Egy kis megerősítést szeretnék kérni. Láttam itt képeket a kagylóházról. Azt mindenképpen szeretnénk megnézni, motorral. Leírná nekem valaki a pontos helyet, meg hogy merre kell menni? Google maps-on megnéztem már, de olvastam valaki hozzászólásában, hogy a görögök spórolnak a táblákkal.
Köszönöm előre is!
u.i: esetleg ha van még valami látnivaló, szívesen veszem
Neked nagyon kellemes utat és felejthetetlen nyaralást kívánok! A havat és a jeget remélem elfelejtheted és csokibarnán jössz majd haza
Bízom benne, hogy azért nem olyan szörnyű kinn az időjárás, mert amit itthon művel az azt hiszem kritikán aluli
Tehát érezzétek jól magatokat és készítsétek a helyet nekünk
Καλό ταξίδι!
Köszönöm szépen és úgy legyen ! Bár 28-án jövök csak haza, addig még egy turnus hazaér megint
Puma!
Talán a sí ruha nem kell!!! De a jeti-vel vigyázz azért:D
Nagyon jó utat Neked!!! Érezd nagyon jól magad,és nagyon várjuk a beszámolódat!!!
Egyébként időjárásról még annnyit,hogy 28-30 C fok és enyhén felhős,bár előrejelzést nem tudott mondani,ugyanis sztrájkolnak a tévések..
Köszönöm szépen neked is ! Jeti nem baj, csak jóképű legyen
Köszönöm azt is mindazoknak, akik hasznos információt osztottak meg velem is !
Egy kis megerősítést szeretnék kérni. Láttam itt képeket a kagylóházról. Azt mindenképpen szeretnénk megnézni, motorral. Leírná nekem valaki a pontos helyet, meg hogy merre kell menni? Google maps-on megnéztem már, de olvastam valaki hozzászólásában, hogy a görögök spórolnak a táblákkal.
Köszönöm előre is!
A kagyloház Palaiopyrgos-nál van,a googleban igy keresd,kismocival könnyedén megtalálhato,visszafelé jövet ugorjatok le a tengerpartra a folyo torkolathoz,állati jo a viz,a térképet direkt forgattam el hogy beférjen a kép
Köszönöm előre is!
A kagyloház Palaiopyrgos-nál van,a googleban igy keresd,kismocival könnyedén megtalálhato,visszafelé jövet ugorjatok le a tengerpartra a folyo torkolathoz,állati jo a viz,a térképet direkt forgattam el hogy beférjen a kép
Egy kis kedvcsináló azoknak akik utaznak és azoknak akiknek még várni kell:)
Párommal csináltuk a videót a 2010 es nyaralásunkról...sajnos tőbb kép nem fért be...
#1653112011-06-13 06:57:55 Válasz a #165206. hsz-ra
Szia Jamasz!Ugyanazt ettük mint Olympic Beachen !Végül is nem tudják elrontani!A véleményem és bocsi minden fanatikus Nei Pori rajongótól!A tenger szép tiszta,hosszú,széles ez gyönyörű!Az árak olympic Beach-hez sokkal drágábbak ,sok az étterem szinte végig csak az van a parton!A gyerek egy kicsit unatkozik mert hiába van itt a part nincs játszótér.Persze érdemes körülnézni ebben az országban ,de nekem árban jobb Olympic Beach,és a központja is kellemesebb!!
Egy kis kedvcsináló azoknak akik utaznak és azoknak akiknek még várni kell:)
Párommal csináltuk a videót a 2010 es nyaralásunkról...sajnos tőbb kép nem fért be...
Nekem tetszett. Pont aznap nézegettem meg a Hellaszon a képeket, így volt ami ismerős volt. Már csak egy hét. Lassan jönnek haza a többiek.
A ma utazóknak jó utat, és szép időt!
azt az utat nem rajzoltam be ahol le lehet menni a folyo torkolatához, ez az ut kouloura-nál van látni ahogy lemegy a tengerhez, a faluban van egy tér és a téren egy kis étterem,olcson lehet inni sört és üditöt, a kaja is olcso,de mi még ott nem ettünk mert mindig vittünk magunkal a horgászáshoz
#1653372011-06-13 12:04:13 Válasz a #165300. hsz-ra
Mylo00!
Köszi a képeket, nagyon jó volt nosztalgiázni! Sok kép olyan volt mint amikt én fotóztam
Szép volt Nei Pori, de többet nem megyünk, az biztos, annyi sok szép hely van amit még látni szeretnénk, tudom már a nyaralási terveket a következő 5 évre előre
Sajnos 1 évben csak 1 szer jut külföldre..
2011 Santorini
2012 Kréta
2013 Zakhytos
2014 Kefalonia
2015 Kos