Itt elkezdődött az X-Factor harmadik szériája, és természetesen megint Sakis a "host"-ja.
A tegnapi fordulóban láttam előadni az új dalát.
Hát ez lenne az:
Egy görög jó barátom hívta fel a figyelmem egy olasz származású énekesnőre, aki a hatvanas, hetvenes években élte fénykorát - bár azóta is "aktív", mai napig munkálkodó tehetség és azt hiszem, világsztár.
Ő MILVA.
Az különlegessége - azt hiszem nem csak számomra - hogy több, más nemzetiségű szerzőkkel is dolgozott együtt, így göröggel is és énekelt dalokat görögül. Bár a legtöbb külföldi sikerét - ha jól látom - Németországban érte el.
Találtam egy aránylag friss cikket is, amiben azt írják, hogy visszavonul(t):
Tudna valaki segíteni? Egy filmzenét keresek régóta, az Ellopták Jupiter fenekét c. filmét. Nagy kedvencem a film is, és a zenéjét is imádom, de sehol nem találom, pedig biztos kiadták cd-n.
Kérem segítsetek, ha tudtok! Köszönöm.
Tudna valaki segíteni? Egy filmzenét keresek régóta, az Ellopták Jupiter fenekét c. filmét. Nagy kedvencem a film is, és a zenéjét is imádom, de sehol nem találom, pedig biztos kiadták cd-n.
#1560352011-02-07 19:31:07 Válasz a #156024. hsz-ra
Köszi feriapu, ennek is nagyon örülök. Bár valószínű én fogalmaztam rosszul. Én magát a film zenéjét, az összest keresem, de egyedül külföldi oldalon LP lemezként találtam meg, ami valószínű már nagyon régi.
De aranyos vagy, ennek is nagyon örülök.
Köszi feriapu, ennek is nagyon örülök. Bár valószínű én fogalmaztam rosszul. Én magát a film zenéjét, az összest keresem, de egyedül külföldi oldalon LP lemezként találtam meg, ami valószínű már nagyon régi.
De aranyos vagy, ennek is nagyon örülök.
Sziasztok!
Szerintem, magát a filmet kellene megkeresni!
Hiszen, a filmek végén, ki szokták írni, hogy milyen dalok, zenék szerepeltek a filmben...!
E lista alapján, már könnyebben lehetne vadászatra indulni a YouTube-n!
#1560982011-02-08 19:25:50 Válasz a #156096. hsz-ra
Ez már szerintem megtörtént, de ha mégsem:
1. Générique (02:10)
2. Valse en l'Air (02:04)
3. Meteora (01:35)
4. Petit Village (03:14)
5. Thčme A & C (06:15)
6. Thčme B (02:32)
7. Sirtaki Parga (03:03)
8. En Dansant (03:57)
9. Piano Bar (01:57)
10. Suspense (01:53)
11. Taverne (02:31)
12. Camion (02:49)
13. Le Port (02:17)
Szerző: Georges Hatzinassios
Köszönöm nektek, de sajnos ezen már én is túl vagyok. A címek megvannak, a film is! Imádom, nagy kedvencem, nem lehet megunni, de sajnos a zenéjét nem találom. Szerintem CD-n nemigen adták ki, csak régi LP-n.
Azért aranyosak vagytok, köszönöm. Még reménykedem, hátha valamikor rábukkanok valahol!?
A Görögbe fogadva című filmben hallottam egy görög dalt, ami nagyon tetszett, de nem tudom mi az.(a tábortüzes jelenetnél)
A filmben úgy fordították:
"Egy nő csókokat küld nekem a széllel, remélve hogy szerelmet hoznak neki, a nő nagyon régóta vár már...."
Tudna valaki segíteni?
Hm?