Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7051
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157525 Üzenet linkje2011-03-02 23:02:51  Válasz a #157514. hsz-ra

Bucuska!
Egy egészséges mértéktarás azért nem árt. Nyilván a sofőröknek is az az érdeke, hogy mielőbb induljatok, ezért minden tőlük telhetőt megtesznek, de azért találkoztam durva példákkal is. pl. 2 éve egy BKV-s csapat egyedül foglalta le a buzs felső emeletét, ezért már sajátjuknak is tekintették a buszt, és házhoz rendelték, amivel egy apró gond volt csupán, hogy ami a csomagtérbe fért, azt be is rakták, így az eredeti felszállóhelyen a többi utas már egy telt busszal szembesült, láttam karton ásványvizeket, és kartonos tejet, még egy zsák krumplit is - ezeket csak akkor láttuk, amikor valahol Vrasnanál kicuccoltak, mert mi tovább mentünk Thassosra. És már a lenti folyosón is árválkodott néhány hatalmas hűtőtáska, érdekes módon gazdátlanul, álló napig kerülgették a lentiek, mire Vrasnánál megkerültek a fenti tulajok. Ők biztos kényelmesen elfértek icon_smile.gif
De tavaly sem volt egyszerű az a nyugdíjas csapat, akik nyers húst vittek magukkal, mert amikor a zakynthosi társulattól szétváltunk, és a csomagok egy részét magukkal vitték, a sofőrök döbbenten látták, hogy az egyik rosszul bezárt hűtőtáskából kiborult a tartalma, és a húslé szétfolyt a csomagtérben. Kompraszállás helyett egy kis takarítás következett, szerencsére következmények nélkül.
Szóval mértékletesség!! Próbálj mindent a bőröndbe rámolni, és ne vigyél olyasmit, ami hasonló galibát okozhat!
Ez csak egy tanács - legyünk tekintettel a többi utasra is!

# 7052
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tigriske86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157560 Üzenet linkje2011-03-03 11:22:34  Válasz a #157522. hsz-ra Előzmény #157522

Egyetértek az előttem szólókkal.
Azt se felejtsük el, hogy legtöbbször hegyvidékes, szerpentines magas emelkedőkkel tarkított utakon kanyarognak a buszok. Volt mikor azt érzetem, hogy soha nem érünk fel egy hegyre... ekkor hallottam a sofőrök beszélgetését, akik a túl sok csomagra panaszkodtak, ami több volt mint a megengedett...

# 7053
Emili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157562 Üzenet linkje2011-03-03 11:47:04  Válasz a #157513. hsz-ra Előzmény #157513

Azt még jó tanácsként megosztanám,hogy fentre csak a szendvicseket tartalmazó táskát(kisebb csomagot)vigyétek és egy kis(vékony) takarót éjszakára(hideg lesz).

Azon a fenti csomagtartón 4 személy osztozkodik és nagyon idegesítő,hogy egyesek azt hiszik,hogy az egész az övéké és akik később ülnének fel a buszra,azoknak nem jut hely ott fent.Na,én már kétszer is kipakoltattam és közöltem,hogy ide 4 személy pakol és nem 2,tehát úgy osszák el a csomagjaikat,hogy mi is is idetesszük a mienket.Ide fentre persze reális csomagmennyiséget érdemes felvinni.

Ami meg nem fér fel,azt az ülés alá,de úgy,hogy a mögötted ülőt ne zavarja.

# 7054
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157582 Üzenet linkje2011-03-03 17:01:39 

Még jó hogy kész van az autó pálya vagy lehet hogy csak nekünk volt tavaly augusztusban
# 7055
Bishop80
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157612 Üzenet linkje2011-03-03 20:27:55 

Helló mi 07.12-én megyünk Pargára a Bakas apartmanba. Tudna valaki valami infot adni az apartmanról? Köszönöm
# 7056
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157618 Üzenet linkje2011-03-03 21:03:51  Válasz a #157612. hsz-ra Előzmény #157612

Villa Bakas,mi is ebben voltunk.

Én azt tudom,hogy a 2-es szobát nagyon szidták és akik elmentek(az előző turnus),azok teljes mértékben csalódottak voltak a Villa Bakas miatt és főleg a 2-es szoba szállói.Állítólag 2 oldalas reklamációt írtak,sorolva a szoba hibáit.Ja,meleg vizünk nem igen volt és hallottuk,hogy a lefolyó sem működött valahol és ezért is ment a vita.

Ezután közölték,hogy mi leszünk a 2-es szobában...

Nos,nekünk semmi bajunk nem volt vele,azon kívül,hogy nagyon kicsi.A bőröndöket kint a teraszon tartottuk icon_lol.gif
A házi néni azt mondta,hogy jövőre(az az idén) már nem adja ki ezt a szobát.A többit is láttuk,azok nagyobbak voltak,tény.

Felszerelve nem nagyon volt ez a szoba edényekkel,csak 1-1 volt és mindent egy lábasban főzünk icon_lol.gif

A házi néni ouzóval fogadott minket,meg kávéval(amíg takarítottak).
Ez a szállás a Piso Kironerihez van közel.

De van fényképem róla,ha érdekel,belinkelem!

# 7057
Lidy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157624 Üzenet linkje2011-03-03 22:02:53  Válasz a #157612. hsz-ra Előzmény #157612

Mi is a Bakasban voltunk tavaly!
A 7-es szobában laktunk.
Kilátás a szomszéd épület befejezetlen tetejére és az udvarukra.
Ahol minden nap 11-ig éjfélig autót vagy motort szereltek.... icon_biggrin.gif
A házinéni nagyon kedves volt, minden nap takarítottak.
A felszereltség csak a minimális dolgokat tartalmazza és a lakórész majdnem akkora mint a fürdőszoba. icon_smile.gif
A legjobb mégis az volt, hogy a fürdő ablaka a folyosóra nyílott, így bárki bekönyökölhetett köszönni! icon_biggrin.gif

A lényeg a hely varázs feledteti az apró cseprő furcsaságokat.
Meg amúgy sem az apartmanban szeretne senki sem ülni.

# 7058
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157627 Üzenet linkje2011-03-03 23:23:54 

Sziasztok!
Idén júniusban mi is Pargara készülünk, majd a második héten Lefkadara, szállások lefoglalva. Lelkesen olvasom a fórumot, már csak az utolsó fél év van hátra icon_smile.gif . Nagyon sok hasznos infót gyűjtöttem ki, ezúton is köszönöm a sok év hozzászólásait. icon_smile.gif
Naponta ránézek a pargai webkamerára, láttátok a mait? Hát kikerekedett a szemem. icon_eek.gif Ha a 15 órai "állapotot" nézitek meg, fürdőzőket láthattok a parton. icon_eek.gif icon_biggrin.gif

# 7059
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157634 Üzenet linkje2011-03-04 08:33:38 

Jesszusom,tényleg fürödtek,visszanéztem az előzményekben...... icon_biggrin.gif
Ezek szerint már annyira nem lehet hideg a víz.... icon_wink.gif
Jön a nyár.... icon_biggrin.gif

# 7060
Vivahellasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157640 Üzenet linkje2011-03-04 09:40:29  Válasz a #157624. hsz-ra Előzmény #157624

Nálunk semmilyen takarítás nem volt,térdig tapostunk a homokban meg a kavicsokban és még seprű sem volt nálunk icon_exclaim.gif

Na jó,a fürdőből kivitték a szemetet és ott felmostak...

Mellesleg az a jó abban a fürdőben,hogy kb.:1x1 méteres,a wc a zuhany tálca mellett és teljesen mindegy,hogy milyen pozícióban zuhanyzol,úszni fog a fürdő,de a wc is.Szerintem egyszerűbb lett volna,ha ráülünk a wc-re és úgy zuhanyzunk icon_lol.gif

De szép emlékek ezek,így utólag... icon_wink.gif

# 7061
Ancsika81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157682 Üzenet linkje2011-03-04 19:21:11 

Sziasztok!Sikerült az utat elintéznem,persze nem oda,és nem akkor amikor mi szerettük volna....:)na de mindegy,a lényeg hogy irány PARGA.
# 7062
Vidia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157694 Üzenet linkje2011-03-04 20:42:56 

link a webkamerához ?
# 7063
Farkas64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157696 Üzenet linkje2011-03-04 20:51:55 

Vidia írta:
link a webkamerához ?

Szia! Lásd a webkamot mi is sokat nézzük,sőt még hazafelé is integettünk mikor megbeszéltük a pontos találka idejét.
https://penteli.meteo.gr/stations/parga/camera.htm
Van egy másik is.
https://www.ionion-realestate.com/parga-webcam.htm

# 7064
Bucuska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157700 Üzenet linkje2011-03-04 21:09:29 

Szia mindenkinek icon_smile.gif Az az igazság hogy megtanultam egy nyaralásra felesleges sok cuccot vinni icon_biggrin.gif Párommal első közös nyaralás....A hátsó ülés és a fél csomagtartó az én cuccommal volt tele icon_biggrin.gif ÉS persze a felét haza hoztam icon_biggrin.gif Egyépként mi hűtőtáskát meg ilyeneket nem viszünk hogy hús rekesz víz...Feleslegesnek tartjuk :S Az az igazság hogy a buszra fel én egy ilyen zsák szerű válltáskámat szeretném vinni abban szendvicskék kettőnknek meg ugye egy egy üveg víz fejenként! Inkább ilyen konzerv meg ilyeneket viszünk ! VAgyis 1-1 bőröndöt van egy másik kisebb táskám abba meg belerakjuk a kajcsit icon_smile.gif CSak egy bőrönd az olyan kicsinek tűnik és ugye külföldre azért csak több dolgot visz az ember mint belföldre!! Úgy hogy a mértéktartás meg lesz icon_smile.gif icon_wink.gif Ilyen hogy hűtőtáskát nem is viszünk!!! Jaaa és arra is rájöttem sok ruha is felesleg mert idáig minden nyaralás után csak haza hoztam a háromnegyed részét icon_biggrin.gif
# 7065
Hajika23
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157718 Üzenet linkje2011-03-05 12:25:07  Válasz a #7970. hsz-ra Előzmény #7970

Sziasztok!

Mi agusztusban megyünk Pargára. Szeretném megtudni hogy valaki hallott e már róla hogy lehet e motorcsónakot bérelni.
Köszönöm a választ előre is.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 470 471 472 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu