Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1336
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cshenci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16886 Üzenet linkje2006-11-05 17:31:03 

Sziasztok!

Nekem a telefonomon Erin Sarbel, a számítógépen pedig a Cocus látható. Tényleg jó tudni, hogy nem csak én és a barátnõm vagyunk ennyire "nem normálisak"!!!

# 1337
Mariann7171
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17233 Üzenet linkje2006-11-24 11:12:14 

Sziasztok!

Szállás ügyben kérek segítséget,tanácsot! 5-fõs családom részére érdekelne jó,és megbízható szállás Paralián.
Minden segítséget megköszönök!

# 1338
Dudi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17235 Üzenet linkje2006-11-24 11:52:03 

Szia Mariann!

Idén voltam Paralián, és mi a Fedra apartmanházban voltunk elszállásolva.Van 5 fõs apartmanjuk, ami 2 szobából áll (az egyik zárható), fürdõszoba (wc,zuhany), és egy kis konyharész is található benne.A tulajdonos egy görög ember, aki ugyan nagyon kedves, csak nem szabad õt felbosszantani.Az apartman aljában található egy utazási iroda is, ott vannak magyar idegenvezetõk is.Az apartmannak nagyon jó kapcsolata van egy miskolci utazási irodával, szinte csak az az iroda bérli a házat.Ha érdekel még valami a szállással kapcsolatban nyugodtan írj.

Üdv:
Dudi

# 1339
Mariann7171
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17238 Üzenet linkje2006-11-24 12:36:52 

Szia Dudi!

Minden érdekelne ami a szállással és Paraliaval kapcsolatos! Ha lenne fényképed a szállásról megköszönném! Három gyerköccel utaznánk, nekikvaló szálláshelyet keresek.Sartin voltunk,ami kifejezetten jó gyermekes gyaládok részére.
Minden ötletedet, és segítségedet szívesen fogadunk!
Köszi elõre is!
Mariann

# 1340
Dudi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17241 Üzenet linkje2006-11-24 17:55:34 

Szia Mariann!

Az apartman elég új, szerintem pár éve építhették vagy felújították.A ház Paralia központjában található, a tengerparttól kb. 70-80 m-re található (a 3. utca a tengerparttól).Innen könnyen elérhetõ a fõutca is, illetve a ház közvetlen szomszédságában található egy sarki csemegebolt.A közelben található egy nagyobb park is, ha jól emlékszem volt ott játszótér is.A parkban van kártyás telefon is, egy telefonkártya 4 euro-ba került, és kb. 15 percet lehetett vele telefonálni magyarországi vezetékes hálózatba.

Az 5 fõs apartman 2 szobából áll, az egyik szobában 3 a másikban 2 ágy található.A 3 ágyas szobában volt még egy pipereasztal (nem tudom pontosan mi a neve, a nõk tudják ott sminkelni magukat) is, illetve ott volt elhelyezve egy ruhásszekrény, a hûtõszekrény és egy éjjeli szekrény..Ebben a szobában volt a tv is, szóval kicsit zsúfolt a tér, de arra h az ember le tudjon pihenni, tökéletesen alkalmas.A másik szoba kisebb, ott 2 ágy volt, és egy éjjeliszekrény más nem.Ez a szoba kulccsal zárható.Mindkét szobából ki lehet jutni az erkélyre, ami egész inkább hosszúkás, mint tágas.4 szék és egy asztal van ott, kellemesen meg lehet ebédelni azon, miközben az ember látja az utcai forgatagot.A konyhasarok közvetlenül a bejárati ajtónál van.Felszereltsége: villanyrezsó, fontosabb fõzõeszközök (pl. van tésztafõzõ is), tányérok, poharak és evõeszközök.Mi fõztünk itt sokat, néha nem 5 hanem 9 ember számára, szóval el lehet boldogulni vele.A fürdõszoba kissé szûk, mosdókagyló, tükör, wc, zuhanyzó (a miénkben nem volt zuhanytálca, viszont a 2 szobás apartmanok fel voltak szerelve zuhanytálcával is) van.Volt még egy felmosóvödör, meg felmosófa is, jó akkor ha kiömlik valami a szobákban.A szobák légkondicionáltak, de külön kell fizetni érte, az 5 fõs apartmanokban 6 euro/nap volt a díja, amit a helyszínen kell fizetni.A házban található még lift is.Nos hirtelen ennyi jutott eszembe a szállásról, képeket szívesen tennék fel, de a méretük meghaladja a maximális 500 kb-ot, így csak e-mailben tudnék neked küldeni képeket.

Paralia tökéletes kiindulópont egyéb nevezetességek megtekintéséhez mint például a Meteorak vagy az Olympos, de elég nyüzsgõ üdülõfalu.A parton minden nap rengetegen voltak, hétvégén pedig még szabad napágy sem volt.Sekély partja van Paralianak, így a gyerekek is nyugodtan játszhatnak a vízben, és a part nagy részén hullámtörõk vannak.Az éjszaka nem olyan vészes, könnyen lehet aludni, igaz sokan még hajnali 3kor is a robogójukat járatják, de van redõny is az erkélyajtókon, azok valamelyest felfogják a zajt.Paralian sok bulizóhely van, így nagyon sok fiatal megy oda nyaralni, de szerintem a gyermekes családok is megtalálják ott a számításaikat.
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

Üdv:
Dudi

# 1341
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17243 Üzenet linkje2006-11-24 19:49:10 

Sziasztok!

