Bocs,hogy beleszólok ugy,hogy nincs személyes tapasztalatom,de valamilyen másik fórumon azt olvastam,hogy 26 eu a kalózhajó...
Éva,én a Blue lagoon-on voltam anno...ott is csináltak kaját,volt ital is,de a melegben nem kellett sok,hogy fejbeverjen mindenkit.Az egész hajó ivott meg emlékeim szerint 1 demizson vöröset,és 1 demizson fehéret-ez nagyon rossz volt!-ikább a viz fogyott!
Tavaly voltunk Sartin, a Kalózhajó 25 Euró volt felnőttnek és gyereknek egyaránt. Élménybeszámolóval nem tudok szolgálni, mert aznap nem indult, mikor mi tudtunk volna menni, máskor pedig más programokon voltunk.
A Kalózhajóval kapcsolatban szólnék hozzá. Mi tavaly voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Kaptunk Ouzót indításnak, utána volt üdítő és bor korlátlanul. Én spec. vittem vizet magammal, mert az nem volt a hajón. Az ebéd is nagyon kiadós volt, suvlaki salátával, utána meg frappé. Szóval sztem nagyon megéri.
Én is hozzá szolnék: mi is megjártuk a Kalóztúrát, nagyon szép helyekre visznek, családias, volt 1 ouzo+üdítő +bor korlátlanul és egy tál szuvlaki salátával!Az ár kb. 25 euro volt, megéri!!!Ez igazi napos kikapcsolódás volt!Csak ajánlani tudom a Maria Natasát!
#1590122011-03-26 19:39:10 Válasz a #158917. hsz-ra
Alisha22 ! Szerintem Ti nem Sartin voltatok vagy nem a Kalózhajón még hogy r i z s a ?
Többieknek: Mi jól éreztük magunka. A csoport fiatalokból állt és a Kalózosok mindenkire odafigyeltek. Csodálatos helyre vittek bennünket Zsuzsiék : jó hangulatról férjével együtt gondoskodtak a többi pl.kaja és az alkohol szerintem másodlagos volt. Fuj,hogy Ti milyen Magyarok vagytok :csak a hasatok az első! Továbbá –nekünk eszünkbe sem jutott,hogy Sarti polgármester zsebét tömjük euróval!!
Én is hallottam ilyen rizsás történetet...
Amikor mi voltunk, voltak akik a kalóztanyás hajót és voltak akik a polgármesterét próbálták ki. A kalóztanyásról volt jobb vélemény.
#1590272011-03-27 09:39:05 Válasz a #159022. hsz-ra
Pontosítsunk:
"2009. június 28-ától a 14 éven aluli kiskorúak számára is igényelhető személyazonosító igazolvány, így ezentúl európai utazásiakhoz a kiskorúak számára sem feltétlenül szükséges kiváltani az útlevelet. A kiskorúak számára történő személyazonosító igazolvány kiadásával kapcsolatos eljárásrendről bővebb információ található a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala honlapján, az Okmány kiállítás > Személyazonosító igazolvány és Lakcímigazolvány menüpont alatt."