Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8266
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179458 Üzenet linkje2012-02-14 19:29:15 

Az említett apartmanról nem tudok semmit, de ha a Green pékség mellett van, akkor az légvonalban 400 m a tengertől. Ne keseredj el, mert nincs messze nem légvonalban sem. icon_smile.gif

Mi is augusztusban (végén) voltunk és bár pontos vízhőfokot nem tudok mondani, mert nem hőmérővel strandolunk, de azt elmondhatom, hogy ahány öbölben voltunk, az mind más hőmérsékletű volt. A Krioneri és a Piso Krioneri volt a legmelegebb, de ezek sem voltak egy-egy napon egyformák. A Lichnos volt a leghidegebb, számomra döbbenetesen, hiszen már szeptember eleje volt. icon_sad.gif A levegő pedig nagyon meleg volt.
Ammoudia is meleg volt, de az is csak a sekélyebb, a folyó torkolattól távolabbi részeken. A Valtos is szokható volt.
Ha mégis számokat kell említenem, akkor 22-26 fok közé tenném. Ennél jobbakat is tapasztaltam már tengerben, de Balatonhoz szokott testünknek nem olyan rosszak ezek a számok. icon_smile.gif

Marija írta:
Sziasztok!
Tavaly elég sok mindent kérdeztem, mégsem jutottunk el sajnos Pargara. Viszont helyette Spanyolországban voltunk, ami nagyon tetszett mindannyiunknak.
Idén viszont ismét Parga lenne az úticél, és mostmár nagyon biztos. icon_biggrin.gif Már azt is tudjuk, hogy augusztus 15.-től mennénk 15 napra a Two Brothers apartmanba, ami elvileg a Livada [Livadi ?] nevű utcában található, és a közvetlen közelében van egy pékség, és egy supermarket. [elvileg mellette kéne, hogy legyen] [The Green Bakery, Greg's Market ?]
Gondolom, erről az apartmanról senki sem tud semmit, így hát nem is kérdezek róla. Annak viszont örülök, hogy a Green pékség többször szóba került, és páran megjegyezték, hogy tetszett nekik.
Amit sehol sem láttam, az az, hogy augusztusban mennyi a víz hőmérséklete? [csak júniusi tájékoztatást találtam]. Mivel a google sem adott ki semmi találatot, így a Korfura írt jellemzőket nézegettem. Aszerint 24, ill 26 fokos. Ez igaz ?
És a 400 m-es távolság a tengerparttól? Vagy ez légvonalban értendő?
Remélem, ez már nem lesz túl sok kérdés icon_smile.gif)

# 8267
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179459 Üzenet linkje2012-02-14 19:36:28 

Tudom hülye kérdés de azt hogy lehet megcsinálni ha válaszolok valamire annak ne csak a számát írja ki hanem a kis fehér téglalapba azt is amire válaszolok meg az h ki írt???
# 8268
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179460 Üzenet linkje2012-02-14 19:39:00 

Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!! icon_smile.gif
Tavaly Lloret de Mar-ban szép volt a tenger, de brutálisan hideg, szóval nem mondhatnám, hogy a parton töltöttünk egész napokat. Olympic Beachen tavalyelőtt viszont meleg volt a víz [elvileg ott 28-29 fokos], annak a hőmérséklete nagyon tetszett nekünk, bár ott meg egy kicsit zavaros volt a víz, de hát nem lehet minden tökéletes.icon_smile.gif
Remélem, idén Pargan azért bent bírunk lenni a vízben egyhuzamban tovább, mint 15-20 perc icon_smile.gif
De az írásaitok, és a képek alapján Parga gyönyörű hely [talán 2 hozzászólást láttam, akik nem voltak teljesen megelégedve ?], szóval valószínűleg akármilyen lesz a tenger, meg leszünk vele elégedve. Valaki már írta, hogy mikor először meglátta képen Pargat, már akkor beleszeretett ; nos, evvel én is így vagyok:)

# 8269
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179461 Üzenet linkje2012-02-14 19:40:51  Re:

h.apci írta:

Szándékosan tettem ide olyan részletről képet, amit talán - a bőség zavarában - nem mindenki vett (vesz) észre. Van másik... icon_wink.gif

Ebben az utcában mi is jártunk. icon_smile.gif

[/quote]

Oké, nem annyira szép a kép, de felismertem az utcát. icon_biggrin.gif icon_redface.gif

# 8270
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179463 Üzenet linkje2012-02-14 19:42:57 

Úgy, hogy nem a válasz gombot nyomod, hanem az idézetet. icon_wink.gif

szilvus21 írta:
Tudom hülye kérdés de azt hogy lehet megcsinálni ha válaszolok valamire annak ne csak a számát írja ki hanem a kis fehér téglalapba azt is amire válaszolok meg az h ki írt???

