#1812652012-03-24 13:44:24 Válasz a #181262. hsz-ra
Egész napos program. Kis hajókázás, úszkálás,szép kis öblök, mint mondtam köztük a Narancs-part is, kajálás a hajón, útközben külön befizethető még búvárkodás, egyéb vizisportok. Nekünk tetszett.
A robogóról annyit írtam már, hogy csak egy kis utalás Semmi gond nincs a robogóval ha nem vagánykodsz és figyelsz Nekem egyetlen egyszer volt egy kis gondom, de azt is megoldottam Minden nap máshol strandolni lehet Sartin ugyanis olyan változatos a strandja, hogy ez könnyen kivitelezhető A Narancspart nagyon klassz, de olyan zsúfolt, hogy szerintem sokan már csak a hírneve miatt mennek oda. Mi is a Maria Natasa kalózhajóval voltunk. Robogóval is el akartunk menni de alig találtuk meg Pedig ki is van téve egy kis táblára hogy "Portokali" Ezt kell keresni, de asszem az irodák is szerveznek valami odajutást...
Én is régen olvasgatom a fórumot,bár még csak most regisztráltam.
Olvastam hogy többen közületek az Ibusz mediterrán Tombolával utaznak vagy már utaztak.Idén én is ezt választottam, július 6.ai indulással Nyíregyházáról.2007-ben és 2010.-ben voltunk már a családdal Sartin a Virozí és az Azálea apartmanban,2008.-ban pedig Neiporiban. Sartin mi nagyon megvoltunk mindkettővel elégedve. Én most nem zártam ki a meditterán tombolával egyik uticélt sem, és izgalommal várom hova sikerűl eljutni. Parálian még nem voltam igazán nyüzsgő település, de azért a szívem Sartira húz.Bár nem most volt hanem Januárban érdeklődtél hogy Sartin és Parálián melyk apartmanok jöhetnek szóba,ezt most írom neked.
Parália:Androméda apartman, Oceanis apartman, Ermis apartman, Zeusz apartman, Villa aegon apartman, van még 2-3 de az már hotel vagy szálloda.
Azt szeretném még kérdezni, hogy nektek lehetett-e fix ülőhelyet foglalni a buszon ?
Remélem tudtam segíteni, és ha tudsz írj.Szép napot!
#1813162012-03-25 20:45:10 Válasz a #181305. hsz-ra
Szia Judit70!
Mi is idén utazzunk először Fortunával. Én nem próbáltam most fix helyet foglalni,ezért nincs biztos infóm, de véleményem szerint nem hiszem, hogy lehet fix helyet foglalni, mert a "maradék" helyeket kapjuk és csak az utolsó két hétben derül ki hova, melyik busszal megyünk. Ha lesz rá lehetőség akkor szerintem csak akkor , ha már tudjátok melyik busszal mentek , mert ugye vannak különböző tipusú buszok. Az is valószínű, hogy a nem fortunások lefoglaltak már fix helyeket.
Köszönöm az apartmaninfókat! Mostmár megvan az esti programom. :)Mikor én foglaltam még csak tavalyi katalógusuk volt és úgy látom azóta vannak új apartmanok is. Kiváncsian várom hova visz Fortuna, megérzésem szerint nekünk Sarti lesz. Ha úgy alakul Paráliára is szivesen,ismerősként megyünk vissza, párszor már jártunk ott. A Skiathosi hajókirándulás eddig kimaradt, úgyhogy van mit pótolni ott is.
Nekem ez most egy ajándék utazás lessz a férjecském jóvoltából és én egyedűl fogok utazni erre az útra busszal.A Tolói utazás az Ibusz honlapján csak autóval való utazás esetén jön szóba,és nálam ez eleve kilőve. Paráliának is ürülnék, bár ez nekem nagyon ismeretlen lenne még.Pár véleményt olvastam már róla pozitív és negatív dolgokat , de mindenkinek mást jelent a nyaralás. Én nem vagyok nyavalygós tipus, fő hogy tengerpart legyen és jó idő. Bár Parálián nagyon jó apartmanok vannak a katalógusban. Az irodában Olaszországra azt mondták hogy nagyon kicsi az esélye.
Szia Tallér!
Gondolatom szerint te is passzolhatok a Tolói uticélt mivel látom az utazólistában hogy busszal fogtok menni, és nem autóval. Sartinál csak egy aggályom van hogy a Kyriakis apartmanban a két fős szobák a belső udvarra néznek a 2.emeleten és nehogy azt fogjam ki,de pozitívan próbálok gondolkodni.
Mi ismét a Sarti Beach- be megyünk, mint az elmúlt két évben, csak most az ár miatt nem a Dias-nál foglaltunk, hanem az IBUSZ-nál és nem a fő épületbe, hanem bungalóba. Nem tudjuk melyik bungaló lesz, de igazán nem is érdekel
Az év elején még úgy volt, hogy nem megyünk ...de úgy alakult (alakítottam), hogy mégis (Sartit nem lehet kihagyni egy évben sem)
Próbálom idézni egy igazi görög utazót: akár egy papírdobozban is...vagy valami ilyesmi....igaz sancho.d
Legutóbb KissLaszlo szerkesztette (2012-03-26 21:14:04), összesen 2 alkalommal
#1814022012-03-26 21:21:34 Válasz a #181399. hsz-ra
Kicsit körülnéztem
Szerintem nem lesz gond vele, aránylag nyugodt hely és a központ is közel van és az apartman is egész jól néz ki.
Ahogy nézem a tengerpart is közel van, maga az apartmant nem ismerem, de az biztos, hogy jó helyen van.
#1814042012-03-26 21:47:19 Válasz a #181398. hsz-ra
Szia László!
Igen, ez valóban így van és továbbra is tartom magam hozzá Mindegy hol, még egy kartondobozban is,csak kinn legyek Egyébként egy igazi nyaraló nem is nagyon tartózkodik az apartmanban csak aludni megy haza. Mi a Villa Mariában voltunk és nem is tudtunk volna sokáig aludni sem, mert ott van a templom mellett és a harangozás felkeltett volna minket De volt hogy egy jól sikerült koktélozás után hajnal 3-4 körül értünk haza, miután egy picit ücsörögtünk a tengerparton Reggel ugyanúgy keltünk, csak délután a szieszta alatt mi is aludtunk egy picit, hogy ne dőljünk ki estére De robogóztunk is egy pár napot, tehát tényleg alig tartózkodtunk a házikóban
#1814052012-03-26 21:51:32 Válasz a #181399. hsz-ra
Ágica!
Menj fel a Dias Zeus honlapjára és ott van pár kép és leírás a Salatasról. Amíg arról volt szó, hogy Sartira megyünk idén is, akkor mi is nézegettük...
#1814132012-03-27 08:49:50 Válasz a #181405. hsz-ra
Édes vagy Sancho, már minden létező lapon elolvastam, megnéztem, beletúrtam magam a net legmélyébe. Igazán a személyes tapasztalat érdekelne, mert az tudod, mindig más, mint amit leírnak. Bár az évek során azért rájöttünk, hogy tök mindegy, mert csak aludni megyünk a házba. De azért a kíváncsiság hajt