Sziasztok!
Elsõsorban Nei Pori-n szeretnék kikötni, de az utazási-irodák eléggé húzós áron adnak szállást 2007-ben.Paralia kicsit olcsóbb lenne,magam miatt nem is keresném a nyüzsit,de jönnek velünk a családból fiatalok, nos Õk szerintem hamar felvennék a "ritmust".,
Bár már ott tartanánk:
Katus
Kuttus!
bicikli van persze de kinn a motor és a quad az inkább ami jellemzõ
Szalonikibe feltétlen menjetek el megéri biztos, mi is azt tervezzük
leginkább busszal ha kocsitok nem lesz
Csak azért írtam, hogy nehogy csalódj egyet, mert az nagyon rossz dolog. Én tavaly tapasztaltam...
A fiataloknak elsõ osztályú kikapcsolódást fog nyújtani.
A férjedet pedig készitsd fel, hogy a kocsi nem lesz olyan biztonságos helyen mint Makrin. Tavaly láttam, hogy itt hogyan parkolnak be a mi autónk, és egy másik közé a görögök. A férjemet is néha locsolni kellett az ijedtség miatt. Azt tudom, hogya Billysnek van saját parkolója, és jó helyen is van.
Én még nem tudom, hogy hova megyünk melyik szállást foglalom majd le. De én is valami hasonlóban gondolkodom.
Szia Kriszta!
Köszi az infót ,mindenképpen megnézem.Igen a kocsi dolog miatt lenne mit hallgatnom ,de csalódni talán nem csalódnék,mert Görögország nekem annyira a szívemhez nõtt,hogy mindegy hogy Nei Porin,Makrigialoson,Sartin vagy más egyéb helyen vagyok.Ugyan valóban a tengerpart miatt mennék máshová nem a falucska miatt.De azt gondolom ez is hozzátartozik Görögországhoz csak úgy, mint azok a helyek amik/ nem szépek/ a túrista szemnek .De legalább ott vagyok.!!!A másik a pénztárca. Santorini felelne meg az én ízlésemnek a legjobban,csak sajnos nem tehetem. Mert elõbbre való a ,,szerényebben élõ"rokonaimat befizetnem egy kis Görög nyaralásra,mint magam gyönyörûségére extra helyeket keressek.Az idén is így lesz.Kicsit olcsóbb hely,de kinnt leszünk és már alig várom!!!!Mégegyszer köszi.
Szia
Katus
A túl nyûzsis helyeket eddig a kislányom miatt kerültem,de úgylátom õ nagggyon ott lesz a buli kellõs közepén.
Így akár jöhet Paralia is:)
De szimpatikus amit írsz!! Örülhetnek a rokonaid, hogy ilyen állásponton vagy. Én is gondolkodtam már rajta, hogy anyuékat, és anyósékat beteszem a másik kocsinkba és levisszük õket is erre a helyre. De mivel a szülõk 70 körül vannak, nem tudom mennyire bírnák ki az utat.
A másik, mi idén már harmadik alkalommal megyünk ide, nagyon tetszik,hogy jó helyen van, és este lehet nyüzsögni, nem kell az erkélyen ülni, és várni, hogy elteljen ez az este is. A srácaim nagyon oda vannak Paráliáért, talán a kicsi fiam a legjobban. Már várja ,hogy mikor indulunk.
Mi az anyósom 60-ik születésnapjára 1 Paraliaba szóló buszjegyet vettünk ajándékba.A Grand Tousrhoz,õszre,amikolr ingyenes a szállás/bár leginkább azért,mert nem birja a nagyon meleget./Ez annyira bejött neki,hogy már idén harmadszor volt!!!!!!Imádja Paraliát és Panost-nem is érti,hogy mi miért megyünk máshova?Egyébként azt mondja,tavasszal nem olyan jó,mert még hideg a viz,nincsenek zöldségek/azt mondta,nem is tudta,hogy aparadicsomnak ilyen ize is lehet,mint,amit ott evett/ és kevesebb az ember,de okt. elsõ hete neki ideális!
Szia Kriszta!
Tényleg örömmel tölt el,hogy eljutnak velünk a családtagok,többek között Apósom is aki kvázi 72 éves,de szerencsére remek formában van. .
A sógorom gyerekei meg még sohasem voltak Görögben biztos nagyon fog nekik is tetszeni.Remélem összefutunk Paralian -Jó lenne!!!
Szia
Köszi mégegyszer az infót
Üdv: Katus
Az biztos Panos nagyon super görög pasi, mi is jókat nevettünk neki tavaly .
Most amit írtatok, abból kicsi bátorságot gyûjtöttem, az ötletem elõterjesztéséhez a szülõknél. Az a baj, hogy apu az a városból sem akar nagyon sehova menni. Anyu meg a vállakozását nem akarja nagyon itthagyni. Apósom az morgos. Egyedül anyósom az olyan "menös" fajta. Attól félek, hogy Belgrádtól csak azt fogom hallgatni, hogy ezt a hülyeséget, mibe vittem bele õket .
De egy próbált azért megér.
jaj én bárcsak rá tudnám venni anyuékat Paráliára
akkor idén 2szer mehetnék le oda
erre még gyurnom kell kicsit mert neki nem fekszik sem a repcsi sem a hosszu tütüs vagy szervezett út
pedig én 3 éve rágom fülét érte, talán beérik egyszer
Próbáld õket úgy levinni, ahogy mi járunk.
Reggel 6-kor indulunk, este 8-ra odaérünk.
Nem annyira fárasztó, mert világosban kell csak menni.
(300 km tõlünk Szeged.)
hát nem hagyom annyiba arra mérget vehettek
mert nekük is látniuk kell miért vagyunk mi annyira oda
anyu egyenlõre horvátfan... jó jó szép az is de ez az igazi
ha idén nem jövõre lerángatom õket
Jó nektek! Melyik irodánál foglaltál, mert én most kérem befelé az árajánlatokat. Az elsõ az olyan összeg volt 2 hétre 4 fõre, hogy majd le fordultam a székrõl. Ennyi pénzért, már szebb helyeken kapok szállást.