# 8271
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179464 Üzenet linkje2012-02-14 19:44:25 

Több ezer képem van Pargáról nagyon szeretnék feltenni, egyet már sikerült, de valahogy nem igazán megy, majd próbálkozom annyira szeretném ha látnátok.
# 8272
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179466 Üzenet linkje2012-02-14 19:47:35 

írta:Cofffos: Úgy, hogy nem a válasz gombot nyomod, hanem az idézetet. icon_wink.gif

Köszönöm szépen icon_biggrin.gif

# 8273
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179467 Üzenet linkje2012-02-14 19:50:45  Re:

Cofffos írta:
h.apci írta:

Szándékosan tettem ide olyan részletről képet, amit talán - a bőség zavarában - nem mindenki vett (vesz) észre. Van másik... icon_wink.gif

Ebben az utcában mi is jártunk. icon_smile.gif

Oké, nem annyira szép a kép, de felismertem az utcát. icon_biggrin.gif icon_redface.gif[/quote] icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif

# 8274
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179469 Üzenet linkje2012-02-14 20:12:31 

Esetleg tudna valaki valami infót mondani az Apollonos buszokról? Volt már elég rossz tapasztalaton ezzel kapcsolatban egy bizonyos céggel való utazás során icon_sad.gif
# 8275
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179470 Üzenet linkje2012-02-14 20:16:01 

szilvus21 írta:
írta:Cofffos: Úgy, hogy nem a válasz gombot nyomod, hanem az idézetet... Köszönöm szépen...

De az idézetből a felesleget ki is lehet - sőt ki kellene - törölni, pl. a képeket, mert így kezelhetetlenné válik a fórum, s ronda is a sok ismétlés! Bele is lehet javítani szükség esetén!

# 8276
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179472 Üzenet linkje2012-02-14 20:20:04 

Beetle írta:
Több ezer képem van Pargáról nagyon szeretnék feltenni, egyet már sikerült, de valahogy nem igazán megy, majd próbálkozom annyira szeretném ha látnátok.

Szerintem inkább add meg a linket, ahova feltöltötted, s ott bárki megnézheti. Én is ezt követem; pl. : https://gk-2008.h-apci.fotoalbum.hu/ A link előtt és utána legyen szóköz!

# 8277
Beetle
Aktív fórumos
Aktív fórumos
183 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179475 Üzenet linkje2012-02-15 07:09:35 

Szia! Mi voltunk az APOLLON buszaival és semmi probléma nem volt eddig ,tavaly az AEOULUS utazási irodával voltunk az is jó volt. Én nem tudok rosszat mondani a sofőrök jók voltak a helyünk jó volt sokszor megálltunk lehetett cigizni aki akart és reggel időbe érkeztünk, ugyanígy volt hazafelé is.
# 8278
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179479 Üzenet linkje2012-02-15 11:35:30  Re:

Beetle,
Mi júni 17-30ig leszünk egyébként.Kb nekünk is ilyesmi összeg lesz mindennel együtt, 2 főre. Szerintem elfogadható az ár, amit írtál.

Beetle írta:
Szia Mona1! Mi is két különböző helyen leszünk és jún. 11-én indulunk és 27.-én jövünk vissza, 2-felnőtt és 16 éves lányunk szállással és utazással együtt a 14 éjszaka 196.000ft lesz. Az Apollon utazási irodával megyünk , szerintem elfogadható az ár. Szerinted?

# 8279
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179487 Üzenet linkje2012-02-15 18:20:51 

Sziasztok ismét! icon_smile.gif
Még eszembe jutott valami, amit sehol sem említettek. Olympic Beachen a parton fánkárusok árultak nagyon finom fánkokat, főleg a mézes tetszett nekem legjobban. Pargan is árulnak így a strandon fánkokat? Ha nem, akkor esetleg valami pékségben hozzálehet jutni? Csorog a nyálam ha rá gondolok, már másfél éve vágyakozom utána [mióta hazajöttünk OB-ről], remélem, augusztusban végre sok fánkot ehetek icon_biggrin.gif

# 8280
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#179491 Üzenet linkje2012-02-15 19:52:52 

Én nem emlékszem parti fánkárusra.

Marija írta:
Sziasztok ismét! icon_smile.gif
Még eszembe jutott valami, amit sehol sem említettek. Olympic Beachen a parton fánkárusok árultak nagyon finom fánkokat, főleg a mézes tetszett nekem legjobban. Pargan is árulnak így a strandon fánkokat? Ha nem, akkor esetleg valami pékségben hozzálehet jutni? Csorog a nyálam ha rá gondolok, már másfél éve vágyakozom utána [mióta hazajöttünk OB-ről], remélem, augusztusban végre sok fánkot ehetek icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 551 552 553 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu