#1814072012-03-26 22:54:13 Válasz a #181289. hsz-ra
Mediterraneo!
Hát Te aztán megizzasztasz a kérdéseiddel
Annyi felé jártunk, és orrba-szájba fotóztam, ha szépet láttam. Persze konkrét helyekre emlékszem, de amiket útközben fényképeztem, az már nehezebb dió.
Próbálkozom:
Először is jelzem, hogy van egy 2007-es albumom is (mindjárt idelinkelem, csak az nem fért az avatarom alá), de ha igaz, a kérdéseid a 2008-asra vonatkoznak.
szóval:
345-350: ezeket éppen útközben kattintottam, a hegyeken át Kavalikeftábó Nidri felé tartottunk, és mivel a 355-ös képen a Drimonas tábla látható, valahol arrafelé lőhettem
503-504 és 510-513: Meganissi nyugati partján készültek, Agios Ioannis a beach neve (501-től 531-ig ott készültek a képek, nem messze egymástól)
507-508: A fentiekből következve ezek a képek is ottaniak
588-89-90: Aghiofili beach, Vassilikitől 2-3 km gyalog, de megközelíthető földúton egészen közel. Vagy vizitaxi is jár Vassilikiből sűrűn. 586-tól 616-ig mind Aghiofili beach.
649: 648-tól 666-ig Nidri strandján fotóztam, tehát vagy a szembe-partot látod, vagy a környező hegyeket, illetve a strandtól hazaút pár momentumát.
A kései válaszért pedig sorry, mostanság nem működik az értesítőm. remélem, azért használhatók az infók.
Itt pedig a 2007-es albumom!
#1814082012-03-26 23:07:03 Válasz a #181336. hsz-ra
kotyi!
Nagyjából stimmel, nem szúrlak le, hacsak nem azért, mert azt feltételezed rólam, hogy póznákat fotózgatok Azokat a bizonyos póznákat azóta sem találom
#1814282012-03-27 13:32:18 Válasz a #181391. hsz-ra
MaciG! Nem tudom, melyik utazási irodára vonatkozik a kérdésed.
Úgy tudom, az Apollon-nál a 'váltás' óta csak a hajókirándulás szokott lenni.
Az új irodáról nem tudok semmit, ez lesz az első szezonjuk.
ui: mai helyzetjelentés Lefkadáról: jó kis fürdőruhás idő van, béke és nyugalom. A többség már készülődik a szezonra, szeretem ezt a hangulatot, mindenki szépítgeti az üzletét, házát, kertészkedik, és persze utána iszik rá egy kávét Annyi virág van, mintha virágszőnyeget terítettek volna le és annak mondom, aki már járt itt, hogy elkezdett virágozni a 'nagy sárga'
MaciG! Nem tudom, melyik utazási irodára vonatkozik a kérdésed.
Úgy mindegyikre. Igazából nem tudom, hogy működik ez a "rendszer" Lefkadán, ahol én eddig voltam, és népszerű üdülőhelynek számított (számít), ott úgy volt, hogy volt kint egy iroda és teljesen mind1 volt, hogy egyénileg vagy irodával utaztál ki, oda bementél és ők megmondták mik vannak.
#1814362012-03-27 16:41:45 Válasz a #181410. hsz-ra
kotyi!
Ha futottam volna, valszeg már nem élnék, de nem is a kígyóért mentünk fel a Nidri feletti kis faluba, hanem előző nyaralásunkkor ígértünk egy ottani lakosnak sörkekszet, mert anno mondta, hogy azt gyűjti, mi meg lévén az egész család vendéglátós kötődésű, vittünk neki pár kilónyit (azzal végképp nem volt kedvünk rohanni ). És ha már ott jártunk, becsatangoltuk a környező erdőket, olivaligeteket. Egy hatalmas méretű teknősön kívül egy szép nagy kígyót is volt szerencsénk látni, épp egy bokor sűrűjébe húzódva fontos dolgomat végezve kúszott el a lábam előtt, jó méteres volt és vagy 5-6 centi átmérőjű, de a helyiek szerint teljesen ártalmatlan siklóféle volt.
Myti!
Az a a bizonyos sárga virág (mindig elfelejtem a nevét):
MaciG!
A parton esténként ott ácsorognak a kirándulóhajók előtt a tulajok vagy alkalmazottak, és amelyik szimpi, befizethetsz. Prosikat is osztogatnak, vagy nagyobb táblákon jelzik, hova visznek. Javaslom a Christina árbócost (katt ide), drágább a többi útnál, de egyedi és különleges (Kastos, Kalamos szigetekre visz).
#1814382012-03-27 16:47:13 Válasz a #181437. hsz-ra
Ja, és a főutcán van több utazási iroda, azoknál is válogathatsz az ajánlatok között. Ha találsz olyat, ami a szárazföldre, az Acheronhoz visz, ki ne hagyd!!
#1814412012-03-27 17:10:31 Válasz a #181432. hsz-ra
MaciG, a főutcán lévő irodákban be tudsz fizetni 2-3 plusz programra, de ezek jelentős része hajókirándulás, vagy hajókirándulás BBQ-val, görög est talán egy helyen van, Acheron túra egyáltalán nincs már 3 éve.
Nem tudom, beszéltek-e angolul, ha ilyen irodánál fizettek be, külföldi, nagy eséllyel skandináv csoporttal fogtok menni.
Szóval szerintem jobban jártok, ha béreltek egy motorcsónakot vagy nyakatokba veszitek a szigetet
Ha helyben megkerestek, szívesen elmondok mindent, meg bejelölgetem a térképen!
Ha helyben megkerestek, szívesen elmondok mindent, meg bejelölgetem a térképen!
Miért nem hozol létre egy GoogleMaps-os fiókot és ott bejelölgethetnéd az általad ajánlott helyeket. Akár egy kis leírást is írhatsz mindegyikhez és fotót is csatolhatsz...