#1688422011-07-06 17:28:19 Válasz a #168625. hsz-ra
Jamasz!
Azt, hogy hova ülünk be biztos meg tudjuk majd beszélni a templomnál, mert ahogy elnézem egyre több negatív visszajelzést olvasok az Athosról.
Úgyhogy majd elindulunk és ahol szimpatikus lesz és sok hely van oda beülünk
#1688432011-07-06 17:34:41 Válasz a #168746. hsz-ra
Raven !
volt magyar csaj felszolgálo az Athos étteremben?
ha netán teljes csapatot cseréltek ,akkor már nem tényleg is érdemes odamenni,tavaly még nagyon jo hely volt
#1688452011-07-06 17:59:47 Válasz a #168843. hsz-ra
Sziasztok! Mi 4x ettünk az Athosban. A mennyiséggel és a minőséggel, valamint a kedvességükkel is maximálisan meg voltunk elégedve. Most egy magyar fiú az egyik felszolgáló.
Sajnos, nekünk elég messze volt az Athos (a Diamandban volt a szállásunk), de mégis odamentünk, és nem bántuk meg. J
#1688552011-07-06 18:20:00 Válasz a #168845. hsz-ra
Szíve joga mindenkinek oda menni ahova akar. A mi ízlelő bimbóinknak nagyon gyenge volt. Nincs ott lány, egy serác van, de naggggyon laza. Ja, és amikor mi voltunk az Athoson kívül szinte minden hely tele volt! Persze az én véleményemre ne adjon senki, én csak leírtam ide, nehogy más is alá szaladjon!
A Platón jó kis hely. Mi ( kb. templommal szemben) lent a parti úton ettünk 2x, a nevüket nem tudom. Egyik helyen pizzát(csak azért, mert már bárányhús mérgezésem volt ) ettem, a mellette lévőben sült rákot! Ettünk még Kalampakában, N.Poroiban, és még pár helyen, mindenhol azt kaptuk amire számítottunk!
De még egyszer: N.Poroit nem kihagyni! Eszméletlen kilátás, isteni ételek!
#1688562011-07-06 18:22:15 Válasz a #168845. hsz-ra
Szíve joga midenkinek oda menni ahova akar. A mi ízlelő bimbóinknak nagyon gyenge volt. Nincs ott lány, egy serác van, de naggggyon laza. Ja, és amikor mi voltunk az Athoson kívül szinte minden hely tele volt! Persze az én véleményemre ne adjon senki, én csak leírtam ide, nehogy más is alá szaladjon!
A Platón jó kis hely. Mi ( kb. templommal szemben) lent a parti úton ettünk 2x, a nevüket nem tudom. Egyik helyen pizzát(csak azért, mert már bárányhús mérgezésem volt ) ettem, a mellette lévőben sült rákot! Ettünk még Kalampakában, N.Poroiban, és még pár helyen, mindenhol azt kaptuk amire számítottunk!
De még egyszer: N.Poroit nem kihagyni! Eszméletlen kilátás, nisteni ételek!
Hát nem vagy semmi!!!Igaz ha más nem jó lesz jövőre!!Már mint a csalira gondoltam!Legalább halvány remény van arra hogy ki jussatok?
most az lesz hogy jön augusztus vége és a 3 hét szabi, mivel itthon se olcsobb a nyaralás,megesz minket a fene a tenger nélkül, egyszerüen beülünk a járgányba és elindulunk görögbe,majd lesz valahogy, sátor lesz nálunk van egy csomo kemping, nyár van jo idö,megfagyni nem fogunk,az ouzo,metaxa,cipuro ugyis melegit ,ha netán busszal mennénk,akkor bérelünk motort két napra a horgászáshoz,
az utra a dokumentáciok is készen vannak, szoval lóra pattanunk ,azt annyi