#1574692011-03-02 07:46:44 Válasz a #157431. hsz-ra
Szia Anikó!
Jelenleg a férjem kétségbe van esve, hogy hol fog enni, már mint hol lehet leülni ha nincs rendes konyha. De majd megoldjuk! Most ezzel kell beérni hiszen a" gyerekek " nem jönnek csak a 15.éves unoka ha addig meg nem gondolja magát ő is.
#1574712011-03-02 08:01:03 Válasz a #157469. hsz-ra
Szia Márta!
A Redinában minden szobához tartozik egy erkély. Ott érdemes kajálni, legalább is mikor ott voltunk, mi ott ettünk. A teteje fedett, úgy, hogy még rosszabb időben is érdemes kiülni. Hideg az úgyse lesz.
Egyébként nagyszerű hely a Redina és Stavros. A városka csendesebb részén, de a központhoz és a tengerhez mégis igen közel van. Én a városban hatszor voltam. Ebből háromszor szilveszterkor. Nagyon barátságos emberek lakják és igen csak szerethető hely. Kiváló az infrastruktúra és az üzletekben nagy a választék. Most már régen voltunk ott. 5 éve. Kezd "honvágyunk" lenni. Anikónak igaza van kiváló kirándulási lehetőségek vannak a környéken. Ne aggódj! Nagyszerűen fogjátok érezni magatokat.
Üdv: Josza
#1575042011-03-02 19:36:29 Válasz a #157475. hsz-ra
Márta,azt hiszem ez a kétség mindenkit gyötör egy picit, aki Görögországba készül, hiszen a választott lehetőség mellett még ezernyi másik is van. Ez bennünk is mindig megfogalmazódik, de aztán mindig rájövünk, hogy a lényeg, hogy ott legyünk!
Joszának igazat adok, hogy az erkély a legjobb étkező! Van a Redinának olyan szobája, ill.szobái, ahonnan látni a tengert. Hát! A legjobb hely a nap minden szakában!
Szerintem ne aggódj, a kimaradt helyek megvárnak és a következő nyaraláskor már egy hellyel több,ahol jártál és választhatod a következőt!
#1575162011-03-02 21:13:45 Válasz a #157505. hsz-ra
Márta, én is így vagyok vele. Nektek kicsivel több nap van úgy látom, de én úgy érzem, hogy rohannak a napok, főleg ha majd ott leszünk!
Párom szerint vánszorognak, de Ő mindig így érez.
Nekem az a bajom minden évben, hogy szeretnék visszamenni oda is, ahol már jártunk és szeretnék új helyeket is látni! Ez sajnos lehetetlen, úgyhogy mindig bajban vagyok emiatt. Remélem Te is így leszel Stavrossal!?
#1575662011-03-03 12:04:45 Válasz a #157516. hsz-ra
Anikó!
Most szinte azt akartam, hogy 1-hét Stavros és 1-hét Sarti, A férjem nem akart 2x cuccolni de foglalás után már ő is rájött bár Aspravoltát nézte de oda napiszinten lehet kirándulni.
Nagyon alszik még mindenki! Úgy tűnik mintha mást nem érdekelne ez a topik!!! vagy tényleg korán van még???
#1575882011-03-03 18:10:58 Válasz a #157566. hsz-ra
Szia T. Márta!
Mi már voltunk 3X a Redina Beach-ben. 2007-8-9-ben. Az Index fórum Stavros 20. oldalára tettünk fel képeket még 2007-ben. Ha érdekel nézd meg őket.
Ha ezt a szállást választod, akkor feltétlenül medencére néző szobát kérjetek! Ha jól emlékszem, akkor tengerre nézőt Magyaroknak nem adnak. A másik oldalon délutánonként nagy a hőség. A tengert a medencés szobák teraszairól is lehet látni egy kicsit. Illetve a földszinti szobákat sem ajánlanám. Az éjszakai medencevilágítás látványa lenyűgöző! Kárpótolja az esetleges hangoskodásokat. Bár a tulajdonos majdnem minden este ott van és nem engedi a hangoskodást. Mi tavaj is majdnem odamentünk nyaralni, csak a lefoglalt szállásunkat átszervezték másnak....
