Tavaly elég sűrűn nézegettem a honlapjukat, majdnem velük utaztunk, de én nem emlékszem, hogy lett volna kombi út Thassosra. Máshová volt, azt tudom, de ide nem. Szerintem, ez idei újítás, de azért mérget nem vennék rá.
Van medencéje elég jó néz ki de ha nem autóval mentek vagy nem bérelsz semmit akkor messze van Skala Potámiától 1.5 km a város és ez kicsit húzos strand ügyileg is és vacsora ill.esti sétákhoz is meg este sötétben való botorkálásokhoz is
Szia feripapu üsd be a keresődbe én épp tegnap nézelődtem nagyon szép hely csak messze van mindentől 20 perc séta a part
Köszi, aranyos vagy de félreértetted... Részemről mindent megtaláltam róla a Google-bácsi segítségével, csak nem szeretem, ha valaki csípőből segít, ha nem tud semmit, akkor is. Ezt szerettem volna finoman érzékeltetni, de ezek szerint nem sikerült.
Na látod, erre van az a felugró ablak, ami összezavart, hogy figyelj oda, s ne írj semmitmondó üzenetet, mint pl. ez is, vagy jelentsd a csak erre váró moderátoroknak, ha ilyet találsz, mint az enyém. Ha ezek után sem lesz itt rend, hát soha.