#1685752011-07-05 11:25:00 Válasz a #168574. hsz-ra
Szia Drága Josza!
Hiányoztatok ám nagyon, amúgy Sanyi volt a kapitány és olyan bénák voltunk, hogy nem tudtuk(mertük) leállítani a motort pedig tök egyszerű lett volna. Na majd legközelebb
Amúgy most ott tartok rangsorban, hogy Kréta már csak egyenrangú a Peloponnészosszal
Köszi a dicsérő szavakat
#1685762011-07-05 11:29:15 Válasz a #168174. hsz-ra
Drága Anikó!
Nagyszerűek a képeid. Facsarta is rendesen a szívünket. Jó volt Spanyolországban, de iszonyú honvágyunk van Görögország iránt. Nem tudom mi lesz mert Cilla újabb műtét elött áll. A hónap végén esedékes. Talán Zeus megsegít és még idén mi is el tudunk jutni Hellasba. Igaz ehhez komoly csodára van szükség. De Zeus tett már ilyet.
Örülök, hogy Ti is megtaláltátok Toloban és a Peloponesoson azt a szépséget és bájt, amiért mi is rajongunk.
Puszi: Josza és Cilla
#1685802011-07-05 11:45:47 Válasz a #168578. hsz-ra
Drága Whitefrost!
Istenem, de gyönyörű képek! Köszönöm.
Az a motorcsónakázás olyan élmény volt számomra, amit sohasem felejtek el. Meg aztán hiányoztok is. Jó lenne már látni Titeket. Ősszel majd megint szervezek egy mega-hellaszos találkozót.
Puszi: Josza
#1688472011-07-06 18:05:51 Válasz a #168576. hsz-ra
Kedves Josza, aranyos vagy. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszettek a képeim!
Sajnálom, hogy ismét próbatétel előtt vagytok, de remélem ez mind csak azért van, hogy erősödjetek és újra és újra túllegyetek rajta sikerrel!
Majd írjatok, hogy minden jól van-e, hogy sikerült a műtét! Szurkolok nektek és remélem Zeus csodát tesz ismét!
Én sem bánnám, ha rámtekintene és még egyszer kimehetnék idén, de nagyon kicsi az esély sajnos!
Most viszont megérte várni erre a csodára, amiket láttunk két hét alatt!
Idén megvalósul a tervem, eljutok Tolo- ba.
Apollon travel, Yannis apartman, indulás: július 25- én.
Épp a költőpénz összegén agyalok. Meg szeretném kérdezni, hogy az idei Apollonos fakultatívok milyen áron mozognak?
Néhány évvel ezelőtt jártam Athénban, a hónap utolsó vasárnapján. Az volt a rendszer, hogy azon a napon ingyenes az Akropoliszra a belépés. Idén is így van? Illetve, hogy vasárnap indul- e kirándulás oda.
Meghálálom az infókat, írok élménybeszámolót, ha hazaértem.
Előre is köszönöm a segítséget!
További szép napot mindenkinek!
Szia soma61!
A honlapon nem találtam, csak a katalógusban. Tehát hihetek azoknak az áraknak? Mert eddig mindig más volt az ott leírt, mint ami kint aktuális volt. Köszönöm, akkor azokkal számolok.
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy szerintetek melyik a "hitelesebb" időjárás előrejelzés??Kiváncsiságból megnéztem pár időjárás elörejelzőt....
www.weather.a-z.info.hu/gr/peloponnese/.../tolo.php
mert pl ennél jul 17.e körül emelkedik a hőmérséklet,nem úgy mint pl a
www.zoover.hu/gorogorszag/.../tolo/idojaras nál ott meg kicsit,de csökken...Vagy tudtok vmi jót ezek helyett?
Jó étvágyat mindenkinek aki most ebédel.