Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 5731
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172733 Üzenet linkje2011-08-10 13:47:28 

Köszönöm Kucó!
Mondjuk én se discora gondoltam, hanem ilyen beülős, koktélos bárra inkább. Szigeteken még sosem voltunk, sőt, Görögországban még csak két helyen: Parália és Sarti. De nem fejeztük be a sort, ha tehetjük, minden évben Görögország lesz az úticél.
Akkor ezek szerint a medence-kert kilátás nem pótolja a zaj miatti kellemetlenséget. A tengert ezek szerint nem lehet látni az apartmanból.
Hát ha nem jó a strand, akkor majd mi is arrébb megyünk picit. Jó, hogy közel van Platanias, valószínű akkor az estéket ott fogjuk tölteni, ha Adelianos Kamposban nem sok lehetőség van.
Köszi szépen, ha eszembe jut még valami, majd kérdezek icon_smile.gif

# 5732
Kucó
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172734 Üzenet linkje2011-08-10 13:53:35 

Szerintem a legfelső szobákból látni a "tócsát", de nem vagyok benne biztos, mert nem túl magas az épület.
Koktélbárok vannak! azokat mi is szeretjük icon_smile.gif 3,5 € körül mozognak a koktélok, és nem sajnálják a belevalót icon_smile.gif
a rakival vigyázzatok, az a helyi szőlőpálinka, és elég mérges.. főleg 40 fokban icon_biggrin.gif

Ismerős a Görögország mánia.. mi is Paralia-n kezdtük 2005-ben icon_smile.gif

# 5733
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172739 Üzenet linkje2011-08-10 14:26:38 

Akkor egész jó áron vannak itt is a koktélok, úgy mint Sartiban. Ennek örülök icon_smile.gif
Azért mi viszünk itthonról is egy kis pálinkát (biztos ami biztos), majd megkínáljuk vele a tulajt és lehet összehasonlítást végezni, melyikünké a jobb icon_biggrin.gif

# 5734
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172791 Üzenet linkje2011-08-10 21:08:13 

Eszembe jutott még pár kérdés icon_smile.gif
Milyen a felszerelése az apartmannak? Kávéfőző, evőeszközök, tányérok, edények, konyharuha, tisztítószer, seprű vagy hasonló eszköz, poharak stb. vannak?
A medencét próbáltátok, milyen? Mert így a képről nem sok minden látszik. Lehet használni? Milyen szabályok vannak rá?
Mennyire van meleg az apartmanban? Milyen a fürdő? Esetleg készítettetek képeket a szállásról? Mert annak örülnék, ha tudnál párat küldeni.
Remélem nem fárasztalak az okos kérdéseimmel, csak szeretnék jól felkészülni mindenre.

# 5735
Kucó
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172814 Üzenet linkje2011-08-11 09:27:02 

dehogy fárasztasz! icon_smile.gif
este küldök pár képet, otthonról.
Medence: nem túl nagy, de hűsítésre kíválóan alkalmas, meg egy kis labdázásra is.. mikor odaértünk 42fok volt, a medencében keztünk icon_smile.gif az apartman aljában van bár, nem úgy tűnt, h elvárás fogyasztani a medencehasználat ellenében, de a saját sört-bort-pálinkát azért illik nem ott meginni..arra nagyon jó az erkély..icon_smile.gif
nem zárja le a tulaj este 8:00-kor, mint sok helyen...

Studió: szokásos alapfelszereltség vízforralóval. konyharuhát, mosogatószert, szivacsot én mindig itthonról viszek. van 2 féle méretű fazék + serpenyőféle, fakanalak, evőeszközök.. kenyérvágó kés is volt.
a fürdőszobán nincs ablak, és zuhanyfüggöny sincs, így elég nagy tócsát sikerült csinálnunk minden nap, amit ajtókitárással szárítgattunk icon_smile.gif (vinnék egy alkalmas törlőrongyot is, egyébként minden délelőtt takarítanak)

Egyik legjobb szállásunk volt idáig, az autópályától eltekintve icon_smile.gif

# 5736
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172832 Üzenet linkje2011-08-11 14:12:09 

Na ennek örülök, hogy ez volt a legjobb szállásotok. Akkor nem lehet rossz icon_smile.gif
Mindennap takarítanak? Akkor azért ne nagyon hagyjunk elő értékesebb dolgokat? Hallottatok olyanról, hogy tűntek el dolgok? Akár ott az apartmanban, akár a településen? Amúgy mindenképp balkonos szobát kapunk bármerre néz?
Pékség van a közelben vagy inkább bolt?

# 5737
Kucó
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172835 Üzenet linkje2011-08-11 15:27:55 

szana-szét sosem hagytunk semmit, de én még nem hallottam ilyenről, h az apartmanból eltűnt volna valami. az azért más világ..
aki lop, az szerintem nem helybéli, és nem görög, de mondom, nem jellemző!
asszem van pékség, de most megfogtál icon_smile.gif mi a boltban vettünk kenyeret, reggelente mindig volt friss.. (Strand felé vezető úton)
minden szobához tartozik balkon, igen!

# 5738
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172872 Üzenet linkje2011-08-11 22:06:24 

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy ti szoktatok széfet bérelni a szálláson, hogy a pénzt oda elzárjátok? Mivel most 2 hétre megyünk, nem örülnék, ha eltűnne már az elején a költőpénz....

