Még új vagyok a hellasz.hu honlapon.
Nei Pori-ba fogunk menni a párommal, július 11.-én indulunk autóbusszal.
Szeretnék információkat kérni, hogy mire kell figyelni, mit kell vinni magunkkal, miket érdemes megnézni a közelben, vagy esetleg távolabb, mennyire költséges a hely, stb stb., minden infót szívesen fogadok.
Kellemes várakozást! Ha esetleg lenne kedved visszaolvasni, akkor a mai árak kivételével mindent megtudhatnál hamarabb is, de hát Te tudod... Nem sok, csupán majdnem 500 oldal , aminek a kétharmada felesleges locsogás; azokat ugord át!
#1654952011-06-14 16:27:21 Válasz a #165382. hsz-ra
Szia Jamasz!
Július 29.-én lesz a nagy nap.Maga a szertartás Leptokaria-ban lesz,a szállásunk lesz Poriban.Az Anett-tours szervezi.Köszi a jókívánságokat,remélem minden remek lesz.
#1655012011-06-14 17:04:30 Válasz a #165430. hsz-ra
Hello,
ha busszal mentek, akkor érdemes a kinti idegenvezető programjavaslatát meghallgatni. Ami esetleg bérelt robogóval megjárható, az Platamonas+vár, valamint az Olymposon Zeusz kádja és Dion.
Egyébként a (fentebb említett) visszaolvasás jó ötlet, de szerintem elég az utóbbi szezon írásait elolvasni. Lehet, hogy kétharmada valóban "felesleges locsogás", de azokon a hozzászólásokon, amelyek ezt hangoztatják (és pont ez adja az információ-értéküket), rendkívül jól lehet mulatni
Milyen ott kint a tenger? Érdemes olyan búvárcipőt venni, vagy nem fontos, jó mezitláb fürdünk a vízben? Mik a tapasztalatok?
Hétfőn utazunk és most mondták h vigyünk de nem tudjuk h kell-e vagy annyira nem fontos.
#1655622011-06-15 09:23:40 Válasz a #165559. hsz-ra
Szia Dóra!
Teljes mértékben fölösleges!
Nincsenek tengeri sünök,és homokos a part!
Egyes részein pedig apró kavicsos,de teljesen jó!!!!
Csak a helyet foglalná a bőröndben!!!
#1655652011-06-15 09:32:23 Válasz a #165501. hsz-ra
Szia!
Köszönöm szépen, meg fogjuk nézni, amiket ajánlottál.
Remélem, hogy bele fog férni a sok látnivaló 1 hét időtartamba.
Szerintetek hogyan érdemes tervezni, minél több fakultatív programon részt venni, és sok mindent megnézni, vagy inkább a tengerparton érdemesebb maradni Nei Pori-ban és közelében?
A meteorákhoz, és Athénba mindenképp szeretnék elmenni a párommal.
Ahogy hallottam, van valami kisebb vidámpark is a falun belül, volt már valaki arra felé?
#1655672011-06-15 09:42:06 Válasz a #165565. hsz-ra
Szia Zaki!
Arra azért készülj,hogy az Athéni programhoz hajnali indulás jár...és szerintem eléggé fárasztó,mivel rohanás az egész.
Én mondjuk szívem szerint a passzív pihenés híve vagyok,ha egy hétre megyek...Bár egy két fakultatív természetesen belefér..pl meteorák,hajós kirándulás!
De ott úgy is rá fogsz jönni ,hogy mire van szükséged!
Van vidámpark is, a part közelében van.
Kis egyszerű vidámpark!
-mylo-
#1655702011-06-15 11:14:25 Válasz a #165565. hsz-ra
Ezt döntsd el te, hogy inkább a part, vagy inkább a tekergés
Én úgy szoktam csinálni, hogy ha vacak az idő, akkor megyek nézelődni. Figyelem a neten az előrejelzést, és ez alapján kalkulálok. Mikor Paralián esett, a Meteoráknál hétágra sütött a nap...
A kinti idegenvezető meg tudja mondani, melyik fakultatívra meddig lehet jelentkezni.
Mylo-val értek egyet: egy hétre két ilyen nagy fakultatív kb. elég is
#1655712011-06-15 11:24:23 Válasz a #165570. hsz-ra
Értem, köszönöm a gyors válaszokat.
Mi is úgy terveztük, hogy kettőnél több fakultatív programot nem vállalunk be, hogy azért a pihenésre, fürdőzésre is maradjon idő.
Az egyik, ahova biztos megyünk majd, az a Meteorák, viszont a másikon még vacilálunk: Athén, Vergina, Skiathos, Olympos, ezeket lehet talán még választani, de ha jól tudom, akkor a helyszínen még lehet több közül is válogatni.
Nem tudom, hogy mit érdemes még ezek közül megnézni.
Bár az Olympos-hoz közel van Nei Pori, lehet azt egyénileg fogjuk megoldani.
Valahol találtam a Tempi völgyről is leírást, képeket, az is a közelben van?
Szia Zaki876!
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, a Meteorákat ne hagyd ki ...
A Meteorák felé van a Tempi völgy, pont útbaesik a Daphne forrás meg a barlangkápolna. Elég macerás ott parkolni, úgyhogy nem tudom, a busz megáll-e ott.