Skala Fourka
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17352 Üzenet linkje2006-12-08 11:47:01 

Ez a saját Görögországom. A nagyobb akvárium és környezete Fourkáról van.

# 137
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17409 Üzenet linkje2006-12-11 11:02:26 

Szia Csutek!
Én is elfogadnám a te saját kis országod. Sajnos nekem nincs sok helyem, de az üveges szekrényem szinte telis- tele van. Két polc csak görög, egy polc meg spanyol, német, osztrák, olasz, francia, apróságokkal van tele.

# 138
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17410 Üzenet linkje2006-12-11 11:10:24 

Ez a sarok csak Görögország. A többi utazás emlékei máshol vannak.
Újabban nem nézek tévét, csak az idei nyaralás felvételeiben gyönyörködöm. Már alai várom, hogy augusztus legyen és mehessek vissza Fourkára.

# 139
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17416 Üzenet linkje2006-12-11 14:02:00 

Szia Csutek!
Sajnos kicsi a lakás, de ha jövõre összejön a költözés, majd én is készítek egy külön görög sarkot. Csak az a baj, hogy pont a költözés miatt nem jut pénz a nyaralásra. De majd spórolunk.

A TV nézés helyett már írom a beszámolómat, mert megint van gépem otthon. Sajnos internet az még nincs.

# 140
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17418 Üzenet linkje2006-12-11 14:05:27 

Szia Juhi!

Várom nagyon a beszámolódat.
Amikor minden Hellaszos alszik, a régieket szoktam olvasni. Jól jön egy új.

# 141
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17419 Üzenet linkje2006-12-11 14:13:42 

Juhi!
Szurkolok neked, hogy legalább egy hét nyaralás sikerüljön.
Annak is van elõnye, ha az ember olyan idõs mint én. Nekem már van nagy házam, amitõl nagyon szabadulnék. Jó lenne egy kisebbet építeni e helyett. Már nem tetszik az emeletes ház. Egy földszintesnek jobban örülnék. 40-50 alkalommal kell megmásznom a lépcsõ hegyet.
Bezzeg Fourkán a földszinten voltunk, ezért nem volt olyan szép a kilátás. Gyönyörû volt a kert, de a tengerben szívesebben gyönyörködtem volna. Az emeleti apartmanokban csak görögök laktak. icon_cry.gif

# 142
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17428 Üzenet linkje2006-12-11 21:26:13 

Tengerparti emlékeim karácsonyi hangulatban. A karácsony és a tenger, mindkettõt imádom.

# 143
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17429 Üzenet linkje2006-12-11 21:38:40 

Juhi!
Tudod az a baj, hogy amíg az ember "fiatal" (mert ugye én sem vagyok öreg! icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ), kicsik a gyerekek, addig nagy lakásra vágyik, tágas terekre. Aztán megteremti magának jó esetben. De mire elér ide a gyerkõcök eleje már roppant keveset tartózkodik otthon, nagy játéktérre sincs szükség. Mi már lassan ketten kergetjük egymást a két szinten az 5 szobában és nincs szívem kisebbre cserélni, mert még most alakult ki olyanra amilyet szerettem volna. De az az igazság, hogy egy aprócska lakásban meg rosszul érezném magam. Na ilyen az ember, semmi nem jó neki! icon_lol.gif Bár egy aprócska apartman a tengerparton......... Na ezért sok mindenrõl lemondanék! Fõleg az emeleten, kilátással a tengerre! icon_wink.gif

# 144
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17430 Üzenet linkje2006-12-11 21:52:33 

Az apartmanba csak a tenger zúgása hallatszott, de most annak is nagyon örülnék. Sõt! A 40 négyzetméterrel is kiegyeznék, ha ott lehetnék. Mit nekem 5 szobás ház. Ugyan már. A szerelem annál sokkal fontosabb. Tudjátok, hogy amikor nagy a szerelem, a 70 cm széles ágy is nagynak tûnik. Nekünk a 180 helyett a 40 négyzetméter is megfelelne, ha Görögországban lehetnénk.
A férjem ma azt mondta, hogy járt már pár helyen, de jelenleg Fourkára vágyik a legjobban. Ott nyugalom volt, kényelem, meg minden ami a jó élethez szükséges, annak ellenére, hogy nem egy 5 csillagos szállodában voltunk.

# 145
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17432 Üzenet linkje2006-12-12 09:08:27 

Sziasztok!

Több nap távollét után olvastam el az utolsó két oldalt.Annyira jópofa,hogy nem lehetett olyan témát felvetni,hogy Csuteknek ne Fourka jusson eszébe róla!Ez már tényleg szerelem......egészen kiváncsi lettem Fourkára....

# 146
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17435 Üzenet linkje2006-12-12 10:11:11 

Szia Miskolciutas!

