A buszos beszámolódhoz csak annyit tudok mondani, hogy mindenki tudja, mit vállalt, mikor ilyen útra jelentkezett. Vannak kellemetlen emberek, de szerintem ilyenkor lehet udvarisan szemtelenkedni. Ettől függetlenül, remélem, jól éreztétek magatokat. Várom a beszámolótokat, nagyon kíváncsi vagyok!
Aztán lesznek kérdéseim is, ha netán valamire nem kapok majd választ.
Minden jót!
#1631742011-05-25 15:21:47 Válasz a #163114. hsz-ra
Szia Csilla!
Rendben, minden fontos dolgot lejegyzek Sartival kapcsolatban….
Pl.: Mazsolabor, Mythos, Metaxa, Ouzo, Gyros, napsütés, tenger…….kalózhajó delfinekkel... KLÍMA!!!
Remélem semmi fontosat nem felejtettem ki….
Nem is tudom.... ez a fontossági sorrend lenne?
Sikeres legyen az a vizsga... nem ám Sartiban is tanulnod kell... Puszi!
Az újaknak üzenem, hogy a finom olasz fagyizót se hagyjátok ki, a főtérnél van. Igaz "olasz", de mégis isteni. Hazafele úgy időzítettünk, hogy nyitásra ott voltunk és én még ettem egy fagyit:-)[/img]
#1631772011-05-25 15:32:39 Válasz a #163163. hsz-ra
Szia Ginginke!
Remélhetően amikor a képeket nézegetitek, a szép élmények meghalványítják a buszos utazás kellemetlenségeit.
Mi ilyen megfontolásból minden alkalommal kocsival megyünk.
Szinte minden alkalommal sikerül a neten autós társakat is találni.
Van akikkel már 6 éve tartjuk a kapcsolatot.
Sarti varázsa le fogja gyűrni a kellemetlen emlékeket.
Talán a többiek nevében is mondhatom, hogy irigykedve olvastam a bejelentkezéseidet..... ti ott Sartin már feltöltődtetek minden széppel és jóval.
Na de eljön a mi időnk is nemsokára......
Persze várjuk a képeket!!! Akár mind az 1600-at!
#1631832011-05-25 16:28:58 Válasz a #163123. hsz-ra
Szia Csilla!
A nyaralás miatt adatnád be az oltást?
nekem az első tengerparti nyaralásomkor azt mondta a háziorvos hogy nem szükséges, csak arra kell ügyelni hogy nyers halat, rákot, stb ne egyen a gyerek.