Sajnos most hogy Pargára is bemegy a busz kicsit meghosszabbodott a menetidő. (9 előtt nem mehetünk oda, mert addig kell elhagyniuk a szállást.)
Volt olyan év, hogy reggel 6-kor már Parga előtt 20 km-re voltunk és meg kellett állnunk pár órára egy benzinkútnál (a semmi közepén), mert 9-ig várni kellett.
Tavaly viszont egy utastárs miatt csúsztunk meg annyira, hogy 27 órát utaztunk. Plusz Lefkadán nem tettek le minket a Sun Risenál ezért még ott is mentünk egy baromi nagy kört ami plusz egy óra volt. Idegesek voltunk, ugyanis már nem először voltunk a szigeten és ha letesznek minket a Sun Risenál, akkor már rég félúton lettünk volna a vízeséshez. Estére azért már lenyugodtunk, mert így is sikerült délután 4-től megjárni a vízesést úgy, hogy utána még loccsantunk is világosban a tengerben.
Ha este beülünk egy tavernába koktélozni vagy frappézni egy laptoppal a kezünkben (netezési céllal, természetesen oda ahol van ingyenes wifi is a fogyasztás ellenében) akkor nagyon kinéznek? Vagy ott is dívik ez a szokás?
Erre melyik taverna a "legalkalmasabb Nidriben?
Nem, Macig, itt ez a 'normális', ha nem rohanva dobsz be egy frappét, hanem jól érzed magad, netezel stb, úgyhogy emiatt ne aggódj. Fogyasztás ellenében mindenhol ingyen van a wifi (a kódot a pincértől kell kérni), a legtöbb helyen laptopot is adnak.
Sok helyen voltam, de kezdetektől a DiParis Cafe, a kikötőben a törzshely, jó a zene és ha beszéltek angolul, meglátjátok, igen szórakoztató is (este, a személyzet miatt)...de persze ízlés dolga. Idei újdonság a görög jeges joghurt, pultból lehet feltétet választani, ki ne hagyjátok...
Egyébként tavernába enni menjetek, frappét vagy koktélt inni pedig kávézóba.
Jól teszitek, Napfény, én nagyon rákattantam:) Szerintem van vagy 20 féle feltét, de csak néhányra emlékszem: őszibarack, eper, ananász, kivi, füge, szirupos meggy, mogyoró, karamellás pirított mandula...
Miti ez sima fagyasztott joghurt vagy valami extra eljárással készült fagyasztható joghurt?
Úgy érzem ez nekem sajnos az idén kimarad (hacsak nem lehet kapni Zakin is).
Hát, ezt hűtőgépből nyomják, mint a csavaros fagyit...mi kísérleteztünk itthon a görög joghurt fagyasztásával, de így nem maradt krémes, szóval valami speckó lehet szerintem...
Kérdeztétek, hogy Porto Katsikin az átjáró híd le van-e még zárva. Ma voltam ott, viharos szélben, lobogtunk a sziklák tetején, mint két zászló , de jelentem, az átjárót megcsinálták. Ugyan elég görögösre sikeredett (a régi, kidőlt, rozsdás korlátot nem szedték le, hanem mellé tették az újat), de a lényeg, hogy használható.