Szia Bofefe . Köszönöm a videód,de már decemberben megnéztük és a te videód és leirásod alapján döntőtűnk Stavros mellett.Nagyon bejött a hely remélem nem csalódunk,de azt az elvett képviseljük hogy olyan lesz a nyaralásod amilyet szeretnél. Mi egy nagyon jó kis csapat vagyunk 16 fővel és imádjuk a tengert,és szeretünk együtt lenni.
#1572622011-02-27 17:57:17 Válasz a #157234. hsz-ra
szervusz T.Márta!
Ez Stavros egyik legjobb szállodája és a Dias Zeusz központja, innen is sokan voltak már ott, csak valószínűleg még téli álmot alszanak a kedves topiktársak. A mellékelt linken sok kép van a szállodáról.
#1572732011-02-27 19:21:55 Válasz a #157234. hsz-ra
Márta, mi is ott szálltunk meg kétszer is. Egyszer nyáron, egyszer télen. Nekünk nagyon tetszett. Nagyon tiszta volt, minden nap takarítottak, törülközőt cseréltek.
Lift van, étkező is, ha esetleg előfizettek rá.
A szobák ugyan picik, de kényelmesek. TV, légkondi van.!
Nem tudom az albumomba raktam-e fel fotókat róla, de azt hiszem igen. Ha mégsem írj és szivesen küldök át e-mailedre.
Szerintem nem fogtok csalódni, ha odamentek.
Arra figyelj oda, hogy nem minden szobához van konyha, mert van, amelyik szállodai kategória, ott csak hűtő van a szobában.
Van medence is, ami közös a Stavros ap.házzal. Van egy kis bár is az udvaron, ami nagyon jó volt reggelente egy frappéra, esténként kis lazításnak.
#1572782011-02-27 20:15:53 Válasz a #157262. hsz-ra
Vscotina!
Köszi,ezeket már végignéztem és igazad lehet, hogy még nincs mindenki utazási lázban!
Anikó! én is úgy emlékeztem, hogy ti már voltatok ott. Rátaláltam a leírásodra de szobai képeket nem ha küldenél az emailomra vagy privibe a konyha és fürdő is érdekelne. Köszi.
Azt a szobát látom ami a Diasnál található.
#1574162011-03-01 18:31:45 Válasz a #157369. hsz-ra
Szia AnikÓ!
Végig néztem , nagyon jók a képek. Mint írtam ma lefoglaltuk a szállást.
Kétségeim vannak mert stúdióba még sosem voltunk csak nagy apartmanba ahol a konyha külön volt. Majd meg szokjuk!
#1574312011-03-01 20:37:24 Válasz a #157416. hsz-ra
Szia Márta, akkor biztos furcsa lesz picit azt a kis szobát megszokni, de gondolom nem nagy családi főzőcskéket akarsz rendezni. Kisebb étkezésekhez elég az a konyha. Legalábbis nekünk még mindig elég volt!
Szerintem Stavrosban nem fogsz csalódni. Nekünk nagyon tetszett, hogy igazi "élő" görög falu, vagyis látod a görögök mindennapjait. Nekem picit rendezetlennek tűnt először, az össze-vissza utcák miatt, de megszerettem és remélem még koptatom majd az utcát valamikor Stavrosban!?
Fedezzétek fel a környéket alaposan, mert van látnivaló bőven! Érezzétek jól magatokat!