A Valtoson árulnak cukros fánkot. De ugyanazt amit a pékségben feleannyiért megkapsz Mondjuk nem sajnálom tőlük a hasznot, egész nap a homokban menetelni a tűző napon
#1795062012-02-16 08:58:25 Válasz a #179487. hsz-ra
Szia! Pargán semmi ilyen árús nincs a partokon!!!! Szoktak jönni árulni karkötőt-ruhát-táskát meg kínai masszázs a parton ott helyben. Kaja féle nincs csak éttermekben és a pékségekben finom péksütemények. A partokon WC sincs!!!!!!!!!
Köszönöm az infókat a buszokról már utánuk is néztem. Mi tavaly nyáron egy gyors 2 napos kiránduláson voltunk a Proko Travellel Horvátországba. Mikor megérkezett a busz gondoltam majd ez lesz a transzfer busz mert Pestre vittek fel minket de kiderült, hogy nem hanem azzal megyünk. Nem akarom részletezni de az utazás szörnyű volt, maga a program jó volt csak sietős. Tegnap utána néztem a Google Earth-on hogy hátha fenn van a Bakas apartman és megtaláltam Az oliva liget erdő mellett Már olyan izgatott vagyok
#1795272012-02-16 13:33:38 Válasz a #179521. hsz-ra
Szia Hellasz!
Google Earth-on! Csak elkezdtem nézegetni a képeket mert van fent pár apartman helyileg. Remélem tényleg jó helyre tették és ott lesz Ha kíváncsi vagy itt vannak a koordináták 39°16'58.58"É 20°24'32.26"K. Jó böngészést
#1795282012-02-16 13:57:59 Válasz a #179527. hsz-ra
Szia!
Igen,a Bakas nincs messze az olíva ligettől,nagyon jó helyen van,mi 2 éve voltunk ebben az apartmanban.Átsétálva az erdőn pedig ott van a csodaszép Lichnos,érdemes megnézni
Üdv:
Napfény
Köszi, hogy ennyien segítetek! )
Eléggé különböző válaszokat kaptam a kérdésekre, remélem azoknak van igaza, akik azt mondják, van fánkárus. Ennek nagyon örülök
#1795552012-02-16 23:10:25 Válasz a #179511. hsz-ra
Szia Mona1!
Mi autóval voltunk Pargán, de hogy ne kelljen egyhuzamban Pargáig annyit vezetni (csak a férjem vezet), Thessalonikiben szálltunk meg két éjszakára + egy kis városnézésre.
Az Ilios apartman nekünk nagyon tetszett, szerintem baromi jó helyen van, nem zsúfolt, csöndes részen, de mégis mindentől elérhető távolságban. A földszinten volt a szállásunk (3 fős), jó nagy erkélyünk volt, várra néző kilátással. Külön volt egy hálószoba, egy kis konyharész és egy "nappali" asztallal, fotellal és egy plusz ággyal. A fürdőszoba igen kicsi volt, de azt Görögországban már megszoktuk. Jó nagy gardróbszekrény is volt, elfért benne fektetve a bőrönd is. Meglepődtünk, mert a konyha olyan dolgokkal is fel volt szerelve, amikkel nem szoktunk Görögországban találkozni (konyharuha, szivacs, mosogatószer).
Parkolni tudtunk az udvarban, bár hozzá kell tenni, hogy június 20-tól voltunk egy hétig és rajtunk kívül egy holland pár volt az egész házban.
Maria, a "gondnok" nagyon kedves, segítőkész és barátságos, csak jókat tudok írni róla. Vicces is egyben, mert mondott valamit, majd azon kb. fél percig nevetett . Mi már azon nevettünk, hogy milyen jóízűeket tudott nevetni.
Szóval szerintem jól választottatok és nagyon jó áron is van ez a szállás.
Remélem tudtam segíteni, bármi kérdésed merül fel, írj!