Szia Miskolciutas!
A kis hajó elég közel tud menni a parthoz, de sajnos kikötni nem szabad. A kolostorok életét csak könyvbõl tudod meg ismerni, illetve ott nézheted meg milyenek belülrõl is. Én Ouranapolisban vettem magyar nyelvû könyvet.
Most néztem meg -elõször- a fényképeket ,a " legjobb,legszebb nyaralársól".Néhányhoz odairtam ami fakadt belõlem!De nem mindhez.Ha elfogadsz egy véleményt,remélem nem sértelek meg vele,csak a saját-aktiv fényképnézõ- tapasztalatom:az igazi gyöngyszemek,amik valóban csodásak csak a 100 .és 200.,vagy 220 . képek,és azokat már kevesen nézték meg,ha megnézed,már csak 5-6 alkalommal lett ek megnyitva.Az elsõ 60-70 -et még sokkal többször,csak azok nem voltak annyira szépek,inkább talán érdekesek.Csak valószinûleg nem volt idõ vagy türelem már a többihez.Pedig,amiket a tengerrõl csináltatok,azok sirnivalóan szépek!!!Az életképek is nagyon sikerültek,látszik rajtuk a harmónia!Csak nagyon elszántnak kell lenni 340 képhez!Biztos,hogy a 100.-tól /kb/ még többször meg fogom nézni!!!Láttam képeket,amiket nem is tudok,hol lehet Sarti körül.2001-ben voltunk ott,és hajókiránduláson is voltunk,de most láttam olyan partokat,amiket nem ismerek éa csodaszépek.Néhány képhez oda is irtam,hogy " hol van?"Azokat válaszoljátok már meg nekem!Köszi szépen
Most olvastam,hogy it t vagytok,meg az elõzõ beirásomat is.Természetesen nem a 100. 200. 220.képrõl -három darabról- beszélek,hanem arról,hogy a századiktól kezd el igazán csodálatos lenni.Lustaságbol igyekszik az ember röviden fogalmazni,aztán utána olvassa,hogy nem az lett az értelme,amit akart!Nehogy megharagudj!
Egyébként mi emlékeim szerint Blue lagoon turán voltunk,az is csodaszép volt,de ezeket a helyeket,amiket ti fényképeztetek ne m láttuk.Akkor mi nem is voltunk a Narancsparton?Sulyos hiba,és érv,hogy jövõre Sartira menjünk.Thasszosz és Sarti verseng jelenleg.Persze soká lesz még nyár...Még egyszer elnézést,hogy rosszul fogalmaztam!
koszonom az epito jellegu kritikat. Nincs harag, sot, orulok, hogy kepeimmel sikerult némi honvagyat okoznom .
Az az igazsag, hogy 2x ennyi kepet csinaltam/tunk, de ido hianyaban igy is nehez volt ido kivalagotani azokat, amelyek masok szamara is figyelemremeltoak lehetnek.
Mi most jartunk eloszor Sartin. Maga a telepules nem fogott meg annyira, ellenben a kornyezo eldugott, nem felkapott kis oblok es maga a taj az elragado volt.
A Narancspartrol mindenhol azt olvastam, hogy gyonyoru szep. Ez igy is van, valoban csodaszep, de sokkal jobban tetszettek Vourvourou strandjai, raadasul hazafele jovet lattunk egy olyan gyonyoru partszakaszt, amilyet még sehol mashol.
Egyebirant feltem, hogy a kepek nem fogjak visszaadni azt a hangulatot, elmenyt amellyel felspanolva talan birunk magunkkal jovo nyarig. A felelmem csak par kepen megalapozott, amikor is tulexponalt kepek sikeredtek (pl a setanyon talalhato tavernakrol) ugy, hogy kozvetlenul elotte a parton vadasztam a hullamokra.
Minden bizonnyal ez a masina hibaja, nem t. gazdasagos, de nem is high end profi geprol van szo.
Tehat tovabbra is johet minden kritika (es elismeres is termeszetesen! ).
Miskolciutas: Sajnos nagyon igazad van, hogy ha sok kép van sokan csak az elsõ darabokat nézi meg igy lemaradnak a végén levõ szép képekrõl.
gombi: Nagyon jó képeket készitettél. Én végignéztem, igaz, hogy csak harmadik nekifutásra. Nagyon jó volt látni a sok szép helyet ahol mi is jártunk már. Egy pár képen ugy tünk mintha Marmarason is jártatok volna. Ott is voltatok?
Sziasztok!
Mi már 1,5 hónapja, augusztus 20-án értünk haza Sartiból, de eddig még nem tudtam rávenni magamat, hogy írjak az élményekrõl. Na nem azért mert lusta lennék, vagy nem szeretném ezt a fórumot, csak egyszerûen hatalmába kerített a honvágy akárhányszor felléptem az oldalra. Most is fájó szívvel olvastam a sartis élményeket. Idén voltunk elõször Sartin, de õszintén mondhatom ez volt a legjobb, legszebb, legcsodálatosabb nyaralásunk. A szállásunk az Apollon Apartmanban volt. Mindenkinek ajánlom, szép szobák, kedves tulaj, aki elég jól beszél németül, elsõ reggel meleg sütemény volt mindenkinek az ajándék, 3. napon teljeskörû takarítás, akkor pedig házi pudingot kaptunk.
