Köszi a választ.. Menetközben én is láttam a válaszát Marcsinak.. Előbb tettem fel a kérdést, mint ahogyan olvastam..
Várjuk ám majd tőled is a beszámolókat és a bejelentkezést..
Meg tudnátok mondani, hogy mik a fakultatív hajós kirándulások dátumai? az árakat megtaláltam a Grand Tours honlapján, de az időpontokat nem, itt meg már mindenki rutinosan emlegeti ezeket tavalyi tapasztalatok alapján
Köszönöm!
Nagyon elvagyok most gondolkozva, hogy mi is lesz Görögországgal! Remélem a nyaralást nem bukjuk be, mert akkor sok ember nem keveset bukik. vacilál sok ember, hogy kiszálljon, vagy megkockáztatja . utolsó olvasott cikk: http://www.vg.hu/gazdasag/makr.....tek-375542 bocs az off-ért. Annak örülök, hogy aki mostanában megy, annak minden happy, de kitudja milesz késöbb.
#1847002012-05-18 18:22:39 Válasz a #184699. hsz-ra
Sziasztok!
Voltunk ma bent az Ibuszba, és hát vacilálunk ezen a Lassin , kaptunk most egy nagyon jó ajánlatot, 200 000 Ft-ból kijönne mindennel együtt, júl. 30-tól mennénk.
Van ilyen akciójuk május 31-ig.
De nemtudom mit csináljunk, attól félek nagyon kihalt a település, lehet ott este sétálni, van hangulata, tehát beülni ide oda, gyrost enni stb.
Amúgy ez a Minas apartman lenne.
Ismeri valaki esetleg? Üdv Móni
#1847132012-05-18 23:01:49 Válasz a #184712. hsz-ra
Istvan, koszonom a valaszt!!!
Jo suru lehet Marcsinak a programja, ha ezt minden heten veghez kell hogy vigye... Foleg amikor napi 2 fakultativ is van. Le a kalappal elotte!
#1847222012-05-19 07:20:12 Válasz a #184713. hsz-ra
Nem kell aggódni miattam mert imádom amit csinálok és ahol csinálom Szerintem tökéletes munka az amikor valaki a hobbiját szenvedélyét a munkájában ötvözi És a helyszin is adott hozzá
#1847232012-05-19 07:24:47 Válasz a #184657. hsz-ra
Árpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mióta vagy ilyen érzékeny? nek kell rögtön megsértődni...tudod hogy imádlak benneteket!!!!! és várom hogy hátha "mégis" eljuttok Kefaloniára az idén is puszi nektek
:)Marcsi
#1847242012-05-19 07:28:18 Válasz a #184699. hsz-ra
Én még mindíg azt mondom hogy nem kell aggódni ...senki közületek nem jön befektetni....nyaralni jöttök a választásák után szerintem helyre rázódik az ország...s ha netán visszatérne a drachma.. az euronkkal kiskirályként lehet belőle itt nyaralni és egy-két hét helyett egy hónapig reméljük a legjobbakat!!!!
Nem kell aggódni, de azért szerintem nem árt, ha az ember felkészül pár dologra. Pl. a benzin duplájára nőhet és az autóbérlés is, az étel árai is felszökhetnek ebből kifolyólag. Szóval nem befektetni megyünk, hanem nyaralni és azért oda, mert szép és nem mellesleg nem vagyunk milliomosok. Nyilván nem mindegy, hogy mennyit költ az ember egy nyaraláson. Annyit, amennyit kalkulált vagy teljesen kiszámíthatatlan. Ezzel együtt mi is elmegyünk, de nem áltatjuk magunkat azzal, hogy nem történhet meg éppen bármi ebben az időszakban. Megtörténhet és nem árt erre felkészülni...