Köszi, üdv.
Adri

# 5739
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172889 Üzenet linkje2011-08-12 00:05:48  Válasz a #172872. hsz-ra Előzmény #172872

Szia Adri! icon_smile.gif

Már csak 2 hét, és indultok?? icon_smile.gif Azért csak eljött ez is a száz...-hatvan...-stb. napok után! icon_wink.gif

Én még soha nem széfeztem Görögországban sehol, még ahol volt a szobában, ott sem. (Őszintén szólva attól jobban félek, hogy elfelejtem a széf kódját, vagy valami hiba miatt nem tudom kinyitni, mint attól, hogy ellopják a pénzt... icon_smile.gif)

# 5740
Blanchelor
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172894 Üzenet linkje2011-08-12 07:54:08  Válasz a #172733. hsz-ra Előzmény #172733

Szia Rita!
Megpróbáltam elküldeni a (félkész) beszámolót a krétai élményeinkről az e-mail címedre, de visszaírt valaki, hogy szerinte rossz a cím icon_sad.gif
Hová küldhetem?
Blanchelor

# 5741
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172895 Üzenet linkje2011-08-12 08:25:19  Re:

blanchelor írta:
Szia Rita!
Megpróbáltam elküldeni a (félkész) beszámolót a krétai élményeinkről az e-mail címedre, de visszaírt valaki, hogy szerinte rossz a cím icon_sad.gif
Hová küldhetem?
Blanchelor

Szia!

Pedig ez az e-mail címem: toth.rita8@gmail.com
Nem értem miért dobta vissza icon_sad.gif
Sajnos nincs másik. Megpróbálnád mégegyszer? Ha megint visszadobja, akkor próbáld meg légy szíves erre: auerzoli@gmail.com
Ez a páromé, remélem valamelyikre sikerül.

Köszönöm szépen!

# 5742
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172896 Üzenet linkje2011-08-12 08:35:15 

Én se használtam még széfet soha. De azért félek attól, hogy eltűnnek az értékes dolgaim vagy a pénzem. Mi mondjuk a pénzt azt több részletben szoktuk eldugni különféle helyeken az apartmanban: többféle ruha zsebében, táskák különböző zugaiban, párnahuzatban, hűtőben icon_smile.gif csak hogy ha esetleg az egyiket megtalálják, akkor higgyék azt, hogy csak ennyi az összes pénz és nem keresik máshol a többit. Bár eddig nem próbáltak kirabolni szerencsére. Viszont eddig mindkét görög nyaralásunk alkalmával (igaz nem Krétán) hallottunk arról, hogy akár a mi épületünkben, akár a szomszédéban, de loptak, betörtek. Főleg ott, ahol a földszinten van a szoba.
# 5743
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172917 Üzenet linkje2011-08-12 11:07:16  Válasz a #172889. hsz-ra Előzmény #172889

Szia Verka! icon_razz.gif

Igen, már tükön ülök! icon_wink.gif
Most döbbentem rá, hogy még mennyi intézni valóm van és olyan rövidek a hétvégék! icon_confused.gif
De már nagyon várom, én sem hittem volna, hogy eljön ez az idő, hogy már csak pontosan 15 nap van hátra! icon_wink.gif

Verka, Rita,
köszi az infót, illetve tippeket, azt hiszem, akkor mi is dugdosunk majd és nem bérelünk széfet icon_wink.gif

# 5744
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172920 Üzenet linkje2011-08-12 11:24:18 

Szia Adri!

Látom, úgy néz ki együtt utazunk a repülőn icon_smile.gif Bár nem egy helyen lesz a szállásunk, de a repülő utat együtt fogjuk túlélni icon_smile.gif Én még sose repültem, nagyon izgulok icon_smile.gif
Nekem már csak a biztosítás kötése illetve a pakolás van hátra. Meg persze, hogy megkapja a részvételi jegyet az irodától az utolsó héten:) Én április óta számolom a napokat, akkor gyorsan telt, most meg úgy tűnik, mintha sose jönne el az indulás napja icon_smile.gif

# 5745
Adri79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
296 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172948 Üzenet linkje2011-08-12 15:16:49  Válasz a #172920. hsz-ra Előzmény #172920

Szia Rita!

Ismerős az érzés, tudom miről beszélsz icon_wink.gif
Én még tavaly decemberben kezdtem gondolkodni azon, hogy idén Krétára kellene menni, aztán belekezdtem a magánszervezésbe, és 200 fölött volt a napok száma, mikor indult a visszaszámlálás icon_confused.gif
Azt hittem soha nem jön el az utazás napja, de igy azért már jobb érzés, hogy csak két hét van hátra icon_lol.gif

Biztositást még nekünk is kell kötni, illetve még hátra van naptej, meg ilyesmi beszerzése, meg persze a pakolás..... De mivel ilyenkor ált. elég sokan vannak szabin, a munkahelyemen is helyettesitek, szóval eléggé káoszos most ez az utolsó időszak....

A repüléstől ne félj, szerintem nagy élmény, én nagyon szeretek nézelődni fentről icon_wink.gif Főleg, ha már közeledünk és a többi sziget is látható, az nagyon szép és érdekes. Meg lehet játszani, hogy ki ismeri fel hamarabb, melyik-melyik sziget icon_wink.gif
De a felszállás meg a landolás a legjobb, kicsit vidámpark feelinges icon_wink.gif

Szép napot!
Üdv. Adri

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 382 383 384 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu