Mára befejeződött a rádió!Holnap ismét 10 órátol!
Ma megtörténik a webcamon a lencse tisztítás és ha minden igaz megszünik a csökkentett mód és nem fog késni a kép!Lehet élőben integetni majd!
Még egy kérdés: kell hozzá valami különleges papir?
Szia. Tavaly ha jól emlékszem 100 euro/nap volt a csónak bérlés. Jó kis csónakok voltak a buszparkolótól Satri Beach irányába található rent a boat kölcsönzőben.
A Gordons természetesen nagyon finom volt és ezt Neked köszönhetem
Ha múlt évben nem kérdezősködöm Tőled akkor a mai napig nem ismerném. Persze utána jobban megismerkedtünk vele, ugyanis asszem a görög est után megittam vagy 5 üveggel... Utána meg ültünk a padon a tengerparton és néztünk magunk elé
A Gordons egy itóka, amit Fate-nak köszönhetően ismertem meg. Nagyon finom. Fate hívott meg rá a Kalóztanyán és onnantól kezdve önállóan is elkortyoltam néha egy egy üvegcsével
Azért nem vol olyan rossz az a mazsolaborozás Igaz, hogy nem volt üvegnyitónk és asszem késsel és asztalvégével nyitottuk ki, de nem is nagyon lehetett érezni benne az üvegdarabokat
Mindenesetre egy élmény volt látni mennyire elbánt veled a nagy melegben
Kint nem ittam belőle, de haza hoztam mazsolabort.
Ugyanúgy asztalvég, kés és szilánkok... És kidőltünk... Anyu és nővérem is...
Aztán volt a Lidl-ben görög napok. Ugyanaz történt... Azóta is várom a görög napokat. De ha nem lesz, akkor bő három hét, és megyünk görögbe!!!
Lehet hogy eddig elkerülte a figyelmem..... a Metaxák, Mythosok és Ouzok árnyékában.... a mazsola bor.
Annyit írtok róla, hogy az idén meg kell kóstolnom.
Viszont egy kis segítség kellene.... hogy keressem.... milyen néven.
Gyula, bocs, hogy beleszólok, de véletlenül idenéztem. Én is imádom a mazsolabort és mi Mavro Daphne néven vettük. Lehet, hogy másféle is van, sőt biztos, de ez nagyon finom.
Mi szeretjük még a Samosi bort, szintén édes, de az fehér bor és mindig szoktunk azt is hozni haza. Érdemes mindkettőt kipróbálni.
Nem semmi lehetett!
Megnéztelek volna Benneteket!!
Jó fajta itóka lehet!!
Az idén miért is nem Sarti az úticél Nektek?És miért nem július 1-től?
Ha így lett volna megnéztelek volna Titeket magamnak!!
Jó kis csapat vagytok Ti ketten!