Én Dudi véleményét szeretném megerõsíteni, hogy a Fedra egy nagyon tiszta, szép apartmanház, és nagyon jó helyen van Parálián. Abba a szobába voltam tavaly a fiammal ahol most Dudi volt. Mi is meg voltunk mindennel elégedve, csak ajánlani tudom.
Idén a Kyriakiba voltunk. Nos az tényleg a központba van. Igazán zajos a fõutca miatt, de nekünk tetszett a forgatag, és estére annyira elfáradtunk, hogy simán tudtunk éjszaka aludni a motoros, kocsis srácok miatt. De tudom még ajánlani a Caravelt, a Fedrától km 50 m-re van, és Panos a tulajdonos jó fej, és kicsit beszél magyarul is.

# 1342
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17742 Üzenet linkje2006-12-30 20:36:13 

Sziasztok Paraliafanok! icon_lol.gif
Az idei útitársaink már erõsen ráizgultak a 2007-es nyaralásra, úgyhogy igen nagy az elõfordulásunk valószínûsége július közepén, Paralián.
icon_lol.gif
Csoki az élet! icon_lol.gif

# 1343
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17747 Üzenet linkje2006-12-31 13:23:40 

Úgy látom B., hogy Ti sem tudtok elszakadni PARALIATÓL, bár pont én mondom, hiszen mi is tervezzük már oda a nyaralást icon_lol.gif
# 1344
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17752 Üzenet linkje2007-01-01 14:18:53 

Akkor úgy látom lesznek magyarok és fõleg hellász tagok kinn Parálián július közepén, bár még mi nem tudjuk hány fõvel tesszük le a tisztelet körünket idén de 3 fõvel biztosan lehet számolni icon_biggrin.gif
már a napi progikat tervezem magamban
meg h mit is hagytunk ki ott eddig icon_razz.gif
további Paráliákban gazdag ÚJÉVET honfitársaim icon_razz.gif icon_razz.gif

# 1345
Franc21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17831 Üzenet linkje2007-01-03 22:25:43 

Sziasztok!
Tavaly voltam kint a párommal, a szüleivel és a sogoraimmal/sogornõmmel.
Csodálkatos hely. Aki még nem járt ott annak nagyon ajánlom. Aki volt már ott és tetszet neki is, akkor az tudja, hogy tényleg jó hely. A disco is jó és este az élet fantasztikus.
Iden nyáron ismét megyünk a régi felállás szerint, de én már most be vagyok indulva.
ui: az éjszakai fürdözés volt a legromantikusabb

# 1346
Kuttus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17981 Üzenet linkje2007-01-06 11:10:16 

Sziasztok!
Mi idén júliusban megyünk a családdal, meg a legjobb barátnõmmel! Már nagyon várjuk! Ahogy látom, jó hely lehet, ha ennyire imádjátok!

# 1347
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18008 Üzenet linkje2007-01-06 20:22:32 

Szia Kuttus!

Szerintem azok, akik ebbe a topikba írogatnak, nagyrészt teljesen oda vannak Paraliaert. De mivel különbözõek vagyunk nem mindenki van velünk 1 véleményen. Én jószándékúan ajánlottan több imerõsömnek is, de sajnos nem mindegyik volt elégedett, sõt inkább kifejezetten csalódottak voltak. icon_cry.gif
Remélem Te és a családod azonban nagyon jól fogjátok érezni magatokat ott! icon_biggrin.gif

# 1348
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18016 Üzenet linkje2007-01-06 22:08:51 

Kattus!

Szerintem tuti hogy jól fogjátok érezni magatokat Paraliam, ahogy Estella is írta tényleg sokan szidják mert hogy tömeg van, sok a magyar stb...
Fõszezonban tényleg tömeg van, de legalább nem unalmas, éjszaka is lehet szórakozni mivel 6 disco van és egy csomó bar, a tenger tiszta ha kicsit távolabb mentek a központtól ott már kevesebben fürdenek. Az árak viszonylag olcsók szóval minden Paraliaban minden megvan a 100 %os nyaralásban.

Amikor megérkeztünk a szüleim kijelentették hogy milyen giccsparádés helyre beszéltem rá õket..... icon_smile.gif icon_smile.gif , de a 3.napon már mosolyogva mondták hogy mennyire jól érzik magukat és hogy tök jól kilehet itt kapcsolódni, elfelejteni minden otthoni gondot. Szóval nekik is tetszett.

# 1349
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18055 Üzenet linkje2007-01-07 15:35:42 

Szia Rekuc!

Nektek idén is Paralia a nyári úti cél? Vag ilyet még korai kérdezni??? icon_biggrin.gif

# 1350
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18081 Üzenet linkje2007-01-07 19:58:29 

gyülnek az emberek Paráliára idén is icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
de hellasz tagok ha épp egy ídõben lesznek fusanak már össze
ezt nem szabad kihagyni
itt ugyis értekezünk idõpontokról icon_razz.gif