Üdv újra itthon gondolom mennyire hiányzott ez a kis hűvös a nagy meleg után!
Tömör és lényegre törő volt az élménybeszámoló nem apróztad el a dolgot! Én Sassosban pozitívan csalódtam, és a Relaxos csapatról is csak jót tudok mondani mi majdnem minden este ott ettünk. Leóval kapcsolatban viszont teljesen egyet értek az előttem szólókkal egyre több a panasz rá és igen más problémák is vannak vele...
újra itthon:D
sarti még mindig csodaszép és nyugodt hely
árak váltotzatlanok a válságnak a legkisebb nyoma sincs!
Fate és a barátnője nagyon szimpatikus és jó fejek ezt állithatom:D
a szállásunk anesti volt aminek az erkélye 5 méter és a tengerre nézett
a felszereltsége fürdőszobálya konyhálya minősithetetlen
igénytelen pici és koszos..
de a tenger közelsége és a kilátás ezt feledtette.
anesti soha többet ettől függetlenül....
a shitonba leót találtam csak bennt
próbáltam vele beszélni a problémákról
de a vége nagy veszekedés lett ugy hogy no komment
majd az utazási irodnánál folyt......
ettől eltekintve csodálatos nyaralás volt megint
nagyon jókat ettünk ittunk kirándultunk búvárkodtunk
röviden ennyi
ha kérdés van és tudok válaszolok
sziasztok
Helló!
Kössz Siki!Mi is szimpinek találtunk!Örülünk h ütköztünk odakint!
Ööö..Kérdezték,hogy hol érdemes kajálni.
Platánia-tengerparti sétány
Ovelix-főutca
Blanak-főutca
Aigaio-főutca
Sassos melletti palacsintázó,a tengerparti sétány utolsó étterme,gyrost pedig bárhol lehet nyugodtan kajálni.
Búvárkodni csak szólóban.Nem mentünk palackal merülni.De ha a Kalózhajóval mentek akkor kaptok rá kedvezményt!
Relaxról annyi,hogy nem a kajával volt gond hanem a pincér nem állt a helyzet magaslatán.
Sanchoékkal sajnos nem találkoztunk.És igen ők még süttetik a hasukat!
Leó....hát....a nagy helyzet,hogy már a Görögök is szídják.
A nagy helyzet a következő.Ezt egy kint élő ismerősöm mesélte aki egy étteremben dolgozik nem messze a Dögszagú Avrától.
Egyik turnus váltáskor reggel 9 órakkor el kellett hagyniuk egy 45-50 év körüli nőnek és apukájának(70-75 év)
Ott ácsorogtak várva a buszt mert (Nyeg)Leó azt mondta.A tűző nap megtette hatását és d.u. 5-6 óra felé már a nő sírt.És egy görög étteremtulaj behívta őket és adott nekik inni és mondta a barátomnak ,hogy mi az Istent csinálnak a Sithonosok?Így nem lehet viselkedni az emberrel.Este 8 felé ért oda a busz.Nos kedves Leó annyira nem ment oda,hogy esetleg egy üveg vizet vigyen nekik h ne forduljanak fel a napon.Mivel nem tudtak semmi információt ott ácsorogtak étlen szomjan nehogy lemaradjanak a buszról.Ezek után volt egy szép panasztétel az utazási irodában.Véleményem szerint eredménytelenül mert még míndig csinálja a hülyeségét odakint.
Siki is össze barátkozott vele Meg párom is meg én is.Na mind1.
ööö azt hiszem válaszoltam mindenkinek!
Pár héttel ezelőtt ha jól emlékszem valaki repülővel ment Thessalonikibe, és onnan Sartira. Nem tudjátok véletlenül hogy ki volt? Próbáltam visszaolvasni, de reménytelennek tűnik.
Étteremnek mindenképp az Emanuel éttermet javaslom! Christos a tulaj, és minden nagyon finom nála!!!!!!! Előtte máshová ültünk be tavaly, és hát őszintén szólva semmi nem ízlett, még a tzatzikit is elrontották. Mikor az Emanuelbe beültünk Christos meggyőzött, hogy egyek tzatzikit is a tintahal mellé, ááá mondom nem, eddig csak rosszat ettem, biztos nem jó, mert itt Sartin így csinálják (eddig mindig Paralián nyaraltunk, és ott isteni volt minden kaja, főleg a tzatziki). Erre a mondatomra, láthatóan megsértődött, és mondta, hogy az övék igenis nagyon finom, így hát, hogy ne sértsem meg jobban, kértem, hogy akkor hozzon azt is.... mit mondjak, igaza volt, teljes mértékben! Mindezek mellett nagyon barátságos, és akivel jobban összeismerkedik, még bónusz dolgokat is kap. Nekünk hozott egy fél liter meggybort, ami házi volt, és életemben nem ittam ilyen finomat, nameg a vacsi végén egy kis jégkrémet is.
Jah és a kinti pékáruk és sütik isteni finomak, főleg az a gombóc alakú süti, amiből több fajta van! Vki nem tudja, hogy annak mi a neve?, már évek óta szeretnék igazi görög sütireceptet megkaparintani, de eddig sikertelen volt...
Szia kanoc73
Igen jól értetted,csak beülünk az autóba aztán 17-20 óra múlva már fürdünk a tengerbe.A mai magyarországi viszonyok mellett nem lennék túl nyugodt,ha mondjuk februárban kifizetnék 100-150 ezer forint előleget az utazási irodának,( így adnak kedvezményt)nyárig meg lesném,hogy nehogy csődbe menjen az a cég.A lényeg mi már voltunk egy pár helyen Görögországban autóval.Sartin mindig az új részen szálltunk meg,ott vannak tengerparti apartmanok.Csak egy út választ el a tengertől.A tulajok v. megbízottjai általában beszélik az angolt annyira,hogy megértsük egymást.Ha más nem kézzel lábbal mutogatva,írogatva.Szerintem egy öt éves gyerekre nem fognak pénzt kérni,ha még is alkudni kell.Lehet velük.
Kétszemélyes studiót 10 perc alatt fogtok találni,csak válogatni kell,hogy melyik tetszik.Ha van még kérdésed írj ha tudok szívesen válaszolok.Én is nagyon sok hasznos információt kaptam az évek során ettől a fórumtól.
Szia imke64 !
Köszönöm az infókat ! Megnyugtattál ! Én is ezen a véleményen vagyok az utazási irodák terén.
Mi most megyünk először autóval Sartira.
A parkolás nem szokott nehézséget okozni?
Üdv. Kanóc
Szia kanoc73
Az apartman előtt az út egyik vagy másik oldalán általában ki lehet fogni parkolóhelyet,de valahol a közelben mindig van hely.Azt nem szeretik ha másik apartman előtt parkolsz le.Neos Marmarason csütörtökön van piac
oda mindenfélekép menjetek el kocsival,már csak azért is mert odafelé gyönyörű részeken fogtok elmenni és a félsziget aljánál nagyon szép és tiszta strandok vannak a kis falvakban,szinte csak görög túristákkal.
Azt elfelejtettem ,hogy a tavalyi apartmanunkban németül tudtak.Na az érdekes volt amíg mi angolul ők meg németül próbáltunk egyezségre jutni,de sikerült.
Üdv