Sziasztok. Ágika86.
A Stamatis a falu végén a legelső ház. A központba 15 perces sétával be lehet érni. Ezt már többen irták, Sartin nincsenek távolságok. Vacsi után sem vészes a séta. Sokan azért is mennek a beach-re mert jobb a viz.
Ha valaki esetleg nem rég jött haza Sartiról és ott foglalt szállást, megírná nekem, hogy 2 személyes stúdiót kb. mennyiért lehet foglalni?
A szálláskeresés oldalon senki nem válaszol Nekem.
Jelenleg úgy van , hogy 20-a körül megyünk. lécci-lécci-lécci írjatok valami biztatót! köszi
Szia aphrodite67!Viszek egy kis noteszt és igérem jegyzetelni fogok!!Ha hazajöttünk utána pedig megírom az élménybeszámolót, kisdobos becsület szavamra! Henita13! Ha hazajöttünk megírom neked, hogy mennyiért sikerült szállást találnunk , mi is helyben szeretnénk foglalni és holnap indulunk! Ahogy hallottam kb. 40-50 eur lehet naponta , de érdemes alkudni!
Valaki kérdezte a Meteorákat is, oda viszont van fakultatív, tesómék tavaly voltak (mi régebben Paraliáról), de nem tudom megkérdezni mikor indultak, mennyi ideig tartott az út oda stb., mert nyaralnak külföldön.
A Sithon travelnél hétfőn van kirándulás a Meteorakhoz, nagyon korán van indulás 5 vagy 6 órákkor és egészen estig tart. Az út hosszú mert 400 km-re van Sartitól. Felnőtteknek 38 Euró
Minden kedves holnapi indulónak nagyon jó nyaralást és kb 20 fokkal jobb időt mint az itthon 100 több napsütéssel. A szuvlaki a gyros, a frappé a mythos és társaik legyen veletek
Sziasztok!
Augusztusban megyünk Sartiba. A Dina (Babinis) apartmanban foglaltunk szállást. Esetleg valaki tud valamit erről a szálláshelyről? Köszönöm a válaszokat!