Örülök, hogy Neked is tetszett a sziget. Köszi a fotókat, jól sikerült képek. Olyan jó nosztalgiázni. Nagyon várom a beszámolód és a fotóalbumodat.
Üdv.:
Szia Ferrari!
majd 800 képet készítettem, azokból mazsoláztam ki õket. Nem a legjobb a gépem, de ahhoz képest jók lettek. Jövõre a férjem megígérte, hogy kapok egy komolyabb fényképezõt.
Nem csodálom, hogy visszavágysz, életem legszebb nyaralása volt. Egyszer még biztosan visszamegyek, de elõbb még sok olyan hely van Hellaszban, amit még nem láttam.
A jövõ évi nyaralás célpontja Thassos v. Kréta lesz. Lehet mi is kalapból sorsoljuk majd (valaki itt a fórumon írta, hogy így szokták)
Egy kis negatívum is volt azért a nyaralásban, hogy túlságosan elangolosodott a sziget, a görög vendégszeretet kevés helyre jellemzõ. Nehéz megtalálni azokat a tavernákat, ahol a görög ízeket és vendégszeretetet megtapasztalhatod. Egy-két kivétellel azért sikerült, de sokat keresgéltünk. Mi nyaraláskor minden este másik tavernában szoktunk vacsorázni, de most kivételt tettünk, egyik helyre 3-szor is visszamentünk, olyan finom volt az étel, jó a hangulat, és kedves a kiszolgálás.
Mi is több tavernát ki szoktunk próbálni, de Koson leragadtunk a kikötõben a Dionyssosnál. Nagyon bejött, és értékelték, hogy visszatérõ vendégek vagyunk. Megígértük, hogy az idén visszamegyünk, de nem így történt, hanem Krétát választottuk.
Fel szeretnék tenni pár fotót, de nem igazán vagyok "képben" hogy álljak neki. Vagyis addig megvagyok, hogy lekicsinyítem a méretüket webesre... és aztán hellasz/fotóalbum...
Hát még próbálom megkeresni, de jó lenne ha segítene valaki!
Köszi elõre is!