Sziasztok ! szeretnék érdeklődni esetleg valaki volt e a Katarini apartmanban /Tsilivi/ ? Egyben azt is szeretném megkérdezni ,07.16-tól utazik e oda valaki?
Úgy néz ki a Villa Maria emeleti 1-es apartmanjába leszünk. Ma előfoglaltam. Csak az a problémám, hogy szimpla ágyak vannak írva, de remélem össze lehet tolni őket.
#1797202012-02-20 14:05:14 Válasz a #178843. hsz-ra
Szia Kopter! OLvastam, hogy nem tudod eldönteni, Zakynthos mely részére menjetek. Mi tavaly kettő hetet Agios Sostison voltunk, a Georgina apartmanban. Sostis egy kis település, mely mindennel elvan látva. Boltok, tavernák, autó-motor kölcsönző van. A partja keskeny, a víz lassan mélyülő, igazán nem látványos.Az apartmannal nagyon megvoltunk elégedve, felszereltsége az alap, de tiszta és hangulatos. Innen,vagy a közelből indulnak a fakultatív programok. Laganas a nyüzsgőváros, húsz perc sétával, a tengerparton érhető el. Hosszant elnyúló a partja, van lehetőség napozóágyas, vagy törölközős fürdőzésre. Laganasból indul Zakynthos városba, és a környező településekre a buszjárat.mi nagyon jól éreztük magunkat, idényre is lefoglaltunk már kettő hetet a Grand Toursnál, szerintem a buszosnál, nekik van a legjobb áruk. Üdv. Sándor
#1797632012-02-21 12:09:31 Válasz a #179760. hsz-ra
Szia Simacsek! LIDL Agios Sostistól, kb. 5-6 km.-re található Zakynthos város felé vezető úton. Laganasból indul a busz arra felé, hogy ott megáll-e, azt nem tudom, mi motorral jártunk bevásárolni, de kerékpárral is elérhető, mert "sík" a terület. Üdv. Sándor
#1804062012-03-02 08:34:21 Válasz a #180365. hsz-ra
Szia Hidalgo!
Jó helyen keresed a kilátót, ott van ahol gondolod
Valójában csak egy ketrec, amit kilógattak a semmibe, így annyira kicsi, hogy nem látszik, hogy pontosan hol van. A kitaposott út viszont jól látható , hidd el, meg fogod találni
Segitsetek! Valószínű én vagyok béna és feledékeny, de volt az egyik oldalon egy mozgó utcákon menő 360 fokos kamera, tudjátok melyik oldalon van?????? nosztalgiázni szeretnék picikét! Köszike mindenkinek! Évuka