Tényleg nagy a szerelem. Ráadásul a Fourka topicban vagyunk. Ha elkalandozunk, akkor is említeni kell, nehogy kikapjunk a moderátoroktor.
Az tény, hogy nagyon klassz nyaralásban volt részem az idén. Anyuék nézték a dvd-ket és teljesen elbûvölte õket. A lakást nagyon kellemesnek találták. Nagyon jó, hogy a terasz nem az utcára néz, hanem egy kertre, ami hasonlít egy kisebb arborétumra. Annak is örültem, hogy kevés magyar volt. Ha két magyar összefut, rögtön a politikáról és a gazdasági helyzetrõl csevegnek. Így nem lehet kikapcsolódni a mindennapokból.
Mielõtt elutaztunk, nagyon féltem attól, hogy tele lesz német turistákkal. Nagyon sok görög nyaraló volt az elsõ héten, a többi náció kb azonos számban volt jelen (szlovák, osztrák, angol, román, stb.). Csak két magyar családdal találkoztunk. Az egyik akkor távozott, amikor mi érkeztünk, a másik négy nap múlva.
Nekem nem tûnik tipikus nyaralahelynek, mint pl Sarti vagy Paralia. Sokkal nyugodtabb. Azoknak való akik tényleg pihenni akarnak. Beiktatnak néhány kirándulást az aktív pihenés érdekében és tökéletes két hetet tudhatnak maguk mögött.
Életem eddigi legjobb nyaralásán vagyok túl.
Összességében mindenkinek tetszett. A férjem már számolja a napokat a következõ utunkig.

# 147
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17553 Üzenet linkje2006-12-15 17:16:07 

Szia Csutek!

Most néztem meg a Fotóalbumban a képeidet.Azért ez egy eléggé mozgalmas nyaralás volt,már az album cime is mutatta,hpogy sokfelé jártatok!/Nekem egyébként a Meteorás képek tetszettek a legjobban,nagyon érezhewtõ volt rajtuk a tér.Én is Görögortszágban éltem át elõször azt,hogy mekkora tér vesz körül,ez milyen végtelen...olyan esendõségérzés,de ugyanakkor hatalmas is,ahogy látszik a végtelenség.Elõször Mükénében éreztem ezt,és ezt láttam a Meteorás képeken./Ez a Fourkai vihar azért elég komoly lehetett!Meg irtad,hogy aszélzugástól még aludni is nehezen lehet...Egyébként tényleg nagyon nyugis helynek néz ki.Ha mondjuk,juniusban mentek majd,akkor már csak 6 hónap!!!!Addigmeg nézegetjük az albumokat!/ja és isszuk az ouzókat!/

# 148
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17556 Üzenet linkje2006-12-15 18:29:27 

Szia Miskolciutas!

A Meteorákat a világ nyolcadik csodájának tartom. Hiába a tériszonyom, teljesen lenyûgözött. Alulról, felülrõl, mindenhonnan csodálatra méltó.
A vihar számomra nem volt olyan borzasztó, mert ahol élek, ott minden nyáron elõfordul néhány hasonló (csodaszámba megy, ha nem). Az jobban elborzasztott, hogy mennyi szemetet sodort partra a víz.
Mozgalmasnak nem mondanám a nyaralást, mert itthon ennél sokkal mozgalmasabb életet élünk. Csak gondolunk egyet és már Szlovákiában vagyunk (pl.). Ezek a kirándulások elõre eltervezettek voltak. (Már a jövõ évi terveket is elkészítettem.) Mivel nagyon keveset alszom, még az éjszakai kelés sem jelentett gondot.
Sajna még 8 hónap van indulásig. A meleg és a tömeg miatt csak augusztus végén szeretnénk menni. Júniusban meg még hideg a víz.
De már vágom a centit! icon_lol.gif

# 149
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17824 Üzenet linkje2007-01-03 19:54:45 

Az apartman nappalija, amikor már csomagoltunk, mert jönni kellett haza:

A szoba másik oldalán volt egy ugyanilyen kanapé.(A kupit ne nézzétek. Sajnos már csomagolni kellett a hazaútra.)
Lehet, hogy túlzás,de még most is vissza vágyom erre a csodálatos helyre. Nyaraltam már sok helyen, de eddig ez ragadott magával a legjobban.

# 150
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17887 Üzenet linkje2007-01-04 17:08:01 

Csutek!

Annyira tetszik az a szerelmes rajongás,ahogy beszélsz/irsz/ errõl a helyrõl!!!!!Én általában imádom Hellaszt,de most ütött sziven,hogy te már megtalálktad ezen belül is a szivednek legszebbet!Ez olyan jó lehet!!!!!!Én szivesen gondolok vissza Sartira,Paraliara,Santorinire,Mükénére/talán ez volt a legnagyobb élményem/,Eviara,Krétára,de még ugy látszik nem jött el az igaz szerelem ideje!!!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu