Nem akarják a görögök az uniót, de drachmát sem akarnak.
Kérdés, melyiket nem akarják kevésbé?
Kérdés, hogy mennyire számít még a görögök véleménye.
Vagy kiteszik őket az euro zónából és drachma lesz, ha akarják, ha nem.
Ettől még fognak örülni az EUR-nak ...
Valószínűleg ezzel sem ússzák meg az államcsődöt,
ezért ha drágulás lesz, akkor a 3EUR-os ouzónkért ők több drachmát kapnak, ergó több pénzt kapnak, amit te észre sem veszel,
mikor euróval fizetsz.
Persze ez mind csak az én véleményem,
miszerint Görögország már csak olcsóbb lesz a következő években.
Igen tudom.. Én inkább számolom a napokat persze visszafelé.. Egyszer csak elérek majd a nullához..
Hát jól tudod én erről nem nagyon hallottam.. Szerencsére nem voltam katona sem..
Igen fiatalabb vagyok.. 28 éves jelenleg.. A kicsit örgebbek tuti hallottak erről...
Szerencsére akárhogyan mérem telik az idő és hamarosan goo Kefalóniára.. Várjuk már, tuti jó lesz.. No meg szeretek buszozgatni is.. Igaz a végén mire odaérünk már lehet nem lesz annyira őszinte a mosolyom..
Hát jól tudod én erről nem nagyon hallottam.. Szerencsére nem voltam katona sem..
Igen fiatalabb vagyok.. 28 éves jelenleg.. A kicsit örgebbek tuti hallottak erről...
Szerencsére akárhogyan mérem telik az idő és hamarosan goo Kefalóniára.. Várjuk már, tuti jó lesz.. No meg szeretek buszozgatni is.. Igaz a végén mire odaérünk már lehet nem lesz annyira őszinte a mosolyom..
Ez a centis dolog, így visszatekintve a kellemes emlékek közé tartozik. Megélni azért más volt, mint hallani róla
Azt gondolom, egyeseknek jót tenne egy kis kiképzés mostanság is
Na, de most már tényleg vissza Kefaloniára!
Találtam egy albumot, szerintem itt nálunk nincs meg.
Elég szórakoztató! Csak, hogy jobban teljen az idő
Sziasztok!
Jön valaki jún.25-én Svoronata-ra?
Én egyébként pont azért választottam egy az üdülőhelyet, mert a reptér mögött van és Korfun is mindig kijártam az egérsziget mögötti kis kőhídra... imádom!
És ahogy elnéztem a térképet autóval szinte minden elérhető 1-1,5 óra alatt...
#1848502012-05-20 15:30:59 Válasz a #184758. hsz-ra
Szia Pontikos!
Az Unio műveli ezt a kavarást és Görögország ellenes intézkedéseket ez 100 % biztonsággal állíthatom ahogy a helyi ujságokat olvasva is ezt tapasztalom...a turizmusból él a görögök legalább 60%-a így tudom hogy a turistákkal nem fognak ki...b......ez senkinek sem érdeke itt,maguknak sem akarnak rosszat..egyébként a tui vonult ki a skandinávokkal a szigetről...minden más társaság maradt....az angolokkal eggyütt... Már konkrétan olyan vörösek hogy nekem fáj ..... hogy aludni nem fognak az éjszaka az tuti
Nagyon szép időnk van és már az új vendégeim közül mindenki fürdött a tengerben
üdv:Marcsi
Sziasztok, volt valaki már az Ammes apartmanban Svoronatoban? Mi két gyerekkel mennénk és csak - úgy láttam- h. ebben az apartmanban van 4 ágyas szoba. Ha valaki tud valamit az apartmanról és a közeli strandjáról kérem - légyszi, légszi - írjon róla! köszönöm