Sziasztok ! 08.26-án megyek Sartira a Sula apartmanba. A fórumban nem találtam róla semilyen belyegyzést. Esetleg van valami infótok róla, Előre is köszönöm.
Augusztus 12én indulunk Sartira, az Aphrodite apartmanba. Van valaki, aki akkor lesz kint? Ha van esetleg hasonló fiatal, szívesen csatlakoznék hozzájuk időnként, mivel családi nyaralás alakult, és sajnos testvérem nincs !
Sziasztok!
Valakiiiiiiiiiiiii aki volt már a sarti holiday apartmanba, van e különbség az A B és C épületrész között? mert most minket átraktak az A-ból a B-be de nekem az vmi alaksori résznek tűnik és nemigazán tetszik.... vki vami bővebbet?????????????? FONTOS!!!!!!!!!!!4
#1710142011-07-26 10:13:03 Válasz a #170966. hsz-ra
Szia,
mi 2010. szeptemberében voltunk ugyanott (Sula). Helyileg a nagy buszparkolóhoz kb. 20-30 m-re, az ófaluban, a parthoz képest (párhuzamosan) a második utcából (ezen az utcán van az utazási iroda - Siton, meg a Ovelix Gyros, stb.) nyíló zsákutcában van. (Na ez jó kacifántos lett)
Csendes hely. Nekem nagyon tetszett, mert nagyon közel vannak a boltok (pékség/abc -k), a tavernák. A tenger Sartin mindenütt közel van, azt nem írom de amúgy lehet, vagy 60 m a part kb.
A felszerelés: mi 2 fős studióban voltunk a földszinten, az emeleten van erkély, a földszinten meg egy óriási terasz (minden studio ugyanarra a teraszra nyílik). Szerintem pici nagyon (előző Görögo.-i tapasztalatokra építve), de mivel csak aludni jártunk "haza" abszolút nem érdekelt. Tiszta egyébként, a felszerelés khmmm... minimalista. Ha picit főzőcskézni szeretnétek (mi pl. vettünk friss halat a halasnál és reggelire megsütöttük oliva olajban, sok fokhagymával, citrommal) akkor villany rezsóval kell számolni. Nem biztos, hogy mind két platnija jó! Ami sztem hasznos lehet mi vittünk: 1 db éles kés (szeletelni, akár kenyeret is, mert olyan kés ott nem volt!) kis vágódeszka, pici stampedlis poharak. (meg kukás zacskók és plusz zacskók a wc -be, mert ott a papírt tilos lehúzni, gagyi a csatornarendszerük, pillanatok alatt dugulás lehet).
Kb. ennyi. Nekünk nagyon tetszett, meg voltunk vele elégedve, kb. azt kaptuk, amire számítottunk.
ui.: Most nézem, hogy a térkép szerint ez nem az ófaluban van, hanem a Village -ben, a "faluban". Szóval az ófaluhoz közel.
(ha adsz email -t küldök térképet, mert ide nem tudom felrakni, mert a gépemen van, és nem fenn a neten... enyim email: kissatom kukac gmail pont com)[/img]
#1710152011-07-26 10:16:26 Válasz a #170570. hsz-ra
Helló! Mi évek óta helybe foglaljuk a szállás. 20 percnél még nem tartott tovább a keresés és foglalás. Árak :igaz mi 5-en járunk de nekünk 50-60 euró/apartman/nap volt az ár. Klímával mind a két szobában,közvetlen tengerparton.Ezek alapján szerintem 30-35 euróért minden gond nélkül találsz szállást.