Annyira jó ez a fórum, rengeteg okos ötlet van itt.
Én is gyűjtögetem, mert már csak 67 nap és megyünk!!
Rettentően várjuk, hisz most megyünk először Sartira!
Megkérném azt a valakit aki már májusban megy sartiba hogy amikor hazaért,írjon már le egy rövid beszámolót,hogy mi a helyzet kint.Valamint az árakról és boltokról köszönöm.
Bofefe, ha én leírnám milyen tartozásaim vannak...most az országban a gátlástalan lehúzás megy és amikor nekem is jött már nem az első felszólítás, akkor mentem és befizettem...Sartira egy hetet. Úgy gondoltam kicsit leszek én is pofátlan ha ez folytatódik foglalom a másik hetet is
Sziasztok!
Nagyon sok érdekes és hasznos dolgot olvastam itt tőletek Sartiról Mi először megyünk Sartira és sajnos a nyaralásunk még elég messze van (aug. 21-2 de én igyekszem addig nagyon sok mindent megtudni róla. Ezért remélem, hogy meg tudjátok nekem válaszolni azt a kérdést, hogy kell-e az EU-s TB kártya??? Nem sok jót hallottam az orvosi ellátásról (bár remélem nem lesz rá szükség) de senki nem tud erre egyértelmű választ adni.
Az üdülőhelyeken általában magánpraxisban dolgoznak az orvosok. Ezért aztán itt az utasbiztosítást fogadják el. Attól függően, hogy melyik biztosítóval van az orvosnak megállapodása, az ellátást attól függően kell a helyszínen kifizetni vagy nem. Természetesen a helyszínen kifizetett díjat itthon visszakapod. Az állami kórházakban az EU-s TB-kártya is szükséges lehet. Szerintem érdemes kiváltani, hiszen nem kerül semmibe. Véleményem szerint inkább legyen nálad mindkettő. Kívánom ne legyen senkinek rá szüksége!
Meg tudná nekem mndani valaki, hogy május 26 környékén milyen idő van Sartiban? Lehet már fürcsizni? Az üzletek rendesen nyitva vannak? Minden működik már? Az előbb olvastam hogy Sassos már pakolja kifelé a motorokat, akkor ezek szerint már robogót is lehet majd bérelni
Sancho.dl! A Kalóztanyánál lévő webkamerán láttam, hogy tegnap már kinyitott a motorkölcsönző. http://www.sartiradiolive.com/ Nézzed és közben hallgathatod a Sartirádiót.
Én többször voltam már május végén, június elején és mindig tudtam fürödni. Igaz, ez évekkel ezelőtt volt. De tudod, az időjárás mostanság nagyon szeszélyes!
Nagyon szépen köszönöm. A sati live-ot ismerem, mert a cseten moderátor vagyok Sajnos mostanában nem nagyon találok ott senkit. Remélem tényleg minden okl lesz és azért már lesz egy kis élet. Picit kalandos módon lett ez a Sarti utazás, ugyanis anyukám meghívott egy görög körutazásra, de az utazási iroda lemondta, mert nem volt elég jelentkező Anyu még sosem járt Göröghonban és teljesen elkeseredett. Azt mondta, hogy nekem könnyű, mert én júliusban úgy is megyek, de ő mit csináljon? Bement az utazási irodához és megbeszélte ezt az utat Úgyhogy idén visszatérek Sartira és ráadásul ugyanabban az apartmanban leszünk, mint két éve Villa Maria...
Köszönöm szépen. Természetesen a beszámolót készítem amint hazaérkeztünk. Remélem idén is sok kanadunk lesz majd. Anyu már tervezi, hogy majd merre is menjünk. Azt mondja azért a Meteorákhoz mindenképpen menjünk majd el, mert azt nagyon szeretné megnézni. A motorkölcsönzésről nem tudom mit gondoljak majd, mert amikor voltunk, akkor Sassostól béreltük a motort, de sokan azt ajánlják, hogy a meleltte lévő Angelo-tól béreljünk inkább, mert jobb és olcsóbb... Na ezt majd biztos megírja valaki