Oh, köszönöm szépen a választ. Ez szerint, tudok majd gyártani magamnak reggeli kávét Hurráááá....
Tényleg úgy néz ki mi megyünk a legkorábban. Beszámolok majd róla. Kíváncsi vagyok milyen lesz Sarti-hoz viszonyítva. Az nagyon-nagyon tetszett nekem.
#1612962011-05-06 21:07:02 Válasz a #160670. hsz-ra
Szia Szaberus! Üdv Mindenkinek!Kavala-Thassos program: Városnézés Kavalában (Észak-Görögország második legnagyobb városa),kompra szállás Keramotiban, 40 perces út ( sirályok etetése), érkezés Thassosra Limenas kikötőbe,városnézés majd szabad program.Strandolás,nézelődés,shoppingolás,majd délután vissza Stavrosba.Nekünk nagyon tetszett minden.Azóta tudjuk mekkora különbség van szárazföld és sziget között.
Sziasztok!
Mi szept 16.-án indulunk Kecskemétről az Apollon travelel, Stavrosba, busszal.
Ez lesz az első utunk görögbe, sőt külföldre, bízom benne hogy minden rendben lesz.A busztól kicsit tartok, de a nyaralást már alig várjuk.
Az Alexandrossban leszünk elszállásolva.Főzni nem szeretnénk nagyon, mert nem akarjuk a nyaralást evvel elrontani.
Mit érdemes, és mit felesleges vinni? Kb mennyi € kell/fő /nap?
#1615292011-05-09 20:43:55 Válasz a #161335. hsz-ra
Szia T.Márta!Üdv Mindenkinek!Kavalában volt fakúltativ program is, meg volt szabad program is. Nospa! Mi 2009 július végén voltunk az Appolónnal Stavrosban.Alexandrosban volt a szállásunk.földszinti szobát kaptunk a medence mellett.A konyha alapfelszereltségű volt 3 főre.Mi jól éreztük magunkat,a főzést nem is akartuk eröltetni.A buszozást el lehet viselni,a soförőket csak dicsérni lehet.Ha lesz még rá alkalom utazunk az Appolónnal.
arpi...!
A Redina ap.ról is van infód? mi oda megyünk! A képeidet meg néztem, jók!
Lényegében, itt egy tulajról, egy udvarról, egy medencéről van szó, csak két épület van. A Rendina az ujjabb, és légkondival és szúnyoghálóval is rendelkezik, a Stavros Beach-ben pedig csak ventilátor van és nincs szúnyogháló. A Rendina jobb felszereléssel rendelkezik mint a Stavros Beach.
T.Márta!
Biztos meglesztek elégedve a Rendinával, de amennyiben tudtok még hozzászólni a szobaválasztásban, szerintem kérjétek az udvarfelülit ami a medencére néz, mert ott akkor a balkonon (erkélyen) a laptop-ot is tudod használni Wierless internetcsatlakozással... És szerintem szebb és kényelmesebb, mert a másik oldalon tűzően odasüt a Nap.
#1616132011-05-10 20:32:37 Válasz a #161568. hsz-ra
arpivajdaság!
köszi az infót, a medencére nézőt kértük remélem azt is kapjuk! az jó, hogy van szúnyogháló. Remélem minden rendben lesz és már nagyon várjuk az indulást!
#1616702011-05-11 15:21:28 Válasz a #161619. hsz-ra
Köszi szépen. A kavicsos parttal még vannak aggályaim de remélem nem lesz nagyon zavaró. Többen is nyugtattak, hogy elviselhető! Sarti az homokos és azt szeretjük, de ezt is túléljük csak már ott lennénk!
T.Márta
Valahol azt olvastam, hogy nem mindenhol kavicsos, ha az ember elsétál egy darabig, úgy tudom ott homokos. Reménykedem benne, nekem is Sarti a viszonyítási alapom.
#1617842011-05-12 14:46:20 Válasz a #161296. hsz-ra
Szia Kferi11!
Köszönöm szépen a választ a fakultatív kirándulással kapcsolatban.
Szia Nospa!
Ezek szerint útitársak leszünk. Mi is szept. 16-án indulunk az Apollonnal Stavrosba, és az Alexandros Beach-ben fogunk lakni. Orosházáról megyünk, Szegeden szállunk fel a buszra. A hosszú buszozás miatt nem kell aggódni, 3-4 óránként meg fogunk állni, este meg filmvetítés szokott lenni, úgyhogy gyorsan eltelik majd az idő.
Szúnyogriasztót, naptejet mindenképpen érdemes itthonról vinni, mert ezek kinnt viszonylag drágák, és nem foglalnak nagy helyet a csomagban.
A költőpénz mennyisége sok mindentől függ. Szeretnétek-e fakultatív kirándulásokra menni, autót bérelni, hányszor akartok tavernában enni, stb. Mi nem szoktunk autót bérelni, 1-2 fakultatív programra azért elmegyünk és így egy hétre kb. 150-200€-t szoktunk vinni fejenként.