom, rendbe lehet hozni, de ha évről évre lelakják... A víz mindenesetre kristálytiszta
#1553922011-01-26 19:11:10 Válasz a #155391. hsz-ra
Inkább elhagyatott volt, mint lelakott. Legalábbis mi szeptemberben így láttuk. 2005-ben júniusban voltam ott, akkor a tömeg miatt sokkal több volt a szemét meg a "barnamaci".
#1554042011-01-27 07:47:14 Válasz a #155387. hsz-ra
Én is inkább a robogót javasolnám! Azt is vegyétek számításba, hogy 35 fokban és fülledt időben nem a legkellemesebb dolog bicajozni Még odafelé talán, na de onnan vissza is kell jönni!
Szerintem előszezonban még szép a Narancspart, de főszezonban nem feltétlen szívderítő látvány. Bár a víz akkor is csodaszép!
Sziasztok!
Bitang, én nem voltam elájulva Narancsparttól. Voltak nudisták is, párom meg megcsúszott egy kövön a vízben, elvágta a talpát, tenyerét, a 2. napon, utána sokáig szenvedett szegényke.
Meg elég sokan is voltak.
Én 2006 és 2007 -ben , voltam Sartin ill. Marmarason és mindkétszer a Narancsparton is. Engem egyenesen elbűvölt ! Csodálatosan szépnek találtam ! 10 x voltam már, különböző tengerparton,de még mindig a narancspart viszi a pálmát.
Engem éppen a természetes szépsége fogott, meg, az hogy semmi mesterséges nincs benne. Sima, hófehérsziklák, elképesztően kék tenger, nagyon kellemes kis védett öböllel , a tengerfenék is vakítóan fehér , aprószemcsés.
Lehet, hogy azóta már zsúfolt,felkapott, szemetes a környéke, de szerintem a táj szépsége mit sem változott.
Hello Mindenki!!!
Meg uj vagyok itt ahogyan Gorogorszagban is
Sartiban levo Stamatis apartmarol szertnek erdeklodni,azon belul is arrol amit csladi studio neven hirdetnek 2 felnott 2 gyerek reszere.
Olvasgattam a forumon hogy a foldszinti studiok elegge nem jok...
Kerlek nyugtassatok meg hogy nem annyira veszes a helyzet...
Sott igazabol abban bizom ,hogy az emeleten van a szallas.
Meg nincs leelolegezve semmi ugyhogy varom a velamenyeket !
Koszonettel
Erika
Mi tavaly szeptember közepén voltunk Sartin. Életem első ilyen hosszú buszos utazása volt, de megérte!
Voltunk a Meteoráknál, Thessalonikiben és a Narancsparton a Sithon Travel szervezésében. Mind a három hely nagyon szép! Ha jól emlékszem 7 km-re volt a Narancspart és amikor mi voltunk ott egész rendezett volt a part, nem volt se szemét, se egyéb...
Csináltam egy Sartis videót, ha gondoljátok nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=nbDzxnXyJzw