Az igazság az, hogy minden helyen vannak ilyen behívogató emberek és eddig sikerrel vertük vissza a támadásokat persze máshol is voltak erőszakosabbak is, de könnyen le lehetett őket szerelni, hogy már kajáltunk csak nézelődünk Erre nem nagyon tudtak mit mondani...
Eddig kaja ügyben még nem nagyon vertek át, főleg nem az árakkal vagy a mennyiségekkel. A minőség már volt hogy kevésbé ízlett, de az sem volt borzasztó. De mint írtam is, nem tudom a szigeteken mi a helyzet, de remélem sikerül idén is elkerülni az ilyen helyeket. Egyébként én is a kis szolíd helyeket szeretem és bizony főleg olyan helyeket kerestem ahol nem túristák vannak, ugyanis arra vágytam, hogy ne legyen Siófok feelingem, azaz én sokakkal ellentétben nem szeretek folyton magyar szót hallani és az sem okoz különösebben örömöt, ha a pincér szólít meg magyarul. Ha külföldön vagyok, akkor érezzem ezt, még ha mutogatni is kell Ez még izgalmasabbá teheti
De majd tényleg próbálunk odafigyelni, hogy főleg görögök legyenek... meg nagyon körbe szoktunk lesni... Illetve most jut eszembe, hogy egyszer ráfaragtam tényleg... Asprovaltában sétálgattunk egyik este és már nagyon éhesek voltunk. Akkor láttunk a sétányon egy vendéglőt... akkor fel sem tűnt hogy mlyen kevesen vannak... Beültünk... na az tényleg drága volt és nem is ízlett... Asszem 8 EUR volt egy gyros tál... máshol 5 EUR körül... Affene... ezekszerint mi sem úsztuk meg... Más napokon is észrevettük, hogy alig vannak. De ez az első napon történt. Na nem baj... akkor is odafigyelünk majd
Na, ugye, hogy ugye!
Az első napokban mindenhol nehéz a választás, főleg azért, mert igen csak kiéhezve érkezik az ember, finom görög kajákra, és nem akar melléfogni
Tegnap találtam egy oldalt, lehet, hogy Te már ismered, én eddig ezt nem ismertem csak egy másikat, és itt megtaláltam azt a helyet, ahol mi jókat ettünk.
Ha nem veszed tolakodásnak ajánlanám Neked, a hely neve Panos. Ez egy családi vezetésű kis taverna, behívó emberre nincs szükség, mert mindig sokan vannak. Kívülről kicsit büfé jellegűnek tűnik, és el is lehet vinni a kaját.
Az árak is kedvezőek, sőt nem tukmálnak rád angolos előételt sem.
Ha egy finom gyrost ennétek, akkor ez a jó hely. Ettől finomabbat, csak egy helyen ettem, Korfun, egy kis hegyi falvacskában.
Van normál, és giga méretű is, hát azzal még a párom is nehezen birkózott meg, amikor mi voltunk 4€ volt az ára.
Más kaják is vannak, az ott feltálalt sügér, pedig egyenesen isteni volt Azt még hozzátenném, hogy nem vagyok nagy halpárti
A belinkelt oldalon fotó is van róla, bár így nappal egyáltalán nem látszik a valódi hangulat.
A főutca merőlegesen vezet a tengerhez, és egy ebből nyíló utcában találod, kicsit fentebb, ahol sűrűn vannak a képek. Lesz egy útkereszteződés, és egy kicsivel utána lesz a Panos.
Ha gondolod, próbáljátok ki
Íme, az oldal:
http://www.virtualzakynthos.gr/laganas.html
Nagyon szépen köszönöm az ajánlatot Mindenképpen meg fogom keresni a Panost Már nagyon vágyom egy kis finom gyrosra Igaz, hogy májusban kimegyek Göröghonba egy kis kirándulásra, de azért csak a nyaralás az igazi és akkor aztán belevetem magam a gasztonómiába A linket is nagyon köszönöm, mindjárt át is tanulmányozom
Anyukám még sosem járt Göröghonban, ezért meghívott hogy menjek el vele De nekem Zakynthos lesz majd az újdonság, hiszen eddig csak a szárazföldön nyaraltam
Sziasztok!
Ugy néz ki, hogy idén sem hagyjuk el Görögországot! Ugyan csak junius 1 hetében , de elmegyünk. Idén Zakynthos az úti cél. Ki tud valamit a Blue Waves nevű helyről. A Holidaylines utazási iroda ajánlata elég jó volt. Jó volt a választás?
Szia!
Mi is ezzel az utazási irodával megyünk, csak mi a Villa Palmerasba. Ha jól tudom, ők először utaztatnak Zakyra, így talán kevesebb a tapasztalat ezekről a szállásokról. Csak reménykedni tudok, hogy jó lesz a szállás, bár ha lesznek is vele gondok, az se fogja elvenni a kedvünket a nyaralástól.
Szerintem jó helyen van, nem bent a zsivajban, és a strand is csak pár lépés. Ott a kiépített strand, de ha nem tetszik, akkor egy kevés sétával máris olyan partszakaszon találod magad, ahol már nincs tömeg.
Az esti séta a központba pedig pont a megfelelő távolságra esik. Szerintem
Mi is a Blue Waves-be megyünk a Holyday Lines-szal Mi a Villa Palmerasba szerettünk volna menni, de arra az időre amikor mentünk volna, mér nem volt szabad hely, ekkor ajánlották az irodában a Blue Waves-t. Én is csak képeken láttam, de azok elég bíztatóak Remélem minden oké lesz, bár túl sokat úgy sem leszünk a szobában, így nagyon nem tartok tőle, ráadásul sok éves Görögországi nyaralási tapasztalatom alapján biztos nagyon klassz lesz legalább is én így indulok neki
Anyukám még sosem járt Göröghonban, ezért meghívott hogy menjek el vele De nekem Zakynthos lesz majd az újdonság, hiszen eddig csak a szárazföldön nyaraltam
Hú biztos megfertőzöd őt is, biztosan tetszeni fog neki
Az én Anyukám már volt Görögországban, együtt voltunk tavaly Toloban, tavalyelőtt Thassoson És, imádja
Lehet, hogy nem a legjobb ötlet első szigetnek pont Zakynthost választani.
Talán ez a legkevésbé görögös sziget. Félre ne érts, csodaszép, és nekem egyik kedvencem, de más a hangulata.
Ha ezt tudja aki oda utazik, akkor más szemmel látja a szigetet, és nem lesz csalódott. És meglátja a sziget csodáit is.
Néztem a szállásotok helyét, neked onnan csak egy ugrás lesz a kikötő, ahol egyik reggel megnézheted Sotirist, a tekit.
Remélem él még