Szia Nikóca!
Most engedi, hogy befoglalj jun.13 induló hétre apartman/repülő.
Próbáld meg, vagy reggel nyitáskor érdeklődj irodába.
Igaza van Ibissz-nek naponta változik a foglalási lehetőség.
Sok sikert.
Szia!
Igen, én is így tudtam, de ott akkor elbizonytalanodtam, hiszen mégiscsak ő az iroda munkatársa, biztosan jobban képben van mint én.
Erre soha, sehol, semelyik magyar irodánál ne vegyél mérget. Kevés kivételtől eltekintve sokszor felkészültebb az utas akár a foglalásnál, akár a nyaralóhelyen - tisztelet a kivételnek!!!
#1593092011-03-31 13:06:46 Válasz a #139297. hsz-ra
Hello ! Úgy tudom az IBUSZ már lecserélte a busztársaságát, mert ők is belátták, hogy sok gond volt velük.
Amúgy mi minden évben az IBUSZ-szal utazunk, törzsutasok vagyunk és mi nagyon meg vagyunk velük elégedve ! Láttam a többi fórumozó is szuperre és csúcsszuperre értékelte !
Az sem mellékes, hogy nagy és tőke-erős cég, már 100 év körüli, tuti biztonságos. Én nem szeretnék kint maradni valahol külföldön, mert valamilyen nevenincs irodával utazom.
Ráadásul izzig vérig magyar cég, nem sok ilyen van, én meg nem szeretnék más érdekeltségű irodával utazni, hogy más ország gazdaságát támogassam.
Ennyi !
#1593182011-03-31 19:33:14 Válasz a #159309. hsz-ra
Tudomásom szerint az Ibusz most a Grand Tourssal buszoztat, amelyik szintén egy izzig-vérig magyar iroda magyar tulajdonosal. Ők is nagy köz-megelégedéssel dolgoznak. Kiváló, megbízható buszaik vannak és príma udvarias sofőrökkel. Én náluk vagyok törzsutas
#1593412011-04-01 12:17:25 Válasz a #159318. hsz-ra
Nekünk is azt mondták Ibuszban,h GT-al utaztatnak,részvételi jegyen mégis a németh Travel szerepelt,
aztán Kecskeméten kiderült,hogy a Contibus visz és hoz haza
Mi is utaztunk már „Alkudj és Nyaralj!”-jal.
Csupa pozitív dolgot tudok mondani róla.
Először Zakynthost és a Sofia apartmant dobta a gép. Nagyon jól éreztük magunkat. Szép és rendes volt az apartman, közel volt a tenger és élményekkel telve tértünk haza, csodaszép Zakynthos.
Másodszor Korfut és az Alexandros apartmant kaptuk. Tiszta és igényes az apartman és a Zorbas medencéjét használhattuk. Aranyos volt a tulajdonos. Nagyon sok magyar volt különösen szívesen emlékszem vissza a discoban a jóképű pincérsrácra
Mindkétszer meg voltam elégedve mindennel, jó kis nyaralások voltak.
Két héttel indulás előtt tudtuk meg, hogy melyik helyre utazunk, akkor bementünk és befizettük a második részletet. Aranyosak voltak az IBUSZ irodában a lányok, mindenről kaptunk felvilágosítást. Az egyikük már járt abban az apartmanban, amit mi is kaptunk és külön mesélt még mindenről, hogy mire készüljünk.. és minden úgy volt, ahogy mondta.
Igazából, minden lehetetlen kérdésemre tudtak eddig válaszolni .. és mindig úgy is volt minden, ahogy mondták
Amúgy anyósomék busszal mennek idén Görögországba és azt a felvilágosítást kapták, hogy Sartira és Paralia környékére az IKAROSZ buszai mennek, Tolóba pedig a GRAND viszi az utasokat.
Mi már évek óta az IBUSZ-szal utazunk, általában buszos utakat választunk, és korábban valóban a Németh Travel volt, de idéntől az IKAROSZ és a Grand Tours. Utóbbi buszán már ültem és az nagyon kényelmes, új és modern. Az Ikaroszról pedig szintén nagyon jókat hallottunk. Nyáron meglátjuk. De mondjuk nálunk eddig sem volt gond, akárhova utaztunk tetszett a szállás, az idegenvezető, és még mindig oda is és haza is értünk
#1595102011-04-04 12:22:24 Válasz a #159507. hsz-ra
A buszos irodák közül tapasztalataim szerint mindenben kiemelkedik a Grand Tours. Ügyintézésben, a busz út lebonyolításában, a buszok és sofőrök tekintetében és a szállások minőségében, valamint az idegenevezetésben egyaránt.
Szia Nikóca!
Most engedi, hogy befoglalj jun.13 induló hétre apartman/repülő.
Igaza van Ibissz-nek naponta változik a foglalási lehetőség.
Próbáltam foglalni, igaz most, de valóban nincs hely, csak a 20-i hétre. Még gondolkodunk... nem tudom mi legyen. Igazából szeretnék 3-4-et szeretnék kizárni.