A mai napon sikerült leelőlegeznem az utazásunkat Tolóba.
A szállásunk a Stella apartmanban lesz, szeptember elejétől két hét!
Az utaslista szerint vannak fórumosok jelenleg is ebben a házban. Tőlük, vagy valaki mástól kérdezném, hogy van-e valami fontosabb tudnivaló ezzel az apartmannal kapcsolatban?
Azt tudom, hogy közel lesz a víz, de vajon tudunk-e majd a közelben parkolni?
Mostantól én is megkezdem a visszaszámlálást
Persze indulásig még magamba szippantok néhány hasznos infót a fórum oldalairól.
Tolo egy kis település,inkább csak egy nagyon-nagyon hosszú utcája van. A Stella apartman közvetlen a tengerparton van. Lesz egy parkoló a közelben, pár perc séta. Csak az a parkoló nagyon zsúfolt, nehezen találhatsz helyet. Egyébként Tolo csodálatos, Kréta után a kedvencünk!
Bocsi, nem kozvetlen a tengerparton van a Stella,de nagyon kozel hozza. Amikor mi ott voltunk, nem volt hely ott parkolni. Altalaban a gorogok leteszik ott az autot, letakarjak, es nem mennek el vele sehova. Szerencse kell hozza, hogy ott parkolni tudj. Vagy egy pici auto
#1702992011-07-19 18:13:58 Válasz a #170265. hsz-ra
Szia Mindy!
Köszi az infókat Tolóról. Nagyjából már képben vagyok, bár biztos lesznek még kérdéseim.
Hopp! Most jutott eszembe, hogy van-e olyan hely Tolóban, vagy esetleg Nafplionban ahol egy jó kis vacsi mellett "spontán" görög-estnek lehetnénk tanúi? Tudom, hogy van fizetős, de arról nem igazán jók a tapasztalataim. Anyukámék még nem láttak ilyet, és biztos tetszene nekik.
Anno, a sokat szidott Kavosban ( Korfu ) parádés buliban volt részünk, jó lenne, ha itt is lenne ilyesmi.
Ha Te, vagy valaki más tudna ebben segíteni, megköszönném
Látod, mégiscsak összejön, legalábbis most már nagyon valószínű.
Igaz, hogy már tűkön ülök, most indulnék ha lehetne, de ezt már "féllábbal" is kibírom. Belevetem magam a további infók gyűjtésébe, de már alakul a progi a fejemben
Elújságolnék valamit, de majd inkább írok privit, mert nagyon Off lennék.
#1703192011-07-19 20:13:35 Válasz a #170299. hsz-ra
Szia! Toloban a Barbaressában minden csüt-ön van görög est, ahol vacsizhattok is. Ez a kikötőnél van, ott ahol motorcsónakot is lehet bérelni. Jó szokott lenni.
Nagyon jó nyaralást kivánok, és ha lehet tankolj fel euróval, Tolo nekem nem jött be, véleményem szerint egyetlen előnye, a tenger. Ezenkivül innen a legjobb megközeliteni az Ókori görög müemlékeket, meg Athént. Ha tehetném ujból, Spártát és környékét nézném meg. Az egész sziget történelme fantasztikus.
Mi is voltunk kint 1 hétig Tolóban.
nagyon kellemes volt.
Az Eleanaban voltunk.
A Stella a partól befelé az útig található, A Grand tours az utca felőli részt béreli.