Nagyon jól éreztük magunkat Sartin, remélem még egyszer eljutok oda.
kérlek titeket, bárkit aki tud, segítsen!!
Keresek egy lányt, a neve azt hiszem S. ERIKA, de sajnos nem biztos. a blue lagoon hajókázáson találkoztam vele, az édesanyjával utazott kettesben. egy kis mûanyag edényben volt neki egy piros tengeri csillaga és egy tüske nélküli tengeri sünije, melyeket le is filmeztem. egy piercing volt az orrában és egy kicsiny tetoválás a bal melle fölött. a haja festett vörös és kék színû a szeme. az anyukája szõke volt és a hajókázás kezdetekor még egy ezüstös napszemüveget viselt, melyet aztán késõbb levett. a lány nagyon sok kagylót és csigát gyûjtött vourvourou partjainál egy kis hálóval. a búvármaszkja fekete volt sárga betéttel, a snorkele pedig élénk zöld színû piros véggel. mikor az anyukája szólítgatta, megkérte a legközelebbi embert aki a vízben volt, hogy szóljon neki. én voltam, én érintettem meg a bal felkarját és a part felé mutattam. kedvesen megköszönte. megemlítette a lábam barnulási színkülönbségeit, mesélte, hogyan csalta el édesanyját erre az utazásra és hogy a költõpénzt is õ állta. világoskék szegélyû, csíkos fürdõruhában volt és egy sötét pólót is viselt, ha már megszáradt és fázott.
az APOSTOLOS apartman alsó szintjének egyik kétágyas stúdiójában szálltak meg, közvetlen rálátással a BABIS apartman bejáratára. mi ez utóbbiban szálltunk meg. engem RAFInak becéztek és gyakran videóztam a hajót, a táncoló embereket.
hihetetlen hibának érzem, hogy nem ismerkedtem meg vele jobban, valószínûleg el is utasította volna a közeledésem, de egyszerûen meg kell találnom õt. azt sem tudod hol lakik Magyarországon, de annyit sejtek, hogy az APOLLON TRAVELlel utaztak. náluk is érdeklõdni fogok, mindenre képes vagyok, hogy megtaláljam ÕT! én barom, legalább egy e-mail címet kérhettem volna. egyszerûen nem tudom miért nem voltam rá képes, nem félek a gyönyörû nõktõl. de ez esetben kampec voltam. finoman szólva elvarázsolt, keményebben pedig teljesen megbabonázott .
újra kérlek titeket, aki tud róla valamit, esetleg ismeri, az segítsen. az utolsó éjszakán aludni sem bírtam. õk is szept 29-tõl voltak kint október 7-ig. keresni fogom az utazási irodákban, fórumokon, hátha magára ismer! kérem Istent, a sorsot, titeket, hogy segítsetek!
elérhetõségeim: raffunk@vipmail.hu szilassy1@t-online.hu
messenger: szilassy_rafael@hotmail.com
ui: sajnos fótó nem készült róla, de a videoanyagban biztosan van róla jó kép, melyet utólag fel fogok tölteni a kepfeltoltes.hu-ra és ide belinkelem.
kérlek titeket újra, ne legyetek restek segíteni. örökké hálás lennék.
köszönet és hála!!!
Sarti!!!!!!!!!!!!!
A világ egyik legjobb és számomra az egyik legszebb helye ahol eddig voltam!!!A 2 legjobb barátnõmmel odamentünk nyaralni,plusz az egyiknek a családjával!!!!
Amit eddig nem olvastam itt a hozzászólások között pedig lehet vkit ez ragadna meg,a partyk és a fiatalság!!!!!!!!Tele van az egész falu fiatalokkal pláne helyes,csinos,vadítóan barna görög hapsikkal és nagyon vendégszeretõek és szeretik kábítani a szép magyar lányokat!!! Csajok feltétlenül menjetek be a helyi netkávézóba....hajjjjjaj Sartios-al hatalmasat lehet beszélgetni MINDENRÕL!!!!!
Ha bulizni szeretnétek én ajánlom nektek a Mike's bárt,ahol mai zene szól és rengetegen vannak,szinte minden este tele!Ez a hely azoknak való akik szeretik a tequilat,mert itt 1 euroért megkaphatja!!!!!Viszont be kell érni öblítés képpen a citrommal vagy naranccsal,mert a cola itt 4 euro!!!! Amikor elõször kikértük és kimondták,hogy mennyi majdnem lefordultam a székrõl!!!! De nem csak itt szinte mindenhol ilyen drága az italozás,pl egy nagyon jó beülõs,billiárdozós hely ugyanabban az utcában a George pub,ami egy nagyon jó fej kb 50-60 év körüli emberé mily meglepõ a neve George akit a mellékelt képen is láthattok!!!Én vagyok a barna jobb szélen!! Na ezt a helyet még nagyon ajánlom mindenkinek!!
Na szóval MENJETEK Sartira nyaralni!!!Sztem mindenki megtalálja ott amit szeretne!!!Pihenni de bulizni egyaránt lehet!!
Jó nyaralást jövõre mindenkinek!!Ha tehetem én még egyszer visszamegyek Sartiba!!
Szia Nick!
Isten hozott
Nincs napozóágy,napernyõt vihetsz,vagy vedd meg ott.Nem drága.
Már most elkezdesz készülõdni ,nem mintha baj lenne,csak kérdezem...