Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 391
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17737 Üzenet linkje2006-12-29 23:00:15 

Sziasztok!
De jó ezeket a hozzászólásokat olvasgatni. icon_rolleyes.gif HM.Kicsit olyan ,mintha itt lenne az idõ az indulásra. icon_wink.gif Mi is tervezzük,de már azóta mióta elindultunk haza Makriról icon_razz.gif .2007-ben ha a pénztárcánk is engedi,Sarti lesz a 2-3 napig az otthonunk,majd Nei Pori-t szemeltük ki magunknak.Az ,,Istenek" közelsége ismét vonzzzz. icon_lol.gif Remélem januárra készen állnak az irodák a ,,Görög" imádók hadjáratára icon_rolleyes.gif .
De addig is még nézelõdünk.Nektek is jó böngészést!!!
Üdv
Katus

# 392
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17754 Üzenet linkje2007-01-01 14:27:54 

Bárcsak bõséges évünk lene mert akkor akár Rodosz is beleférne a nyárba
de mivel ennek elég csekély a lehetõsége így a standard hely Parália
de Korfu is visszahív, met északon nem túl sokat jártunk
asszem bevonom szüleimet is a görög hangulatba, így akár 2szer is mehetnék ki egy évben
az lenne ám az igazi
még van rá idõm puhítani öket, bár ilyen szerethetõ embereket nem nehéz szívünkbe befogadni icon_smile.gif icon_smile.gif

# 393
Mexx19
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17818 Üzenet linkje2007-01-03 18:56:14 

Köszi az infókat! Paralia és környéke annyira nem vonz minket, inkább ami a szárazföldön szóba jöhetne még, az Sarti környéke. Bár szívem szerint mennék vissza Tolóba. icon_smile.gif Komolyan mondjátok, hogy olyan drága Korfu??? A manóba...
# 394
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17820 Üzenet linkje2007-01-03 19:13:31 

Szia Mexx19!

Nem igazán szeretném reklámozni, de nekünk nagyon bejött Fourka.
Ha pihenni akarsz tökéletes. Tökéletes a strandja, nem túl zajos.
Szerintem egy diák gondoskodik arról, hogy minél kevesebbet költsön kajára (itthonról viszi magával). Maga a szállás nem drága, fõszezonban a szórakozás is több.

# 395
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17821 Üzenet linkje2007-01-03 19:27:54 

Szia Mexx!

Szerintem nem drága Korfu (azaz legutóbb 8 éve jártam ott), akkor a legolcsóbb helyek közé tartozott. Nem tudom elképzelni, hogy azóta olyan drága lett. Attól függ, hogy a "drágaságot" az utazás+szállásra értjük, vagy a költõpénzre. ? Szállást kapsz nagyon olcsón. Én (régebbi összehasonlításképp) '97-ben voltam Tolóban és '98-ban Korfun. Toló sokkal drágább volt, minimum kétszer annyiba került minden - akkor - ki is voltunk jól akadva, mert túl kevés pénzt vittünk. Ha az árak mennek is minden évben felfelé, szerintem arányosan, nem hiszem, hogy egy olcsóbb sziegtbõl egyszercsak olyan drága lesz. Ha Tolóban kijöttetek anyagilag, Korfun is simán ki fogtok, ezt elhiheted nekem. icon_smile.gif
Lehet, hogy Estelláéknak Paraliához képest drága volt, de Tolóhoz képest olcsóbb - volt....hogy most milyen azt csak saccolom.
Andi

# 396
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17846 Üzenet linkje2007-01-04 09:38:38 

Kedves Mexx19!

Korfu angoloktól hemzsegõ részei bizony drágábbak mint Toló, vagy a Halkidikin található nyaralóhelyek. Mi Sidariban nyaraltunk, és bizony nem tudtunk annyit tavernázni mint szerettünk volna, mert a jóval drágább volt, mint amire számítottam a szárazföld után.

Sartin régen (1998-ban jártam) és akkor nagyon tetszett. Állítólag most nagyon sok a magyar és szlovák túrista, de a természetes bája attól még megmaradt.

Üdv.:

# 397
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17884 Üzenet linkje2007-01-04 16:52:36 

Sziasztok,szia Mexx!

Szerintem sem olyan vészesen drága Korfu.Mi is mindenféle rémhireket hallottunk 3 éve,mikor ott voltunk,ezért úgy döntöttünk,hogy befizetünk vacsorára egy tavernába.Rossz döntésnek bizonyult,ott jöttünk rá.Mert a parti soron szinte minden tavernánál ki volt irva,hogy 5-6-7 euért milyen ételeket lehet enni.Ha innivalót is számitasz hozzá,akkor is kijössz 15 - 18-20eu-ból két fõre,valami grátiszt meg ugy is kapsz,ismerve a görögök mentalitását.Mi megbántuk,hogy befizettünk,arról nem is beszélve.hogy miután mi fix vendégek voltunk,ránk már nem kellett annyira figyelni a hét folyamán,többször észre ettem,hogy a "Fizetõsök" több sajtot kapnak a salátára,és nekünk tul gyakran volt jégkrém a desszert.Szóval szerintem jó választás Korfu!!!!

# 398
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17888 Üzenet linkje2007-01-04 17:10:56 

Szia Miskolci! Bocsi, de nem egészen tiszta, ezt ugye nem egyszeri étkezésre értetted, hanem úgy, hogy befizetted az egész hétre való vacsit (mint félpanziót, mert a szálloda valószínúleg nem kínálta ezt) egy tavernába....Tehát te ott félpanziósként kaptad az egyenkaját, míg a "fizetõs" betérõ vendég, aki az étlapból választott, az jobb kiszolgálást kapott???
Igen, ez tipikus, mi is éltünk meg hasonlót már máshol. De valahol ezt meg is lehet érteni az õ részükrõl.
Velünk ez nem Görögben volt, hanem másik országban, hogy nem kértük a szálloda által kínált félpanziót, hanem önellátósak voltunk (és az olcsóbb apartman szobát vettük ki, konyhával). Hát meg is kaptuk azt, hogy abszolút alsóbbrendû turistaként kezeltek minket, erõsen lehetett érzékelni.
Na, de ennyit errõl, mert elkanyarodtam a topik témájától.
Andi

Legutóbb vojandi szerkesztette (2007-01-06 11:35:40), összesen 1 alkalommal
# 399
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17948 Üzenet linkje2007-01-05 14:32:29 

Pontosan igy volt,egész hétre befizettük a vacsit-mert ugy hallottuk,hogy Korfu milyen drága hely lesz-.Nagy baj volt azonban,hogy ahogy mondod,menzakaját kaptunk,nem is menüválasztást,hanem eszi-nem eszi egyfajtát.Azért még szerencse volt,hogy jól fõztek,és barátságosak voltak,de azért észrevettünk olyasmit,amit irtam.Hát,õk is emberek és a piacról élnek.Még egyszer nem követném el ezt a hibát,meg tudtuk volna oldani a tavernázást vigan.
# 400
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17974 Üzenet linkje2007-01-06 00:08:21 

Hello Miskolciutas!

Jobban is jártatok volna . A tavernázást nem szabad kihagyni...annak olyan hangulata van...

# 401
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17996 Üzenet linkje2007-01-06 18:12:01 

Na,azért nem volt ez annyira rossz igy sem,egy elég hangulatos taverna volt az ap. mellett,ahova jártunk,és jók voltak a pincérek.Miután a 3. napon már ismerõsõk voltunk,ezért lanyhuló forgalom esetén hoztak nekünk 2 kancsó bort/7-en voltunk/ és mi voltunk a vendégcsalogató./Állitólag pszichológiailag bizonyitott,hogy az ember oda ül be,ahol már vannak,üres helyre nem/A gyerekek biliárdoztak,mi meg élveztük az idõt!!!De józan számitás szerint jobban jártunk volna,ha nem fizetünk be!De még igy is éljen Hellasz!!!!
# 402
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18009 Üzenet linkje2007-01-06 20:55:56 

Szia Miskolciutas!

Megértelek. Én is szívesebben választok magam tavernát.
Antero írta, hogy az idén Krétán a legtöbb szállodában AI ellátás lesz, van ott egy barátja, aki szállodatulajdonos, tehát biztos forrásból tudja.
Én tavaly félpanziós szállodát találtam. Nem volt rossz a kaja, de többször elmentünk így is vacsizni, mert vagy nem értünk vissza idõben vagy szívesebben ültünk be egy hangulatos kis tavernába.

# 403
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18011 Üzenet linkje2007-01-06 21:03:33 

Sziasztok!
A mi tervünk az idén nyárra: hogy Kamena Voulra szállás 1 hét, sok kirándulás, ókori emlék, Athén, majd pihenés képpen Lefkada, Nidri 1 hét. Kocsival mennénk, két fiunkkal (7,10 évesek). Szerintetek ezt így érdemes szervezni? Az Apollonnál néztem szállást, de még csak tavalyi van fenn.
Imádjuk a "szinte mindennap máshol fürödni" nyaralásokat, de az ókori kultúrát is szeretnénk a gyerekeinknek megmutatni. Ha tudtok Kamena Voulra helyett mást ajánlani Athén felett, szívesen fogadnám. Egyszerû apartman, önellátás. Köszi elõre is. icon_smile.gif (tavaly Sartin voltunk két hetet)

# 404
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18026 Üzenet linkje2007-01-07 10:00:43 

Szia fgaben!

Sokan Toloban szállnak meg-ismerõsöm szerint jó ap. van itt- és ugy járják vágig az Argolisz turát.Mi 3 éve voltunk Kamenán-vagyis mellette a H. Levendiben,ami nagyon jó volt,csak nem olcsó-és szerintem nem volt igazán jó a strandja,Ha nektek fontos part,a fürdés,akkor inkább Tolot válasszátok....

# 405
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18036 Üzenet linkje2007-01-07 12:27:01 

Szia fgaben!

Már írtam neked a Lefkadás topikba is, bár, amit odaírtam, inkább ide illett volna. Tolót nagoyn erõsen tudom én is javasolni, kétszer voltam, de még visszamennék szívesen. 140 km-re van Athéntól, több, mint a fele út autópálya, gyorsan meg lehet járni és sokkal tutibb hely, mint Kamena Vourla.
Esetleg olvasgass bele többek útibeszámolóiba is a Beszámolók címû rovatban, abból sok ötletet meríthetsz.
Várjuk a további kérdéseidet.
Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 26 27 28 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu