Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 706
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178381 Üzenet linkje2012-01-15 10:24:35  Re:

pizzzzzza írta:
Ez egy lehetőség icon_smile.gif Nem kötelező jellegű. Szerintem gyakrabban nézik facebookot, illetve több lehetőség van ott. Ha írnak 20 kommentet akkor nem foglalja a helyet például. Képek, videók, dokumentumok feltöltése és ott akár chatelni is lehet a tagok között. Nekem facebook jobban bejön és pl ezt a fúromot is ritkán nézem, de sokkal interaktívabb az ottani csoport mint itt a fórum... Kinek mi jön be. Van akinek a fórum jelleg van akinek a facebook csoport icon_smile.gif A lényeg hogy mindkettő Marmaras körül forog és ugyanazzal a céllal jött létre icon_biggrin.gif

Kár, hogy ezt nem mindenki így gondolja, érdekelt volna a tavalyi tapasztalt szerzésetek, de az FB-re be nem teszem a lábam, örülök, hogy nehézkesen ki tudtam töröltetni magamat!
Ezért van ez a fórum.....

Nos, ha erre jársz néha, mesélsz nekünk?
Kinek, milyen tapasztalata volt a super marketek, motor/autó kölcsönzővel, szállásokkal kapcsolatosan.
(látnivalókat Leenee már jegyzeteli) icon_smile.gif

# 707
Leenee
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178382 Üzenet linkje2012-01-15 11:14:36 

szia Casmir,
nos igen, mostanra olvastam végig ezt a fórumot és kijegyzeteltem, miket is kell megnézni icon_smile.gif
amire nem találtam választ: mennyiért lehet motort bérelni. senki nem bérelt eddig - legalábbis akárhányan kérdezték; válasz nem érkezett. pedig jó lenne tudni - gondolom Nektek meg az autóbérlés árakat.... hátha majd a Kata meg tudja mondani idővel a Grandos fórumon...

# 708
Pizzzzzza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178630 Üzenet linkje2012-01-22 14:55:35  Válasz a #178381. hsz-ra Előzmény #178381

Szia Casmir!

Ízlések és pofonok így van icon_smile.gif Látod ezt a fórumot azóta most olvasom először. Itt is szívesen mesélek és utánanézek bárminek aminek tudok. Leenee-k is írom most a dolgokat:

Autókölcsönzős árat találtam grandos fórumon jó pár oldallal előrébb. 1 nap 50 3 nap 109 € biztosítással tavaly előtti ár most már de nem hiszem nagyon változtak volna. Robogót Kata nem igen ajánl, közlekedésbiztonsági okokból, meg hát senki nem szeretné kórházban tölteni a napokat gondolom. Például az egyirányú utca kétirányú icon_smile.gif Nem igazán foglalkoznak olyan szigorúan a KRESZ-szel mint mi.

Visszaolvasni nem volt időm, de amiket ajánlok:
- hajókirándulás keretében Pefkochori, ha Katával mentek akkor ő ajánl majd egy jó fagyit (kihagyni tilos!) 2,20€ volt tavaly 3 gombóc öntet gyümölcsdarabokkal tejszínhab plusz csokis ostyarolád. Sajnos sok időt nem töltenek Pefkochoriban a Grandosok, pedig nagyon gyönyörű a település.
- Sajnos tavaly kimaradt Thesszaloniki, pedig biztosan felejthetetlen élmény.
- Narancspart, Sarti, Toroni, Porto Coufo sztem ezekről biztos esett szó, láttam athosz hegyről is.
- Vásárlás: Nikitiben van LIDL itthon megszokott választékkal, de Marmarason is van az Arvanitidis (kék-sárga) szupermarket ahogy beértek Marmasra egyből főút mellett icon_smile.gif Olcsóbb, de pl húsárú zöldség szebb a hentesnél és a zöldségesnél. De akár több eurós eltérés is lehet boltok között érdemes pl. rostos leveket meg hasonlókat a porto carrasi nagy strand felé van egy szupermarket épp a kanyarban az utolsóban ahonnan már látszik is a strand. Pékárut a 0-24 órás péktől kell venni a belvárosban. a szupermarketek pl a kennyérre, 5-ös egybesütött zsemleszerőségre ami egy virágra hasonlít 20centet is rátesznek. Gyros a portban finom neonban is isteni a kaja:) Grandosként kaptunk kedvezményt mindkét helyen icon_wink.gif (van 3 közvetlen tengerparton álló étterem ott vannak székek asztalok ott enni nem szabad ha csak nincs 100 €-ok egy kétszemélyes ebédre icon_smile.gif)

Remélem volt új és hasznos dolog icon_wink.gif

# 709
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178642 Üzenet linkje2012-01-22 18:50:18  Válasz a #178630. hsz-ra Előzmény #178630

Szia!

Köszi a választ.
Nos azokat az árakat én is megtaláltam és jót is mosolyogtam.
2 évvel ezelőtt 3 napért Leenee Kefalonián, ha jól emlékszem 78 €-t fizetett, mi pedig 10 napra 230 €-t.
Igaz előre és a neten foglaltunk, de idén is így lesz, az árakat nézve.

Motor...hm...magam nevében annyit mondok, hogy Lefkadát és Thassost is megjártuk a lányommal, egy kis 50 cm3 robogóval. icon_lol.gif

Kassandra félszigetet (szándékaim szerint) önállóan, részletesen szeretném végig járni. Thessalonikibe is szeretnék bemenni, nem tudom, ott melyik nap van piac?!

Na majd alakul a kép, mikor, hogyan és hova is megyünk.
Ezeket a praktikus infókat nagyon köszönöm. Igen, ilyenekre voltam kíváncsi, Lidli, pék, mit, hol érdemes venni, enni.icon_smile.gif
Köszi

# 710
Leenee
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178715 Üzenet linkje2012-01-24 14:49:29  Válasz a #178642. hsz-ra Előzmény #178642

sziasztok, pizzzzza-nak köszi az infokat.
ahogy Casmir is mondta, Kefalonián jóval olcsóbban megúsztuk a bérlést; de ott is komoly kutatómunka előzte meg az autó kiválasztását (és persze a kölcsönzőét).
Motor: párom motorversenyző volt; nem félek, hogy nincsenek a helyén a reflexei. icon_smile.gif mi autóval megyük ki és ott motort szeretnénk bérelni pont a "fíling miatt" és hogy olyan helyekre jussunk fel, ahova kocsival annyira nem menne.
árakat majd mond Grandkata május körül. várom nagyon icon_smile.gif

# 711
Monimona
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178731 Üzenet linkje2012-01-24 21:48:15  Válasz a #178323. hsz-ra Előzmény #178323

Szia!

Én is Marmarasra megyek a Grand tourssal Athéne apartman.
Május 22- től 29 -ig.
Nagyon szép az egész környék ,Igaz Nikitiig voltam többször is, de szerintem az egész félsziget csodálatos.
M

# 712
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178763 Üzenet linkje2012-01-26 07:39:59 

# 713
Barbaraszeghy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178837 Üzenet linkje2012-01-27 15:14:48 

Szia Leenee!
Mi tavaly voltunk Marmarason,és béreltünk motort.
Nem akarok hülyeséget mondani,de úgy rémlik hogy 20 euró volt 24 órára.
Persze a kölcsönzős jó fél 10 kor ért oda,este meg már visszavittük,mert nem tudtuk hova rakni éjjelre.A tankban annyi benzin sem volt,hogy elérjünk a kútig,tolni kellett,utána meg persze nem indult,a kutas hívta fel a remek kölcsönzőst,aki hozott egy másik motort.
A Katával nem lehet motorkölcsönzésről beszélni,mert ő már egyszer összeveszett vele,baleset miatt.
Mindezek ellenére nem volt probléma a motorral,és elmentünk Sartiig.
Az volt a legjobb napunk.Megálltunk mindenhol.

# 714
Utaska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178838 Üzenet linkje2012-01-27 16:13:30  Válasz a #178731. hsz-ra Előzmény #178731

Szia! Én szintén oda és ugyanakkor!
Egerben szállok fel és egyedül megyek. És Te?
Szia, V.

# 715
Leenee
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178884 Üzenet linkje2012-01-28 12:03:19  Válasz a #178837. hsz-ra Előzmény #178837

szia Barbara,
köszi az infot! én is úgy tudom, hogy Kata Sartról hozatja a motort a baleset miatt, de hozatja. icon_smile.gif
láttam a fotóidat az albumban; elképesztő jók! icon_smile.gif
szerettétek a Mousest?
van rajta szúnyogháló? icon_smile.gif
köszi!

# 716
Barbaraszeghy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178890 Üzenet linkje2012-01-28 13:09:01 

Szia Leenee!
Köszi szépen!
Tetszett a Mouses,mert pont a központban van,csendes,tiszta,szúnyogháló az nincs,sajnos.Mellette van egy supermarket,a pékség sincs messze.
Mondjuk az nem tetszett hogy a takarítónő 2 naponta bejárt törölközőt meg lepedőt cserélni.
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok!

# 717
Leenee
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178891 Üzenet linkje2012-01-28 13:12:18  Válasz a #178890. hsz-ra Előzmény #178890

Ti busszal mentetek? A parkolás miatt aggódom picit, lévén kocsival megyünk, de júniusban még csak nincs akkora tumultus és lesz hely a ház közelében!
Szóval takarítanak menetközben? nem megszokott Görögországban... és volt törölköző a szálláson? ez sem megszokott icon_smile.gif

# 718
Barbaraszeghy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178899 Üzenet linkje2012-01-28 14:59:44 

Szia Leenee!
Igen mi busszal mentünk.
Mi május utolsó hetében voltunk 17-25 ig,de olyan kevesen voltak akkor,hogy az első napokban azt hittem csak mi vagyunk a Grandosok.
Akkor volt parkolóhely,talán még az utcában is,de egy sarkon túl biztos.
Nem takarítottak,csak a törölközőt cserélték meg a lepedőt.Férőhelynek megfelelő számú kéztörlő volt.De mi inkább a sajátunkat használtuk.

# 719
Monimona
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178900 Üzenet linkje2012-01-28 15:37:41  Válasz a #178838. hsz-ra Előzmény #178838

Szia!
Gyöngyös 22-29 ig Athéne apartman.
Találkoztunk már a Facebookon??? icon_lol.gif

# 720
Leenee
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179055 Üzenet linkje2012-02-02 12:07:39  Válasz a #178899. hsz-ra Előzmény #178899

megnéztem a Grand oldalát és kezdenek szépen telni az apartmanok. már csak alig 130 nap és megyünk! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu