#1583072011-03-16 17:42:01 Válasz a #158266. hsz-ra
Hali!
A Zorba odos {utca} a legszélső út mikor autóval beérsz és jobbra fordulsz, Nei Poriba oda járok évek óta magán úton, és iskolával még nem találkoztam.
[quote="kovacsgyula53"]Hali!
A Zorba odos {utca} a legszélső út mikor autóval beérsz és jobbra fordulsz, Nei Poriba oda járok évek óta magán úton, és iskolával még nem találkoztam. Jaszu Pinga
Hali!
A Zorba odos {utca} a legszélső út mikor autóval beérsz és jobbra fordulsz, Nei Poriba oda járok évek óta magán úton, és iskolával még nem találkoztam.
csak ott látom a térképen az iskolát azért kérdeztem,a zorba utcában van a fotisz ház, ezért maradt meg nekem az utca neve,sokadszor megyünk abba.
Hali!
csak ott látom a térképen az iskolát azért kérdeztem,a zorba utcában van a fotisz ház, ezért maradt meg nekem az utca neve,sokadszor megyünk abba.
De akkor nekem van igazam beérsz Nei Poriba jobbra fordulsz {igaz körforgalom szerű} valami és az a legszélső út a Zorba odos, én is oda járok 1995-óta Elevseria Manola a tulaj
#1583162011-03-16 17:57:04 Válasz a #158313. hsz-ra
Persze hogy igazad van az utcával kapcsolatban, a térkép is mutatja, a tulaj nevét 5 évvel ezelött se tudtam és most sem.Alul lakik egy család talán ök azok nem tudom.Régebben a fiuknak egy octáviája volt. Az irodánál itthon befizetjük és ott nekünk semmi dolgunk a tulajokkal,nem is foglalkoznak velünk
#1583172011-03-16 17:57:07 Válasz a #158310. hsz-ra
Hali! Pinga !
Valóban igazad van a térképen ott van az iskola nekem még nem tűnt fel soha. A maszek péktől a mésodik utca sarkán szotunk tanyázni az a Manola apartman, a Zorba utcában!
jaszu! Pinga.
#1583192011-03-16 18:02:09 Válasz a #158316. hsz-ra
Hali Pinga!
Én nagyon joban vagyok a tulajjal Manolával valamennyit értek , de csak picit görögöl és megértsük egymást. A parton meg minden este feljárunk Tomához vacsizni teljes Magyar személyzete van és nagyon jók az áraik is, a tenger felől nézve ahol az a füves tér van a sétány mellett és jobbról az első taverna sarki kégli.
jaszu
#1583202011-03-16 18:05:52 Válasz a #158319. hsz-ra
Nekünk is majdnem sikerült egy ottani ismerettséget begyüjteni,de sajnos itthon meghalt az a barátunk aki segithetett volna. Az itthoni utazási irodával nagyon elégedettek vagyunk,ezért is megyünk velük már sokadszor,igaz most már inkább másodszor is saját kocsival
#1583222011-03-16 18:09:33 Válasz a #158320. hsz-ra
Hali!
eddig én is kocsival jártam de sajna úgy alakultak a dolgok, hogy "csak buszos" utazás lessz az idén és irodán az Apollon travellel. És te milyik irodán keresztül?
jaszu
#1583232011-03-16 18:10:38 Válasz a #158321. hsz-ra
megmondom öszintén fogalmam sincs milyen apartmanok vannak még az utcában,kilépünk az ajton és irány a part,majd vissza és irány a saramaki utca végén balra Athosék kajáldája ,ott a fönök már rendesen megismer minket, a felszolgálo csaj is mindig magyar,habár aki 2007-2008 ban volt ott sokkal ügyesebb volt
Nekünk is majdnem sikerült egy ottani ismerettséget begyüjteni,de sajnos itthon meghalt az a barátunk aki segithetett volna. Az itthoni utazási irodával nagyon elégedettek vagyunk,ezért is megyünk velük már sokadszor,igaz most már inkább másodszor is saját kocsival
Ha érdekel megtudom adni a tel számot és lebeszéled a tulajjal "remélem meg találom" kedvezőek az árai és alkudni is lehet sőt kell is. Mikor mentek nyaralni?
#1583252011-03-16 18:14:37 Válasz a #158322. hsz-ra
tavaly az apollonnal voltunk a kalliopeban, de nagyon nem birtuk elviselni a szemben lévö üres étterem fönökének zaját, az apartman amugy nem rossz
de most már negyedszer is Anettékkal megyünk a fotiszba,habár egyszer voltunk az iliosban is platamonban és átjártunk fürödni mocival N. Poriba