#1678462011-06-30 11:52:51 Válasz a #167111. hsz-ra
Sziasztok!
Ha még jár erre valaki, aki az IBUSZ Fortuna akciója keretén belül busszal megy nyaralni, az lenne olyan szíves és megírná nekem, hogy HONNAN és MIKOR INDUL A BUSZ?
Vickycsibe mi viszont útitársak leszünk, ma voltam leelőlegezni az utat Én TOLO-t zártam ki, mert ketten megyünk a 4 éves fiammal. De ugyanakkor, mint ti és lehet, hogy ugyanoda is bár ezt majd Fortuna eldönti!
Nekem teljesen más infókat mondanak, mint amit itt írtok. Azt mondták, hogy a pénteki indulásban szinte biztos lehetek, tehát esetünkben szeptember 9. Azt mondta még, hogy a fortuna utak esetén CSAK BUDAPESTEN VAN LEHETŐSÉG FELSZÁLLNI, a Fortunásoknak oda kell felutazni. Még akkor is, ha netalántán normál utazásnál meglenne egy gyűjtőjáratra való utas Szóval sajnos utazhatok 200 km-t, ezért érdekelne az indulás időpontja pontosan..
Másik kérdésem: Azt mondták, hogy nem kell útlevél, de nem akarok úgy járni, hogy előtte szólnak, hogy mégis kell. Szerintetek?Akik már hazatértek, azoktól szeretném kérdezni, hogy tényleg így van?Tényleg átengednek személyivel?
Azt is mondták, hogy nekik meg az a tapasztalatuk, hogy inkább a Sartin és környékén, valamint Paralia és környékén megmaradt szállásokat kapják a buszosok, mert abból sokat vett meg az IBUSZ egyéni utasok számára. Tolora ugyan kevesen utaznak busszal, mert hosszú az út, de viszont a szállás is kevés, s az meg azért el szokott fogyni. hát nem tudom..azért inkább a gyerek miatt kizárattam a Tolo-t.
Mindenkinek szép napot, jó utat, s izgalommal teli várakozást kívánok!
Edcsa szemét húzás, ha az aki fortunás, fel kell utaznia Bp-re. Gondolom minden felszállóhelyen lesz utas. Pláne, hogy mi jóval hamarabb lefoglaljuk az utat.
Ibissz nemrég jött haza Sartiról, nem tudom ő hova valósi.
Ibissz írjál majd légyszi egy összefoglalót, miylen volt a fortunás út! (Tudom Sartiról bejelentkeztél), de nem biztos, hogy mindenki ugyanoda megy, ahol Te voltál.
Edcsa8!
Mi vasárnap értünk haza Sartiról és Fortunával voltunk.Nem csak Pesten lehet felszállni!Mindenhol fel tudsz szállni ahol a katalógusba írják!Mi Mosonmagyaróváriak vagyunk de mi Győrből mentünk kisbusszal Fehérvárig,Fehérváron átszálltunk 1 normál buszra az ment Paraliára és Pesten szálltunk át a Sartira menőre.De ha 2-vel többen jöttek volna Mosonmagyaróvárról Győrbe se kellet volna bemennünk.Az út kifelé nekünk Óvárról 28,5 óra volt.De 1 órát várunk Győrbe.Kifelé nagyon jó volt a busz is a sofőrök is.Végigaludtuk majdnem az utat.Hazafelé igaz csak 22 óra volt az út de kínszenvedés.Olyan pici volt a hely az ülések között,hogy a magam 170 cm-ével nem fértem el.Rövid szünetek is voltak.
Apartman nagyon szuper volt igaz nem tengerre nézett hanem az utcára de minden jó volt.Velünk együtt 5en voltunk Fortunások az apartmanba .Már akiről tudunk. :)Hazafelé vezető utat leszámítva minden rendben volt.
Kíváncsi vagyok Ibissznek mi erről a véleménye
Jaj meg még az útlevél.Minden határt személyivel léptünk át!Nem volt semmi gond belőle.És gyorsabban is megy mint az útlevél.Pedig nem kevesen utaztunk vele.
Jaj meg még az útlevél.Minden határt személyivel léptünk át!Nem volt semmi gond belőle.És gyorsabban is megy mint az útlevél.Pedig nem kevesen utaztunk vele.
Szia esetleg gyerek is volt veletek aki személyivel ment mert ha nem volna muszály akkor az én csemetémnek sem csináltatnék útlevelet személyi van, vagy esetleg akik veletek utaztak azoknál volt ilyen
#1678872011-06-30 16:06:44 Válasz a #167865. hsz-ra
Sziasztok!
Én is úgy tudom, ahogyan Picimancs, onnan indul busz (ha gyűjtőjárat is), ami meg van jelölve a katalógusban.
Úgy emlékszem, hogy korábban már leírtam, hogy mi Debrecenből Kecskemétig mentünk a gyűjtőjárattal, ott szálltunk a nagybuszra, és vissza ugyanígy.
Tényleg kisebb volt a hely a hazafelé jövő buszon, de én jobban viseltem a hazafelé utat, mint az odafelét, sokkal rövidebb is volt.
Nem tudom, hogy a Sokratisban kik voltak fortunások, mert alig találkoztunk a szomszédokkal, és nagyon keveset beszélgettünk. A kiköltözéskor számoltam meg, hogy nyolc szobában voltunk az IBUSZ utasai.
Odafelé a buszon egy darabig méregettem az utasokat, hogy ki lehet Picimancs, de mivel semmi közelebbit nem tudtam rólad, így feladtam.
Egyébként nekem minden teljesen rendben volt az úttal. Az, hogy a buszozás nyűgös dolog, azt tudtuk, hisz most vállaltuk be ötödször.
A Fortunával is meg vagyok elégedve, ha jövőre is lesz, akkor ismét ezzel a lehetőséggel utazunk.
Addigra megpróbálom kitudni, hogy két egymás utáni turnusra van-e így lehetőség. A debreceni IBUSZ irodás hölgy, akivel intéztem az út ügyeit nagyon kedves, ő ígérte, hogy utána néz ennek.
Arról, hogy augusztusban még visszamenjünk már letettem, mert nyaralásra idén már csak üdülési csekkem van, amivel ugye csak belföldön tudunk utazni.
#1678972011-06-30 16:54:53 Válasz a #167846. hsz-ra
Edcsa8!
Nekem semmi ilyet nem mondtak, hogy csak Pesten lehet fölszállni. Annyit mondott az utazási irodában az ügyintéző (aki mellesleg évfolyamtársnőm volt), hogy ha nem jön össze a 10 fő Salgótarjánban, akkor valószínűleg Egerbe vagy Hatvanba kell utaznunk az indulás miatt.
Ti hol szállnátok föl elvileg?