Utánna is érdeklődtem azt mondta , hogy még nálunk nem biztos, hogy ebben az időpontban fogunk repülni de ha lenne változás akkor pár nappal indulás előtt tájékoztatják őket , de ez számomra egy kicsit érdekes,hogy nekem már márciusba ezeket az indulási időpontokat adta meg a travel.. csak az utazási irodáknak adott mást lehet ,hogyha több utazó tudta volna, hogy éjszaka utazik nem választotta volna ezt az utazást indulás előtt meg pár nappal mi a fenét tudsz csinálni
A szobára azt mondta ,hogy van olyan ,hogy csomagszoba ahol a csomagokat tárolják az utazók és van olyan amit te itthonról saját magadnak leszervezel ahol csak ti vagytok ez lehet az a szoba ahol voltatok és azt meghosszabbítod vagy egy másikat kapsz ez attól is függ, hogy a helyedre mennek-e mert akkor még azt a másik utas érkezéséig ki kell takarítani ezért lehet,hogy egy új szobát kapsz ahova nem érkezik új utas.ennyit tudtam segíteni!
#1650262011-06-10 13:20:44 Válasz a #165022. hsz-ra
Kedves malecz!
Köszi,ma telefonáltak a Neckitől,hogy ez a menetrend,de még nézzem meg VASÁRNAP a neten,hátha változik még...na,szuper!!!Én még hétfő hajnalban is megnézem,mert nem pesti vagyok,hogy csak fogom magam,aztán kiérek.Győr-Moson-Sopron megyéből megyünk,odaút 2óra...mindegy,majdcsak meglesz valahogy,remélem,nem késsük le a gépet,ha mondjuk hétfőn megváltoztatják....
#1650352011-06-10 14:05:20 Válasz a #165026. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Ez is annyira magyar dolog, fogadjunk, hogy a német Neckerman ezt nem engedheti meg magának. Te idegeskedj és nézegesd a menetrendet??? És te izgulj azon, hogy a visszautazás napján mi legyen a csomagokkal? A minimum az lenne, hogy 1. telefonon értesítenek a pontos menetrendről, 2. intézik a szálodával a késő esti érkezést illetve az utolsó napona a csomagok elhelyzését és természetesen erről is értesítenek akár ők telefonon akár a kos-i idegenvezető a helyszínen. Nagyon remélem, hogy így is lesz és nyugodtan tudsz készülődni a nyaralásodra.
Azért kiváncsi vagyok, hogy én időben megtudom-e, hogy változik-e a menetrend Rodoszra, merthogy mi is a Travel Service-szel megyünk. A honlapjukon meg sajnos nem találok menetrendet. Igaz, még a részvételi jegyeket sem kaptam meg.
Nagyon szép nyaralást kívánok neked!
Szia
bottakati
#1650402011-06-10 14:35:53 Válasz a #165012. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Eddig mi ahol voltunk mindenhol megoldották a poggyászok elhelyezését és a tisztálkodási lehetőséget abban az esetben, ha 12-kor el kellett hagyni a szobát. Ilyenkor vagy kijelölnek egy poggyászszobát és oda mindenki berakhatja a csomagját és az itt lévő tusolót is használhatja. Vagy pedig, mert volt ilyen is, a recepción lehetett a csomagokat hagyni. Kicsit ez fura volt, de semmi sem tűnt el.
Mindenesetre a helyi telepített idegenelvezetőt kell inzultálni ez ügyben, ezt neki kell megoldani. Már a megérkezéskor szólni kell neki, hogy a szállodában jelezze ezt a problémát. Illetve szoktak olyat is csinálni, hogy többen összefognak és egy szobát fenntartanak és a költségein megosztoznak. Így ezt akkor kell csak elhagyni, amikor jön a busz értetek.
Remélem, hogy ettől függetlenül a nyaralás minden tekintetben 100%-os lesz!
Üdv
#1650672011-06-10 17:18:38 Válasz a #165035. hsz-ra
Nem akarom az ördögöt festegetni arra a bizonyos falra........de amikor mi Rodoszra mentünk , először letettük a Kos-ra utazókat. Visszafelé meg felvettük őket. Igaz, ez jó pár éve volt. De Travel S. géppel voltunk.
Andi!
Most olvasom, hogy all. incl. lesztek. Azt már elfelejtettem. Akkor a kaja nem biztos, hogy gond lesz! Főleg visszafelé nem
Sziasztok!
Kedves Kati-Ian-Andi!
Remélem,mindenrendjén lesz,én most nézegetem a menetrendeket,meg holnap a Bud.hu-n a Travel S.-t,mert csak akkor tudok taxit rendelni a Népligethez,ha már biztos az indulás,érkezés...bbbrrrr...azt sem tudom,hogy visszafelé a MÁV-ra jegyet venni most Pünkösd hétfőn tudok-e,nyitva lesz-e a jegypénztár,mert se egy telefonszám,amin felhívhatnám őket...
#1651832011-06-11 16:45:34 Válasz a #165035. hsz-ra
Kedves Bottakati!
Megnéztem a Travel Service holnap induló rodoszi menetrendjét,a www.bud.hu -n és nem tudom,neked milyen időpontot adtak meg,de ott 20.35kor indul...
Nem szerencsés ez sem,sajna...Igaz,hogy ti még 13nap múlva mentek csak,de lehet,hogy marad így a menetrend
#1651952011-06-11 19:28:47 Válasz a #165165. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Majd írd meg légyszi, hogy melyik nap és mikor fogsz integetni és persze azt is, hogy melyik kamerába Ja és mellesleg az sem mind1, hogy az itthoni idő szerint vagy a kinti idő szerint. Jó utat!
Üdv
Még új vagyok a fórumon, minden segítséget szívesen fogadok!
Augusztusban utazok Kos szigetre. Persze a Neki által (ahogy Ti hívjátok) és a Travel Service légitársasággal (ha lehet őket így hívni). Megnéztem a tegnap Kosra induló járat indulási időpontját, ami 18.45 volt. Lehet azt valahonnan tudni (utazási iroda kivételével), hogy a Kosra induló gépek mindig (közel) ebben az időpontban indulnak? Tapasztalat? Esetleg elképzelhető, hogy korábban?
#1655532011-06-15 08:11:50 Válasz a #165437. hsz-ra
Szia Hajdunem!
2009 nyarán szintén Necki és aTravel Service légitársasággal utaztunk Kos szigetre. Június és július elején de. indult a gép. de főszezonban hajnali 5-kor.
Jelen kiírás szerint, amit találtam június és július elején 18 .50, de augusztus már 13. 40 az indulás.
Hol hol lesz a szállásotok?
Zsannazsu
#1659222011-06-17 09:17:16 Válasz a #165804. hsz-ra
Szia Hajdunem!
2009 augusztusában családommal az Achilleas Beach Hotelben töltöttünk el egy hetet.
A Hotel Pyli Bay-t nem ismerem, de mivel szintén az északi parton van , ott is finom fehér homokos a tengerpart és a Meltemi szél hatására sokszor fehér hullámokkal kell a fürdőzni vágyóknak megküzdeniük.
A szigettel kapcsolatban van fent a Hellasz fórumon élménybeszámolóm, de ha gondolod megnézheted az ott készült képeket is a honlapomon.
www.kos-sziget.sokoldal.hu
Mi a Pylibe leszünk úgy látom mi hamarabb megyünk mint ti majd megírom neked, hogy milyen volt de én csak jókat hallottam a szállodáról, meg jókat is olvastam olvasd el te is a véleményeket!