Újra itt, ebben a topicban. Nem tudtunk ellenállni Sartinak, így másodszorra is visszamegyünk. Pedig Toloba készültünk, de nem jött össze... Ez lesz az első autós utunk Görögországba.
Lenne is egy kérdésem...Sartiban a nagy sárga boltban elfogadnak bankkártyát? 2010-ben voltunk Sartin, nem emlékszem már erre. Köszi előre is a válaszokat.
A héten és a jövő héten indulóknak nagyon jó időt kívánok, érezzétek jól magatokat.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Így már biztosan remek lesz minden! Az infókat gyűjtöm és ha hazaértem írok Nektek. Sancho mi váltjuk egymást, figyelek majd szombaton, hátha Rád lelek. Mindenkinek kellemes nyarat, szép időt kívánok!
Ma reggeltől valós adatokkat mutat az időjárás jelző a sartikirandulas.hu oldalon.
Az első érkezőket 22 fok várja a falu körbe csavargásához és vasárnap már 27 foks verőfényes napsütés jön!
És melegszik az idő és a Tenger is!
#1844232012-05-16 11:17:46 Válasz a #184402. hsz-ra
Gabrilosz,
Köszi, mi is ebben reménykedünk...mi inkább kártyás fizetősök vagyunk..főleg, hogy a bank általában jobban vált, mint ahogy én venném az eurót.
Ma a kezünkbe kaptuk a beszálló kártyáinkat! Úristen ez fenomenális érzés!
Még 7 hét és irány Sarti!!!!
Látom a bank kártyáról beszélgettek lenne nekem is kérdésem. Kell valami különlegességet tudnia a kártyának ahhoz hogy kint is működjön, vagy elég az is amilyen van. Gondolok itt dombornyomott, hitel, stb. Nekem "sima" bank kártyám van, kell esetleg újat kérnem?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Az első utazóknak kellemes MELEg nyaralást és várom a beszámolót majd én is!
Tavaly nagyon sok segítséget kaptam tőletek, így hát arra gondoltam most is kérdezek, hátha kapok egy-két jó tanácsot.
Múlt évben a Grandnál foglaltunk szállást (egyénileg utaztunk) de idén nem tudjuk pontosan mikor indulunk.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nyakunkba vesszük az országutat, és csak úgy lemegyünk, találhatunk ott szállást magunknak?
Volt már aki így ment le és ha igen milyen tapasztalatai voltak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az indulóknak nagyon jó időt és jó utat kívánok! (Enyhe sárga színnel ami az egészséges irigységnek köszönhető)