#1615442011-05-09 22:20:36 Válasz a #161527. hsz-ra
Csilla1977!
Nos taverna több is van Sartin és mindenkinek másik tetszik ezért, vagy azért. Ami általánosan elmondható, hogy az Ovelix nevű gyorsétterem nagyon népszerű, estére már csak sorban állással lehet helyet szerezni Én a Renata nevű tavernát tudom még ajánlani, nagyon kedvesek, nagy és finom adagot adnak. De ha végigjárjátok a partot és a sétáló utcákat számos éttermet fogtok találni és úgy is abba mentek be, amelyik valami miatt szimpatikus lesz, akár a kinézete miatt, akár mert szépen mosolyognak rád, akár azért, mert görög zene szól, vagy mert sokan ülnek benn és ez azt jelzi, hogy ez egy jó hely lehet Van aki az árakat veszi figyelembe és van aki azt tartja előnynek ha magyarul beszélnek, vagy magyar a felszolgáló. Én részemről jobban kedvelem a görög éttermeket
Bár... hm... sok koktélbár van. Van egy ahova főleg görögök járnak, ez a Karpouzaki nevű koktélbár, ami nagyon hangulatos és sokáig nyitva van. Megismeritek, mert nagyon színes és kis hordók az asztalok Ez abban az utcában van, amelyiken a sárga hipermarkethez lehet menni. Ennek a sarkán van. Egy másik a főtéren található, kis boxok vannak, hangulatos világítással és szolíd zenével. Én ezt is ajánlom. Mindenhol adnak egy kis rágicsát a koktél mellé
A parton van egy bár, SALA a neve, itt néhány koktél 4 EUR-ba kerül.
De mint említettem, mi ezeket próbáltuk ki, de rengeteg van és majd amelyik valami miatt szimpi lesz, úgy is oda mentek be. Ja és hogy ne felejtsem ki, természetesen a Kalóztanya is egy koktélbár Oda is érdemes ellátogatni. Sassos motorkölcsönzöje mellett van közvetlenül
#1615452011-05-09 22:28:17 Válasz a #161534. hsz-ra
frenzi!
Hidd el, hogy felejthetetlen élmény Ha van egy kis szerencsétek, akkor még delfinekkel is találkozhattok. Attiláék pedig nagyon jó fejek.
Sok szép helyre elvisznek és se szomjazni, se éhezni nem hagynak Ja és ha nem tudsz úszni, még úszómellényt is biztosítanak...
#1615572011-05-10 10:44:45 Válasz a #161545. hsz-ra
Sziasztok!
Köszönöm Neked is a segítséget. Jegyzetelek!
Nagy igazság, ha v.ki jól akarja érezni magát az jól is fogja. Tavaly Viren voltunk a baráti családdal, ott is szupi volt pedig hát nem Görögország . Nagy előnye a "kietelenségnek", hogy nem nyaggat a gyerek, hogy ezt azt vegyünk. De ahogy néztem itt ilyen gond nincs, mondtam is Apának, hogy töltse a bukszáját.
Már csak 6 nap az indulásig! Készítettem egy 17 oldalas kis word dokumentumot térképekkel, Sarti környékén lévő öblökkel, látnivalókkal, információval gazdag fórum hozzászólásokkal és netes írásokkal. Van benne kis Neos-Marmaraszról szóló hozzászólás is. Mi ezt a kis dokumentumot fogjuk használni, mert szerintem elég hasznos lesz. Nyílvánosságra szeretném hozni aki kér belőle küldjön nekem egy mailt: ginginke@gmail.com címre A téma legyen Sarti útikalauz.
Bogi
Idén is Görögországba szeretnénk eljutni, 2 éve voltunk Paralia-n, most Sarti-t nézegetjük. Olvasgattam vissza a fórumot, de sajnos az összeset nem tudom végignézni. A kérdésem az lenne, hogy Paraliához hasonló szórakozó helyek vagy valamilyen szórakozási lehetőségek vannak?
Bondi, Sartin is vannak szórakozóhelyek. Mi egy csütörtöki napon mentünk (már kinőttünk a bulizásból, de ez az egy kellett), akkor nem voltak sokan. 2 helyen is voltunk. Belépő egyik helyen se volt. Főleg görögök voltak, mi táncoltunk inkább:))). Hétvégén biztos nagyobb a forgalom a diszkókban. Mi a Fact-ban voltunk, utána pedig a Macedonia nevű helyen.
Sancho, az a színes koktélos hely nagyon tetszett nekem is, mi ott nem voltunk, mert telt ház volt, a Kalóztanyán, meg a Salában koktéloztunk.
Gingike látom nagyon be vagy zsongva:).
Tavaly szombat este 9 (görög idő szerint) volt az integetős időpont:). Remélem lassan rendes üzemmódban megy a kamera.
Mi főszezonban láttuk a delfineket.De általában majdnem míndig megjelennek.
Én 2 disco-t tudok sartin de egyik sem nyujtott nagy élményt sajnos (lehet,hogy hozzá szoktam a hazaihoz )
De rengeteg hangulatos taverna van és bárok.