Köszi Mindenkinek!Már kezdek izgulni!El raktam tavalyról egy Gordon's-t és hogy felszálltunk a buszra fel is nyitjuk!
Aztán jön 1 hét evés,ivás,napozás!!!!
sziasztok
nem szoktam előre inni a medve bőrére...
de most már tényleg ugy néz ki...
holnap megyünk nyaralni!!!!!!!!!!!!!!!
mindenkinek aki holnap indul
szerencsés és jó utat csodaszép nyaralást kivánok!!!!
Fate,Siki,Kiss László! Mindenkinek nagyon jó utat mégegyszer,érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!!
Puszi mindenkinek és irány Sarti!!!!! (de csak Nektek)
Ui.: most is nagyon irigy voltam?
Sancho!
A fényképekkel az a baj,hogy t.k analfabéták vagyunk hozzá,mármint ahhoz,hogyan kell a gépre feltenni! Amint lesz hozzá segítségünk megoldjuk ígérem!
A beszámoló pedig érdekes dolog!Nagyon várom mindig,hogy megosszák,megosszátok velünk az élményeiteket!Nekem ilyenkor még honvágyam van "Göröghonba" és kavarognak bennem a gondolatok,élmények!
Meg tudod furcsa,hogy olvasom valakinek nem tetszett a part,nem jött be a kaja és miegyéb!Holott én még az apartmanunk problémáit is teljesen jól éltem meg.Nem akartam olyat írni róla,ami nem igaz annak ,aki odamegy,de ettől függetlenül próbáltam ezeket úgy leírni,hogy Ő is nézzen pozitívan ezen dolgokra!
Mondjuk ez bejött,mert Pepito is mindjárt meglátta benne a jót!
Ez most elég bonyolult lett,de remélem azért mi már értjük egymást fél mondatokból is.
A lényeg,hogy továbbra is imádom Sartit,nekem most is ugyanolyan szuper és gyönyörű hely ,mint 8 éve volt!!!
Egyébként az első ,hazudok ,mert második utam a Kalóztanyára vezetett és mindjárt be is fizettünk a Kalózhajóra!Hát az valami szuper volt!Családias,hangulatos fürdő program!Nem nagy távot megtéve,sok öbölben megállva lehet fürödni!Jah és szerinted ki hozta fel a tenger mélyéről a Sangriát???? Az én drága Bence fiam,aki 12 éves lesz!De ráfaragott,mert Attila,a kapitány visszadobta,hogy tanulja meg a zsákmányt ne adja oda senkinek!ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSS újra felhozta ám!!!!!
Persze szét osztottuk a hajón,de egy kevés maradt az alján,hiszen azért a nagyiknak is meg kellett mutatni a zsákmányt!Örülök,hogy hallgattam Rátok és ezt a programot választottuk!
De nem is zavarlak tovább,hiszen holnap nagy nap vár rátok! Úgyhogy mégegyszer élményekkel teli,csodálatos két hetet kívánok Nektek és várunk haza,hogy újra itt legyél köztünk!!
Ui.: az elöbb említett első utam a Leóhoz vezetett,de az tényleg felejtős!!!!!
Renault | #169760 | 2011-07-14 21:21:22 | Válasz a #169626. hsz-ra
Szia Bofefe
Én is gondoltam rá , hogy mikor tudnánk találkozni
Megérkezés napja nekem is jó lenne , nálad vagy nálam
Szia 11
Renault | #169761 | 2011-07-14 21:28:36 | Válasz a #169627. hsz-ra
Szia Titusz
Köszi jók a képek
Wifit kértetek
Apartmanok mennyire voltak felszereltek
OdeLinda!
Az a 3 hét ,ami Nektek még vissza van pedig hidd el gyorsan múlik majd!
szia beszter,
Hát az a 3 hét még 26 nap, Sarti meg 28... Múlt héten tisztázódott , hogy augusztus 10-től 16-ig Thasoson leszünk. Remélem az is legalább olyan jó lesz mint ahogy Sartiról meséltek.
Bízom benne, hogy hamar találtok vkit aki segít a fotókat át applikálni a gépre és megoszthatod velünk.
De képek nélkül is, ha van kedved, időd energiád, egy két tapasztalatot megoszthatnál, hogy hova érdemes menni enni, hova nem, hol érdemes vásárolni, hol nem...
Szia Kszifiasz!
Nálunk hétfőn este és ha jól emlékszem kedden éjjel esett az eső!
Szerdán délelött még pancsoltunk kicsit,de délután már borult idő volt,úgyhogy pont jól jött egy kis nyújtott szieszta!Így aztán az utolsó két napba beleadtunk mindent!
Egyébként nem találtam a bungit!!!!!!!
Szia Beszter.
A bungi a halott város felé van, az út szélén. Borzalmasan le van pukkanva. Én még igy is elfogadnám. Szerintem kecske pásztoré lehetett valamikor.