Igy Sartiban kötöttünk ki, de most azt mondom szerencsére! Az idén is Sartiba megyünk, de most 2 hétre. Na de Stavrosra visszatérve, nagyobb város mint Sarti. A Redinától nincs messze a tenger, és ott lassan mélyül. Minket az elején lévő kősáv zavart, ami kb. 2 méteren keresztül tart. Nekem mozgalmasabbnak tűnik Sartinál. Meg kicsit drágább is.
Ha vannak kérdéseid szívesen válaszolok rájuk.
#1576052011-03-03 20:12:26 Válasz a #157592. hsz-ra
Gyula15!
Köszi a tájékoztatást, benéztem az indexbe is. Tudom, hogy mindenkinek mindenről más a véleménye,az egyiknek ez tetszik a másiknak az. Csak mikor negatívumokat olvasok, jelen esetben Stavros és a Redina akkor kicsit lehangolódom! Pontosan mire gondolsz a kősávval? a part vagy mikor a vízbe megyünk? ezt nagyon utálom mert nekem is csak a homokos szakasz jön be.
#1576102011-03-03 20:23:56 Válasz a #157606. hsz-ra
Márta ne izgulj, mielőtt odautaztunk engem is elkeserített az Index-en olvasottak, de aztán legalább pozitívan "csalódtam".
Kutyából tényleg láttunk párat, de szerintem ez máshol is így van Görögországban, sőt lassan már nálunk is. Pl. itt, ahol lakom is egyre több a kóbor állat sajnos. Görögországban legalább etetik őket, és nem annyira "kivert" kutyák, mint nálunk.
De negatív tapasztalatunk soha nem volt emiatt.
Mi nem a medence felőli oldalon laktunk, bár kétszer is voltunk ott, egyszer nyáron, egyszer szilveszterkor, de a szobák jók voltak. A bár isteni a földszinten legalábbis akkor nagyon jó volt. Minden reggel ott kezdtük a napot egy finom frappéval.
Stavros nagy falu, tele üzletekkel, piaccal. Az Ófalu része nagyon tetszik, a panorama csodálatos, ha felmentek az Ófalu tetejére úgymond.
Nekem a víz és a part Asprovaltán jobban bejött, de Stavrosban is lehet válogatni.
Ne aggódj, szerintem csodás nyaralásotok lesz. De ha két hétre mentek, tényleg lehetett volna két helyen szervezni, de ne aggódj így is sok helyet meg tudtok nézni. Nem néztem, de ha autóval mentek, akkor Kavalába és Philippibe feltétlenül menjetek el. Mindkét hely varázslatos!
#1576312011-03-04 08:00:33 Válasz a #157610. hsz-ra
Anikó! Sok hely van a környéken amit már 1x beterveztünk, hogy körbejárjuk. Sajnos akkor vissza kellett mondani az utat, most arra gondolok lehet ez egy előjel volt amit nem vettem figyelembe és ide nem kellene menni! A part az nagyon izgat mert a kavicsot utálom és nem vagyunk az a tipus, hogy cuccoljuk más partok felé ott akarunk strandolni ahol a szállás van és autózni naponta a partra. De reméljük nem lesz ennyire vészes!
#1576372011-03-04 09:29:07 Válasz a #157631. hsz-ra
Szia T.Márta!
A kavicssáv a parttól kb 2 méterre kezdődik és kb 1,5-2 méter széles.
Nem kellemes, de ki lehet bírni. A gyerekek általában átszaladtak rajta.
Maga Stavros egy kellemes kisváros. Tényleg érdemes felmenni a hegyre.
Amikor mi voltunk Stavrosban, volt egy elektromos kisvasút ami jól bejárta a települést. Felment a hegyre is. Nagy a nyüzsgés esténként mert a szomszéd településekről is idejárnak. Nagy hullámok viharban sincsenek, mert van hullámtörő a kikötőnél ami levédi a strandot. Mi mindíg jól éreztük magunkat Stavrosban.