Hali!
A Zorba odos {utca} a legszélső út mikor autóval beérsz és jobbra fordulsz, Nei Poriba oda járok évek óta magán úton, és iskolával még nem találkoztam.
[quote="kovacsgyula53"]Hali!
A Zorba odos {utca} a legszélső út mikor autóval beérsz és jobbra fordulsz, Nei Poriba oda járok évek óta magán úton, és iskolával még nem találkoztam. Jaszu Pinga
Hali!
A Zorba odos {utca} a legszélső út mikor autóval beérsz és jobbra fordulsz, Nei Poriba oda járok évek óta magán úton, és iskolával még nem találkoztam.
csak ott látom a térképen az iskolát azért kérdeztem,a zorba utcában van a fotisz ház, ezért maradt meg nekem az utca neve,sokadszor megyünk abba.
Hali!
csak ott látom a térképen az iskolát azért kérdeztem,a zorba utcában van a fotisz ház, ezért maradt meg nekem az utca neve,sokadszor megyünk abba.
De akkor nekem van igazam beérsz Nei Poriba jobbra fordulsz {igaz körforgalom szerű} valami és az a legszélső út a Zorba odos, én is oda járok 1995-óta Elevseria Manola a tulaj
Persze hogy igazad van az utcával kapcsolatban, a térkép is mutatja, a tulaj nevét 5 évvel ezelött se tudtam és most sem.Alul lakik egy család talán ök azok nem tudom.Régebben a fiuknak egy octáviája volt. Az irodánál itthon befizetjük és ott nekünk semmi dolgunk a tulajokkal,nem is foglalkoznak velünk
Hali! Pinga !
Valóban igazad van a térképen ott van az iskola nekem még nem tűnt fel soha. A maszek péktől a mésodik utca sarkán szotunk tanyázni az a Manola apartman, a Zorba utcában!
jaszu! Pinga.
Hali Pinga!
Én nagyon joban vagyok a tulajjal Manolával valamennyit értek , de csak picit görögöl és megértsük egymást. A parton meg minden este feljárunk Tomához vacsizni teljes Magyar személyzete van és nagyon jók az áraik is, a tenger felől nézve ahol az a füves tér van a sétány mellett és jobbról az első taverna sarki kégli.
jaszu
Nekünk is majdnem sikerült egy ottani ismerettséget begyüjteni,de sajnos itthon meghalt az a barátunk aki segithetett volna. Az itthoni utazási irodával nagyon elégedettek vagyunk,ezért is megyünk velük már sokadszor,igaz most már inkább másodszor is saját kocsival
Hali!
eddig én is kocsival jártam de sajna úgy alakultak a dolgok, hogy "csak buszos" utazás lessz az idén és irodán az Apollon travellel. És te milyik irodán keresztül?
jaszu
megmondom öszintén fogalmam sincs milyen apartmanok vannak még az utcában,kilépünk az ajton és irány a part,majd vissza és irány a saramaki utca végén balra Athosék kajáldája ,ott a fönök már rendesen megismer minket, a felszolgálo csaj is mindig magyar,habár aki 2007-2008 ban volt ott sokkal ügyesebb volt
Nekünk is majdnem sikerült egy ottani ismerettséget begyüjteni,de sajnos itthon meghalt az a barátunk aki segithetett volna. Az itthoni utazási irodával nagyon elégedettek vagyunk,ezért is megyünk velük már sokadszor,igaz most már inkább másodszor is saját kocsival
Ha érdekel megtudom adni a tel számot és lebeszéled a tulajjal "remélem meg találom" kedvezőek az árai és alkudni is lehet sőt kell is. Mikor mentek nyaralni?
tavaly az apollonnal voltunk a kalliopeban, de nagyon nem birtuk elviselni a szemben lévö üres étterem fönökének zaját, az apartman amugy nem rossz
de most már negyedszer is Anettékkal megyünk a fotiszba,habár egyszer voltunk az iliosban is platamonban és átjártunk fürödni mocival N. Poriba