#1576672011-03-04 14:33:16 Válasz a #157565. hsz-ra
Szia Emili!
Mi is a "Booking.com"-on foglaltunk szállást. Szerintem el lehet rajta igazodni. Beírod a várost: Neos Marmaras, dátumot és már adja is a kínálatot.
Sok sikert a kereséshez!!
Sziasztok!
Van olyan valaki közületek, aki a booking.com-on foglalt? És ha igen, bevált? Mennyire megbízható?
Vagy hol ajánlotok olcsó szállást Észak-Görögországban? A Chalkidiki félszigetre szeretnénk menni.
Sziasztok!
Van olyan valaki közületek, aki a booking.com-on foglalt? És ha igen, bevált? Mennyire megbízható?
Vagy hol ajánlotok olcsó szállást Észak-Görögországban? A Chalkidiki félszigetre szeretnénk menni.
Rendszeresen foglalok a booking.com-on; soha semmi gond sem volt vele, szuper ajánlatokat lehet kifogni, de inkább szállodafoglalásokra jó, nem az olcsó görög stúdiókra.
#1617892011-05-12 15:28:22 Válasz a #161786. hsz-ra
Mi pont apartmant szeretnénk 3 személyre (ahol a 3. ágy nem pótágy). Olyan oldal esetleg, ahol apartmanokat lehet keresni? Vagy tud valaki az északi részen viszonylag elfogadható áru szállást?
#1619432011-05-14 12:00:08 Válasz a #161780. hsz-ra
Szia,
én még eddig egyszer foglaltam a booking.com-on, tavaly ősszel egy berlini szállást. Full korrektek.
(kicsit aggódtam a fizetésnél, és olyan a számlám, hogy 2 kártyaszámot tartalmaz: egy valóst és egy virtuálist. A kért pontos összeget átraktam a virtuálisra és onnan vették le. De ezeket Te szerintem jobban ismered )
#1619582011-05-14 17:14:16 Válasz a #161943. hsz-ra
Szia Bitang!
Köszi szépen. Tesóm nagyon parázik a booking.com-tól, én simán bevállalnám azt hogy foglalás nélkül menjünk Görögországba. Szerintem nem engedhetik meg maguknak hogy átverjék a jónépet.
(Igen, tudom, hogy miről beszélsz:)))))
Sziasztok!
Eddig mindig foglaltunk szállást ,de most kacérkodunk a gondolattal hogy idén helyben próbálkozunk.Nei poriba készülünk 20-án indulunk .Szerintetek?Ja igen 2 gyerekkel megyünk 7 és 12 évesek.